Diskuse s wikipedistou:Li-sung

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

archiv diskuze

Pravopisná smršť

Sun Microsystems[editovat zdroj]

Zdravím! Jak můžete jen tak přeplácnout článek Sun Microsystems obsahem ze SunMicrosystems? Celý den jsme se s tím anonymním uživatelem patlali, celý den si paličatě stál za svým. A najednou vezmete text, který je místy úplně blbě a přemažete jím sice kratší článek, ale udělaný alespoň trošku pozorně. Teď abysme to my ostatní zase ručně dávali dohromady. A o čem mluvím? Třeha odkazy na AMD, NFS a další. Článek, ve kterém se může vyskytnout odkaz Linlithgow, Scotsko (jde mi hlavně o to slovo „Scotsko“!), musí být dozajista brilantně zpracovaný! Tomu tedy říkám dílo! S pozdravem --slady I~b 19:57, 26. 6. 2007 (UTC)

Jen jsem napravil tu chybu, že založil nový článek místo aby upravil ten stávající. Nevím jak lépe jsem to měl sloučit, když původní i "nový" článek obsahoval takřka totožné věty jen na jiných místech. Případné úpravy by to vyžadovalo ať už tam nebo tam, avšak teď již existuje jen jeden článek na jediném místě. --Li-sung 20:03, 26. 6. 2007 (UTC)
Tak to Vám tedy „pěkně děkuju“. Tohle byla ta horší varianta. --slady I~b 20:08, 26. 6. 2007 (UTC)
Rád se nechám poučit jak by to bylo lepší? Případně máte možnost ji uskutečnit, historie editací je otevřena k nahlédnutí. --Li-sung 20:13, 26. 6. 2007 (UTC)

podekovani za West Coast Main Line sablonu.[editovat zdroj]

Dekuji za poslani odkazu na Wikipedie:Infobox. Napovedu o sablonach jsem mel proctenou, ale nepomohla mi, pro napr. toto schema en:West Coast Main Line tam neni vubec nic.

Rovnez dekuji za vlozeni sablony West Coast Main Line ve spravne podobe. Podivam se v cem je to jine, nez anglicky original a snad pochopim podstatu pro eventuelni dalsi me sablony. Hydrolog 20:11, 30. 6. 2007 (UTC)

V té šabloně kterou používá en:West Coast Main Line je nejen , ale ta sama používá složitý systém šablona např. en:Template:BS3, který na české wikipedii nemáme a proto to nemohlo fungovat a není tedy ani nikde popsán. Prostě když kdekoliv narazíte na dvě závorky {{ tak to za nima obvykle značí jméno šablony. V našem případě když se podíváte na zdroj anglické šablony West Coast Main Line tak tam je vidět {{BS3|STR|STRrg|STRrf}}, takže šablona jménem BS3 a zbytek parametry, pokud taková šablona na české Wikipedií není pak tu tu nemůže fungovat. --Li-sung 20:30, 30. 6. 2007 (UTC)

Dva premiéři[editovat zdroj]

Děkuji Vám za rychlou reakci. Inu, uřízl jsem si ostudu. --Luboš Pruner 10:14, 9. 7. 2007 (UTC)

Podívej se prosímtě na s:MediaWiki diskuse:Month, zda blbnu nebo se mi něco jinak zobrazuje než jiným atp. Mě se zdá, že bych měl mít pravdu já, ale jeden neví. Dík, -jkb- (cs.source) 09:55, 29. 7. 2007 (UTC)

děkuji za odstranění toho nevkusného přívlastku,ale chtěla jsem znát vaše jméno a obyčejné vysvětlení,jak jste to mohl napsat a ne mi odpovědět,že se do všeho serete,na to já vám s....Jak jste k tomu přívlastku vlastně přišel?Byl jste tam někdy?Jenom jedno:jestli se vám něco nelíbí,řekněte to nám.

nechapete. Li-sung nema s tim nic spolecneho, on pouze na vasi zadost odstranil ten privlastek. Pokud chcete vedet, kdo ho tam dal, tak se podivejte do Historie hesla, ukaze vam to bud IP adresu a nebo jmeno uzivatele. osobni prave jmeno vam to neukaze, pac wikipedie je anonymni. Jinak laskave nebudte vulgarni. Dekuji --Chmee2 13:11, 21. 8. 2007 (UTC)

Zrovna jsem chtěla psat Mormegilovi, proč ten odkaz mířil sem, tohle me vůbec nenapadlo. --Vrbova 18:44, 1. 10. 2007 (UTC)

V pohodě, to jen že si pamatuju jak Mediawiki před nějakým časem měnilo úložiště z cvs na svn. --Li-sung 18:48, 1. 10. 2007 (UTC)


Chtěl jsem dát hlasování o smazání, ale nějak jsem to zkazil. Seznam skupin označených za teroristické. Nevím, kde je chyba, Buďto to smažte, nebo to dokončete. Moc děkuji.--Mirek256 20:33, 4. 10. 2007 (UTC)

navrácený článek[editovat zdroj]

To bych se asi musel omluvit, mne to připadlo jako vrácení toho co bylo PŘED... Ovšem, nehledě na poznámky v de (prosazování článku různými účty které jsou asi všechny stejné, sekta, nevyjasněné zdroje atp.) zde byl pokus uveřejnit tento článek již včera a dnes pak na cs.source, viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista_diskuse:Sri_Chinmoy a http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Sri_Chinmoy&action=edit, dále na cssource http://cs.wikisource.org/wiki/U%C5%BEivatel_diskuse:Sri_Chinmoy. Nedělá to dobrý dojem, navíc, všichni dosud zúčastnění editoři jsou jedna a táž osoba. -jkb- (cs.source) 17:27, 19. 10. 2007 (UTC)

