Diskuse s wikipedistou:Neewi

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jan Kovář BK v tématu „Osobní útoky

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 15. 9. 2011, 07:12 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Břetislav Kafka, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Tlusťa 30. 9. 2011, 06:31 (UTC)


Dobrý den, jistě jste si povšiml, že odkaz na daný článek je součástí smazaného příspěvku. Nedomnívám, že bych ho uvedl ve chvíli, kdybych hodlal porušit autorská práva, spíše bych ho skryl, není-liž pravda ? Ztrácím tím bohužel inkognito, čemuž jsem chtěl zabránit, ale donutil jste mne k tomu svou akcí :-) Článek je Wikipedii k dispozici a doufám, že po této informaci bude obnoven. Neewi. P.S.Nevíte, proč byla smazána i fotografie ?

Radio Vatikán[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud by se vám povedlo přidat do článku Radio Vatikán další reference, informace o autorovi znělky (zvláště ta potřebuje dobrý zdroj) by byla dobrým adeptem na Zajímavost. S pozdravem --28. 6. 2012, 11:15 (UTC), Utar (diskuse)

UP[editovat zdroj]

Dobrý den, Vaši uživatelskou stránku jsem smazal, jako pokus obejít pravidlo WP:2NNVZ dle uzavřené diskuse o smazání a WP:UP a Wikipedie:Co Wikipedie není#Wikipedie není nástrojem propagace Pokud budete potřebovat nebo chtít, verze, kde se encyklopedicky nevýznamný obsah nevyskytuje, tedy kde není obsah smazaného hesla, mohu samozřejmě obnovit. Šablona {{DUP podle pravidel}} je čistě technické řešení, založit novou UP si samozřejmě při dodržení pravidel můžete i sám/sama. Díky za pochopení--Horst (diskuse) 21. 1. 2016, 10:31 (CET)Odpovědět

Česká republika (rozcestník)[editovat zdroj]

Nevracejte do článku šablonu {{AfD}}, může to být považováno za narušování Wikipedie. Diskuse o smazání již dávno není aktuální. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 7. 2. 2016, 12:53 (CET)Odpovědět

Osobní útoky[editovat zdroj]

Pro jistotu, kdybyste o tom nevěděl/a:

STOP Osobní útoky nejsou na Wikipedii tolerovány. Pokud v nich budete pokračovat, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Jan KovářBK (diskuse) 7. 2. 2016, 12:58 (CET)Odpovědět

Jestli v tomto stylu hodláte pokračovat, zasáhnu. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 7. 2. 2016, 12:58 (CET)Odpovědět