Diskuse s wikipedistou:Reaperman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele BarbaraLuciano13 v tématu „Skontrolujte koncept

Archiv 1 - Archiv 2 - Archiv 3 - Archiv 4 - Archiv 5

Nový infobox je jednoznačně pokrok správným směrem, modernější, úhledný, jen tak dál.--NoJin (diskuse) 10. 7. 2013, 16:04 (UTC)

Šablony sesterských projektů[editovat zdroj]

Když jsi upravil {{Wikicitáty}} na podmíněně řádkovou verzi, nechceš podobným způsobem upravit i další šablony? Konkrétně {{Wikizdroje}} by měla rozlišovat autora, dílo a kategorii (např. v článku Povídka). Před časem jsem ji upravil ještě v blokové verzi pro odkazování na autora a v několika (málo) desítkách článků jsem její užití takto upravil.

Až budou nachystány všechny šablony _jednotlivých_ sesterských projektů, Guttenberg a Ottův slovník (co NK ČR?), tak bych zkusil v Perlu naprogramovat skript, který z článku vyzobe všechny blokové podoby včetně údajů v {{Sisterlinks}} a vloží ve vhodné podobě do sekce externích odkazů. Předpokládám, že přestože od zjištění konsenzu pro řádkové odkazy pár let uplynulo, tak pořád platí, takže by to mělo být bez větších negativních ohlasů. --Milda (diskuse) 16. 9. 2013, 06:45 (UTC)

souřadnice[editovat zdroj]

Ahoj, myslím, že by stálo za to, přidat do šablony {{souřadnice}} parametr seznam, abychom se zbavili další zbytečné šablony {{souřadnice seznam}} - menší zlo je medle přidat parametr, než mít další šablonu. JAn (diskuse) 19. 9. 2013, 07:30 (UTC)

Ahoj, momentálně ve chvílích volna vymýšlím, jak šablonu souřadnice (s mými značně omezenými zkušenostmi s Luou) převést do Luy. Pak by nějaký druh fixace (sjednocení) délky zápisu jednotlivých souřadnic mohl být výchozím chováním i bez potřeby parametru. Vkládat nové funkcionality do současného stavu by nebylo zrovna efektivní. Jen to bohužel potrvá déle. --Reaperman (diskuse) 19. 9. 2013, 19:15 (UTC)
Zdravím, mám nějaké připomínky k Šabloně:Souřadnice - viz Diskuse k šabloně:Souřadnice#Nepřenáší se parametr "Name", ale možná diskuse výše říká, že můj požadavek je off-topic. Když tak díky.--Jirka Dl (diskuse) 11. 1. 2015, 22:00 (CET)Odpovědět
Díky za úpravu šablony - zdá se, že to funguje - aplikováno na stránce Osada Baba a Obrazce na planině Nazca. U Osady Baba se mi zatím nezobrazují všechny názvy při použité šabloně "Mapa souřadnic" v Googlemapě, ale to předpokládám, že je nějaký problém cache. (Už to funguje :-) ) --Jirka Dl (diskuse) 13. 1. 2015, 07:22 (CET)Odpovědět

Invitation to Medical Translation[editovat zdroj]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Pozvánka na oslavu 15. narozenin české Wikipedie[editovat zdroj]

Dobrý den, jak se daří? Rád bych vás pozval na oslavu 15. narozenin české Wikipedie, která se bude konat 3. května 2017 v kanceláři Wikimedia Česká republika ve Slovenské 21 v Praze-Vinohradech. Zvu vás, protože bychom rádi na jednom místě shromáždili co nejvíce bývalých i současných správců české Wikipedie (akce je však samozřejmě i pro nesprávce a dokonce i pro ty, kteří jen Wikipedii podporují, ale nikdy ji pořádně needitovali). Program je na stránce akce, ale stále se na něm pracuje a Vaše náměty a nápady si rád přečtu na diskuzi k akci.

Pokud máte zájem, prosím připište se do seznamu na stránce akce. Pokud o akci nemáte zájem, nejlépe uděláte, když odstraníte svoje jméno ze seznamu správců, který jsme připravili na stránce akce. Následně už vás nebudeme kontaktovat. Díky a těším se na shledání, --Martin Urbanec (diskuse) 16. 2. 2017, 15:23 (CET)Odpovědět

Skontrolujte koncept[editovat zdroj]

Hello @Reaperman:, I am an Italian girl who loves contemporary art and I wrote the draft https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:BarbaraLuciano13/P%C3%ADskovi%C5%A1t%C4%9B of an article, concerning a well-known Italian artist https://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Benetti_(artist) Now I need someone to controll the text. Can you help me? Thank you so much for your help, --BarbaraLuciano13 (diskuse) 1. 7. 2021, 09:40 (CEST)Odpovědět