Diskuse s wikipedistou:JanDlubal

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

=Ahoj.Všechno co jste mi řekli jsi beru pevně na své vlastní vědomí.Jen bych ještě vám položil jednu otázku.Já jsem se totiž chtěl zeptat jak se dá vytvořit taková stránka jakou máte-máš vy-ty?A ještě jedna věc co považujete za smysluplné příspěvky?

Váš přispivatel.

„Kvalita“ nebo spíš nekvalita vašich příspěvků[editovat zdroj]

Vážený přispěvovateli. Chtěl bych vám sdělit, že na wikipedii není možné psat stylem žáka prvního stupně základní školy, nebo stylem, jaký používají encyklopedie určené pro děti z mateřských škol, prvňáky či druháky. Neříkám, že bych se občas nedopustil částečného osobního hodnocení nějaké osobnosti, skupiny osob či organizace, ale vypadá to opravdu příšerně, když si tu dovolujete hodnotit, jestli by se například dějiny Německa měly čtenářům wikipedie líbit či ne! Já například nemám Rusko zrovna moc v lásce, ale rozhodně nebudu do nějakého článku psat, jestli je to krásná země nebo ne! --Kirk 17:30, 26. 7. 2006 (UTC)

Falkirk Wheel[editovat zdroj]

Vaše editace v Soubor:FalkirkWheelSide 2004 SeanMcClean.jpg byla smazána. Důvodem pro to bylo, že nebyla psaná stylem, který je hodný encyklopedie, a neměla téměř žádnou informativní hodnotu. Pokud chcete přispívat kvalitními příspěvky, přečtěte si prosím stránku Wikipedie:Jak vytvořit článek. V případě, že zde na Wikipedii budou i nadále přibývat tyto nevhodné příspěvky budou považovány za Vandalismus a může vám být odebrána možnost editace. Díky za pochopení. --Aktron 17:47, 26. 7. 2006 (UTC)

Valencie (společenství)[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Nádvorník 19:19, 3. 11. 2006 (UTC)

Poslední varování před banem[editovat zdroj]

Zdravím! Těší mě Váš zájem o Wikipedii, jen bych Vás chtěl poprosit abyste si přečetl poznámky a rady výše, pokud tak neučiníte může Vám být krátkodobě znemožněná možnost editace. Děkuji za pochopení --Nádvorník 19:36, 3. 11. 2006 (UTC)

Encyklopedický styl[editovat zdroj]

Vaši editaci v článku Ekologie jsem vrátil do původního stavu, vámi vložený text je neencyklopedický, navíc jste smazal část původního textu (zřejmě nechtějně). Prosím přečtěte si Neutralita a wikipedie:Vzhled a styl. Děkuji. --Japo ¿ 18:41, 14. 12. 2006 (UTC)

Za editaci [1] jsem Vás zablokoval na jednu hodinu. K experimentům používejte, jak jste již byl upozorněn, pískoviště. --Tlusťa 14:43, 25. 6. 2007 (UTC)

Za editaci v článku Granátové jablko a založení značně neecyklopedického článku "Geografie-Světová Města", kterými jste pokračoval v praktikách, na které jste byl už několikrát upozorňován, jsem Vás zablokoval na 24 hodin. --Luděk 07:58, 16. 9. 2007 (UTC)

Portál USA[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

P.S.: Ještě k tomu byl portál doplněn NAPROSTO nesmyslnými informacemi, např. že Florida je město. Pokud chcete doplnit nějaké informace k New Yorku, dopište je ke článku New York a ne sem; a to co nevíte radši nehádejte a nepište vůbec. Díky -- Novis-M 19:19, 3. 11. 2006 (UTC)

Září 2007[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Aktron (d|p) 14:52, 26. 9. 2007 (UTC)

Voda na Marsu[editovat zdroj]

Podívejte se co Vaše editace v článku Voda na Marsu způsobila. Takové odstraňování textu viditelně snížilo kvalitu článku. --Li-sung 16:36, 13. 1. 2008 (UTC)

Laskavě nevkládejte do wikipedie vaše vlastní ničím nedokázané názory a nepoužívejte věty začínající například formulací "Myslím si". Tohle do wikipedie ani žádné jiné encyklopedie nepatří. --Kirk 16:37, 13. 1. 2008 (UTC)


STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Postrach 19:38, 29. 1. 2008 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy, které mají přilákat návštěvníky na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 06:41, 16. 6. 2008 (UTC)