Diskuse s wikipedistou:Rudi84

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 měsíci od uživatele Mykhal v tématu „Glam metal

Robert Langdon[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--M97uzivatel 31. 12. 2011, 13:17 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou (i v datu!!!), čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo 10. 1. 2012, 16:21 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Postrach 14. 1. 2012, 22:14 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]

Trochu pozdě, ale přece:

Ať se vám na Wikipedii daří a práce Vás baví! S pozdravem --Byrnjolf 6. 2. 2012, 09:28 (UTC)

Portál Hudba[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že jste založil(a) článek Michal Mareda, z čehož jsem usoudil, že máte rád(a) hudbu (není to tak?). Dovoluji si Vás tímto pozvat na hudební wikiportál, kde můžete nominovat nějaký obsáhlý článek, který se po následném hlasování může stát článkem měsíce na hlavní straně portálu. Na hudebním portále také můžete přidávat aktuality ze světa hudby. Máte také možnost přidávat tipy na obrázek týdne nebo zajímavosti. Pokud chcete znát další zásady pro psaní nových článků o hudbě, můžete se podívat na WikiProjekt Hudba a pokud budete chtít, můžete se stát i jeho členem. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 6. 5. 2012, 13:09 (UTC)

Zaniklé kapely[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za kategorizaci, jen prosím dávejte pozor, kam kategorii dáváte, třeba skupina Bad Company existuje a tenhle rok celkem často hraje (viz http://www.badcompany.com/concerts.html). --Marek Koudelka (diskuse) 28. 7. 2012, 13:36 (UTC)
A skupina 10cc taktéž. Prosím dávejte na to pozor. --Marek Koudelka (diskuse) 28. 7. 2012, 14:10 (UTC)

Díky za upozornění budu na to dávat pozor.Rudi84 (diskuse) 3. 8. 2012, 09:52 (UTC)

Malé editace[editovat zdroj]

Dobrý den, označujte prosím editace, ve kterých přidáte pouze jednu kategorii jako malé. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 30. 7. 2012, 07:23 (UTC)

Moc děkuji za radu, jsem na wiki chvíli, tak mi ještě některé věci nejsou zcela jasné:)Rudi84 (diskuse) 3. 8. 2012, 09:54 (UTC)
Díky za odpověď a rovněž díky za přidávání kategorií, protože do této práce s nikdo nehrne. Pokud v této práci budete ještě pokračovat (budu rád), velmi Vám pomůže tzv. HotCat (jak si to nastavit najdete zde: Nápověda:HotCat). --Marek Koudelka (diskuse) 3. 8. 2012, 10:22 (UTC)

Ahoj, když přidáváte více kategorií pomocí HotCat, nemusí se (a ani to není žádoucí, zapleveluje to poslední změny a historii článku) přidávat po jedné. Použijte tlačítko ++ a můžete měnit víc kategorií na jednu editaci se stejným komfortem. --Tlusťa 3. 8. 2012, 13:50 (UTC) Ahoj, moc děkuji za upozornění. S HotCat se teprve učím, tak se omlouvám za způsobené potíže. Budu na to dávat pozor. Rudi84 (diskuse) 3. 8. 2012, 13:54 (UTC)

Vyznamenání „Nováček“[editovat zdroj]

„Nováček“
„Nováček“

Dobrý den, jsem rád, že stále kategorizujete a to hlavně v hudební části projektu. Chtěl bych Vám udělit první věrnostní vyznamenání ([1]) za více než 200 editací a 1 měsíc na Wikipedii (podmínky). Vyznamenání si můžete vložit na svou uživatelskou stránku :-) Doufám, že brzy dosáhnete dalšího bodu a bude Vám udělono další vyznamenání. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 20. 8. 2012, 11:15 (UTC) Dobrý den, moc děkuji za vyznamenání.Rád budu v kategorizaci pokračovat. Rudi84 (diskuse) 21. 8. 2012, 10:04 (UTC)

Kategorie:Německé hudební skupiny[editovat zdroj]

Zdravím, nemám teď čas kontrolovat všechny Vaše editace, ale když jsem se tam kouknul, třeba tato a to je špatně, protože článek je již zařazen v kategorii Kategorie:Německé metalové skupiny, která je podkategorií Vámi přidané kategorie. Stejně tak třeba zde, tam je zase Kategorie:Německé rockové skupiny podkategorií Vámi přidané kategorie. Teď nemám čas Vaše editace revertovat, prosím projděte je sám a zvažte co kam patří a co ne.
P.S.: Když odpovídáte v diskusi a chcete aby byla Vaše odpověď na dalším řádku a byla odsazená, použijte před větou dvojtečku, tedy třeba když napíšete toto:
:Odpověď. --podpis
tak to udělá toto:

Odpověď. --podpis

Díky; pokud budete něco potřebovat, klidně se ptejte, pokusím se ještě dnes odpovědět, jinak nejspíš až v pátek večer. — Marek Koudelka (diskuse) 29. 8. 2012, 12:42 (UTC)

Dobrý den,za chyby se omlouvám. Provedené editace během dneška projdu a opravím je. Rudi84 (diskuse) 29. 8. 2012, 12:56 (UTC)

Prague Post[editovat zdroj]

Thank you so much for starting that article! WhisperToMe (diskuse) 18. 12. 2012, 16:25 (UTC)

Interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 12. 2012, 09:52 (UTC) Zdravím, moc děkuji za radu. Budu na to pamatovat. --Rudi84 (diskuse) 21. 12. 2012, 10:36 (UTC)

Ahoj! Hrozně nerad Tě buzeruju, tím spíš dneska, ale tohle je fakt subpahýl. Mělo to 1276 bajtů. AukiLeo Howard mají větší informační hodnotu, a přesto jsou označeny jako subpahýly. Zkus to trochu rozšířit. AlturasAliso Viejo mi přijdou (subjektivní názor) díky infoboxu tak na hraně, ale radši zkus rozšířit i ty… --Marek Genius (diskuse) 24. 12. 2012, 14:42 (UTC)

Czech for Commons Template:Closed cap[editovat zdroj]

Are you interested in adding Czech to the Commons:Template:Closed cap? Thank you WhisperToMe (diskuse) 24. 3. 2013, 03:35 (UTC)

Rest in peace[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Rest in peace. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Rest in peace. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Bovera78 (diskuse) 6. 4. 2020, 20:00 (CEST)Odpovědět

Zdrojování Českobratrskou církví evangelickou[editovat zdroj]

Milý kolego, pokud zdrojujete nějakou informaci v článku, což je činnost potřebná a záslužná, je třeba zmínit takový zdroj, kde je daná informace skutečně uvedena. Nestačí tedy odkázat pouze na webové stránky Českobratrské církve evangelické, nýbrž je třeba dohledat (a odkázat) dokument či webovou stránku, na níž je takto dokládaná informace uvedena. Díky za spolupráci. --Jan Polák (diskuse) 1. 10. 2020, 01:32 (CEST)Odpovědět

Glam metal[editovat zdroj]

Děkuji za vylepšování, např. čl. Glam metal. I když ke konci editace došlo naopak k rozbití (… Gzaznamenaltal vrátoživení il …), tak by to chtělo doupravit. Zdraví, —Mykhal (diskuse) 28. 8. 2023, 11:14 (CEST)Odpovědět