Diskuse s wikipedistou:Pechlen

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ať se vám tu líbí.--Jieκeren 10. 2. 2011, 12:47 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel svatého Petra a Pavla (Liteň), který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (článek je také nutné zařadit do příslušné kategorie, což jsem již učinil). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 31. 7. 2012, 14:22 (UTC)

Synagoga v Litni[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Synagoga v Litni. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 11. 8. 2012, 20:45 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Synagoga v Litni. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 29. 9. 2012, 12:42 (UTC)

Zámek Liteň[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Zámek Liteň. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel (diskuse) 27. 8. 2012, 11:51 (UTC)

Dub letní Pod Cihelnou[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Dub letní Pod Cihelnou. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 29. 9. 2012, 12:44 (UTC)

Židé v Litni[editovat zdroj]

Dobrý den, článek Židé v Litni jsem nalezla na stránkách http://www.zmizeli-sousede.cz/pracestudentu/pisemne/prace11.html. Jste-li autorem článku a umožňuje-li licence publikovat článek také na Wikipedii, potvrďte prosím tyto skutečnosti. V opačném případě bude článek smazán. Děkujeme za pochopení, hezký den. --Linn (diskuse) 20. 10. 2012, 08:56 (UTC) omlouvám se, došlo k omylu, tento článek není hotový, materiály čerpáme pro naučnou stezku a mapujeme jednotlivé domy, kde Židé bydleli a čím se živili.Pechlen (diskuse) 20. 10. 2012, 10:05 (UTC)

Historie Litně[editovat zdroj]

Zdravím a upozorňuji, že v této podobě tu články opravdu zůstávat nemůžou, to je opravdu na urgentní úpravu. Kromě toho se historie Litně týkal pouze výčet pěti bodů na začátku, zbytek tam vůbec nepatřil. Proto jsem vrátil přesměrování na článek Liteň. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 9. 7. 2013, 19:23 (UTC)

Shrnutí editace a gramatická pravidla[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 30. 10. 2013, 04:35 (UTC)

Díky za vaše příspěvky. Kromě vyplňování shrnutí editace Vás ale chci ještě požádat o respektování gramatických pravidel ve Vašich editacích. Za čárkou vě větě následuje mezera, mezi dvě věty patří rovněž mezera a věta je ukončena tečkou, to je snad samozřejmé. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 30. 10. 2013, 04:35 (UTC)