Diskuse s wikipedistou:OndrejLedrer

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

Vítejte[editovat zdroj]

--Japo ¿ 15:09, 19. 3. 2007 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Aphrodite. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Miraceti 20:24, 26. 4. 2007 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Daniel Šebesta {diskuze | příspěvky} 11:58, 29. 7. 2007 (UTC)

Doporučuji tvé pozonosti {{tl:Infobox sídlo}}, který se používá pro části obcí. A ještě bych rád podotknul, že do tzv. pseudošablon dávám převážně místní části, dle [1], jiné sídelní jednotky až ve chvíli, kdy mají článek (viz Kvaň). JAn 21:49, 12. 5. 2008 (UTC)

Infoboxtypo[editovat zdroj]

Doporučuji tvé pozonosti {{Infobox sídlo}}, který se používá pro části obcí. A ještě bych rád podotknul, že do tzv. pseudošablon dávám převážně místní části, dle [2], jiné sídelní jednotky až ve chvíli, kdy mají článek (viz Kvaň). JAn 21:49, 12. 5. 2008 (UTC)

sablona ar-0[editovat zdroj]

Smazal jsem Vam sablonu ar-0, neni nutne informovat lidi o tom, ze neumite arabsky, verim, ze na to ostatni prijdou sami i bez teto sablony. --Vrba 23. 2. 2009, 17:05 (UTC)


„Řád nažhavené gumy“ Vám patří právem --OndrejLedrer 27. 2. 2009, 16:51 (UTC)

Nepochopitelnost_matematických_článků[editovat zdroj]

Ahoj, díky za Tvůj komentář o nepochopitelnosti_matematických_článků. Odpověděl jsem Ti tam. --Pavel Jelínek 4. 10. 2010, 19:06 (UTC)

Jak přesunout článek[editovat zdroj]

Ahoj, koukni se prosím na Nápověda:Přejmenování stránky. Nejde je přesunout jen okopírováním – ztratí se tím historie článku, nejdou uvedeni jeho autoři a tím dojde k porušení jejich autorských práv. Vysídlení Čechů ze Sudet v roce 1938 jsem proto musel smazat a Vyhnání Čechů ze Sudet v roce 1938 vrátil do původního stavu. Pokud chceš ten článek přesunout, použij prosím nástroj popsaný v odkazované nápovědě. Díky. --Tlusťa 30. 11. 2011, 12:41 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek rotunda svatého Petra a Pavla (Starý Plzenec), který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (nyní je však odkaz opět vyřazen, protože odkazy se po týdnu vyřazují). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 25. 8. 2012, 16:33 (UTC)

Talk:Oblasts of Ukraine[editovat zdroj]

Ahoj, see en:Talk:Oblasts of Ukraine, I requested a move to Regions of Ukraine. Derianus (diskuse) 20. 9. 2014, 10:01 (UTC)

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět