Diskuse s wikipedistou:Techmaniak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 dny od uživatele Richard Sekerak (WMCZ) v tématu „Dotazník ke tvorbě strategického plánu
Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Harold 24. 9. 2010, 12:13 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 28. 12. 2010, 17:08 (UTC)

Tučné písmo[editovat zdroj]

Dobrý den, pokuste se, prosím, trochu omezit používání tučného písma. V základu jej stačí dát jen do úvodní věty na text shodný s názvem daného článku. Pokud je pak v dále v textu něco potřeba zvýraznit, použijte raději kurzívu. Děkuji. S pozdravem --17. 12. 2013, 10:48 (UTC), Utar (diskuse)

Europe Direct Plzeň[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Europe Direct Plzeň. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 17. 12. 2013, 19:42 (UTC)

3D planetárium[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku 3D planetárium. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 17. 12. 2013, 19:49 (UTC)

Bert[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Černý Bert. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 23. 5. 2022, 08:32 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, OJJ.
Lhůtu jsem prošvihl, protože další zdroje, jimiž bylo možné doložit významnost článku, byly publikovány až zcela nedávno. Založil jsem proto smazané heslo znovu, jinak a (jak jsem věřil) lépe, neboť nezávislých, věrohodných a (jak věřím) netriviálních zdrojů, např. goethe.de a protisedi.cz, tam bylo oproti původní verzi více. Text byl opět smazán. Vzdávám to, ať budoucnost ukáže, zda si stránka Černý Bert Wikipedii zaslouží; či Wikipedie tuto stránku :)
Hezký den, T. --Techmaniak (diskuse) 29. 7. 2022, 16:04 (CEST)Odpovědět

Článek - Josef Drahňovský[editovat zdroj]

Dobrý den, Techmaniak, chtěl jsem se Vás zeptat. Z jakého zdroje jste čerpal původní informace pro založení stránky o panu Josefu Drahňovském? Předem Vám děkuji. A. Rameš --90.176.239.223 16. 6. 2023, 10:52 (CEST)Odpovědět

Dobrý den,
promiňte, že odpovídám pozdě, dlouho jsem zde nebyl. Informace o článku k Josefu Drahňovskému jsou zdrojované; původní text vychází z poměrně dlouhých archivních a internetových rešerší, primárně z dobového tisku. --Techmaniak (diskuse) 14. 2. 2024, 18:10 (CET)Odpovědět

Téma příští fotografické soutěže[editovat zdroj]

link=https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Czech%20Wiki%20Photo Czech Wiki Photo 2023
link=https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Czech%20Wiki%20Photo Czech Wiki Photo 2023

Dobrý den,

spolek Wikimedia ČR plánuje v září 2023 uspořádat další fotografickou soutěž. Na základě Vaší účasti v některé z fotografických soutěží bychom Vás chtěli vyzvat k zapojení do diskuse o tématu soutěže. Budeme moc rádi vaše tipy a názory, které z navrhovaných témat Vám přijde nejlepší, a které by Vás bavilo fotit.

Zapojte se do diskuse o tématu soutěžte

Dále bychom Vám chtěli dát na vědomí, že až do 31. října 2023 máte možnost zapojit se do naší hlavní fotografické soutěže Czech Wiki Photo 2023, kterou pro Vás letos pořádáme už po páté. Pro nejlepší fotografy máme připravené hodnotné ceny. V lednu 2024 nejlepší fotografie vystavíme a uspořádáme vernisáž. Více se dozvíte na stránkách soutěže Czech Wiki Photo 2023.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 7. 8. 2023, 14:36 (CEST)Odpovědět

Pozvánka do Mikrosoutěže mosty 2023[editovat zdroj]

Dobrý den,

Na základě Vaší účasti v některé z fotografických soutěží bychom Vás chtěli pozvat do Mikrosoutěže mosty 2023, která právě začala!

Jedná se o fotografickou soutěž zaměřenou na focení mostů a podobných konstrukcí. Fotit lze právě dostavěné mosty, mosty v havarijním stavu, mosty před demolicí, mosty ve stádiu výstavby i mosty, které svou funkci už nějakou dobu plní. V tomto ohledu se focení meze nekladou!

Do soutěže lze přihlásit až pět fotografií. Pro autora nejlepší fotografie máme skvělou cenu, díky které bude moct své fotografie udělat ještě lepší! Každý, kdo se zapojí od nás dostane virtuální „medaili“ (Uživatelské vyznamenání vytvořené právě pro tuto událost.). Soutěž potrvá až do 8. října, více informací včetně pravidel naleznete na stránce Mikrosoutěž mosty 2023.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 23. 8. 2023, 23:39 (CEST)Odpovědět

Pozvánka k diskusi a do soutěže Wiki Loves Folklore[editovat zdroj]

Dobrý den,

spolek Wikimedia ČR plánuje uspořádat další fotografickou soutěž, která bude probíhat od 26. února do 7. dubna 2024. Na základě vaší účasti v některé z předchozích fotografických soutěží bychom Vás chtěli vyzvat k zapojení do diskuse o tématu soutěže. Budeme moc rádi vaše tipy a názory, které z navrhovaných témat Vám přijde nejlepší, a které by Vás bavilo fotit.

Zapojte se do diskuse o tématu soutěžte

Dále bychom vás chtěli informovat, že až do 31. března 2024 se můžete zapojit do mezinárodní soutěže Wiki Loves Foklore. Do soutěže lze přihlásit i fotky pořízené v minulých letech, důležité je datum nahrání na Commons. Více o soutěži nalezenete na stránkách soutěže.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 12. 2. 2024, 19:22 (CET)Odpovědět

Pozvánka do Mikrosoutěže Ohrožené stavby[editovat zdroj]

Dobrý den,

Na základě Vaší účasti v některé z fotografických soutěží bychom Vás chtěli pozvat do Mikrosoutěže Ohrožené stavby, která právě začala! Jedná se o fotografickou soutěž zaměřenou na focení budov, kterým hrozí demolice z důvodu zanedbané údržby nebo změny v územních plánech.

Do soutěže lze přihlásit až pět fotografií. Pro dva vítěze máme připravené hodnotné ceny. Každý, kdo se zapojí od nás dostane virtuální „medaili“ (Uživatelské vyznamenání vytvořené právě pro tuto událost.). Soutěž potrvá až do 7. dubna, více informací včetně pravidel naleznete na stránce Mikrosoutěž Ohrožené stavby.

S přáním dobrého světla,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 28. 2. 2024, 18:53 (CET)Odpovědět

Dotazník ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Vážená fotografko, vážený fotografe,

na základě vaší účasti v některé z fotografických aktivit pořádaných spolkem Wikimedia Česká republika vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají fotografické projekty v následujících třech letech ubírat.

Dotazník se skládá ze 6 otázek a jeho vyplnění by nemělo zabrat více než 5 minut.

S pozdravem,

--Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 18. 4. 2024, 19:09 (CEST)Odpovědět