Nějak tomu stále nerozumím. Na Wikipedii byl normálně článek Sri Chinmoy. A pokud se do článku dává něco nepatřičného, maže původní obsah tak se revertuje. Já vrátil článek na verzi 11:51, 17. 10. 2007 což je jen mírně upravené verze z 16:40, 27. 11. 2004, copyvio tam zjevně není. Přijde mi že to je z historie článku naprosto zřejmé... nějak nechápu. --Li-sung 17:52, 19. 10. 2007 (UTC)

Grafika výročí dne[editovat zdroj]

Dobrý den, díval jsem se na připravovaná výročí a u některých obrázků (například vlajka 28. října) by se hodilo přidat do šablony hodnotu border. Prosím zvažte její případný efekt na hlavní stranu, ale z mého pohledu by jednopixelové černé orámování prospělo u mnoha snímků. S pozdravem --Aida 09:52, 21. 10. 2007 (UTC)

Přidal jsem to jako třetí parametr šablony {{Grafika výročí dne}}. 28. říjen snad již vypadá líp. --Li-sung 16:13, 21. 10. 2007 (UTC)
Díky vypadá to opravdu mnohem lépe. --Aida 11:36, 22. 10. 2007 (UTC)

Díky za opravu šablony {{Korejský název}}, zrovna jsem s tím dost zápolil :-)--Pazuzu 16:23, 11. 11. 2007 (UTC)

Možnost spolupráce[editovat zdroj]

Dobrý den, hledal jsem nějakou emailovou adresu na někoho zastupujícího Wikipedii přiznávám řadu hodin. Mé znalosti internetu nejsou příliš velké a když čtu ty odborné (i hruhé) diskuse mezi přispivateli, nemám odvahu se podílet na doplňování obsahu Wikipedie přímo, protože určitě by se správcům nelíbilo to či ono a nerad píšu zbytečně. Nicméně je tu velmi mnoho chybějících údajů, kvůli kterým často musím hledat fakta jinde. Chci se na odstraňování těchto mezer podílet tak, že bych někomu své články posílal a on by je upravil do požadovaného tvaru klidně pod jeho jménem. Já své jméno, ani přezdívku nikde číst nepotřebuji, píšu do regionálního tisku 30 let a to si člověk zvykne na klady i zápory takové publicity. Můžete mi poradit, zda taková pomoc by vám obecně pomohla, nebo by vás, či kteréholiv kolegu práce s těmito návrhy příspěvků omezovala? Není třeba rozděleno, že články týkající se historie mám poslat tomuto správci,ke sportu jinému, k zeměpisu zas jinému atd...?

Petr Starý petrstary@mujbox.cz

Ahoj, dík za //cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskuse:Nokia_N73&diff=1990164&oldid=1990144, psal jsem mu narychlo u jídla, tak jsem k tomu ani nic nedohledával, tak jsem i já zase o něco chytřejší.--Horst 19:10, 19. 11. 2007 (UTC)

Pro počítačové laiky vstup zakázán[editovat zdroj]

Po kliknutí na vstupní obrazovce je vlevo nahoře odkaz Přihlášení - Vytvoření účtu Kliknul jsem na něj a přesouvám se na další stranu (č.2) s tabulkou, kde nahoře je otázka: Máte svůj účet? Přihlaste se. To je pěkné, mám se přihlásit, když mám svůj účet, nebo když ho nemám? Předpokládám, že se mám přihlásit, když ho nemám. Klikám tedy na slovo Přihlaste se. Objevuje se tabulka s nadpisem: Nemáte účet? Zaregistrujte se. Klikám na slovo Zaregistrujte se. A ejhle, jsem zpátky na straně 2. Je to kouzelný kruh, který má vyhodit první zájemce o pomoc WIKI.

Dobře, na druhé straně ignoruji pokyn Přihlaste se. A přejdu dovnitř tabulky s pokynem kvůli automatickému zakládání účtu (no ale to bych právě potřeboval) opsat sérii několika rozmazaných písmen. Vyčistil jsem si brýle a opsal je. Přecházím o řádku níž, kde jsou čtyři pokyny: Název vašeho účtu – proboha, jaký název, ten ze spořitelny, nebo účet k poplatkům za televizi? Nevím, vpravo je hromada pokynů ke správnému napsání hesla, ale odkud si vycucat správný název či čísla do tabulky účet, to tam není. Jsem na WIKI, tak jsem vylez a do okénka hledání píšu účet. Desítky možných , ale nepoužitelných odpovědí. Zkusil jsem účet nevyplnit a ostatní ano, kdepak, bez toho se dovnitř nedostanu. Asi to vzdám s vědomím, že WIKI je vyhrazena pro počítačové mágy

Do políčka Název vašeho účtu vyplňte (nenechávejte prázdné) nějaké vámi zvolené uživatelské jméno pod kterým chcete na Wikipedii vystupovat. --Li-sung 20:15, 21. 11. 2007 (UTC)

Vipera berus (na hlavní stránce) se píše kurzívou. --snek01 21:35, 24. 11. 2007 (UTC)

S vyhozením slova Pahýl vcelku souhlasím. Mohl bys tam ale někam propašovat odkaz na Wikipedie:Pahýl? Vyhodil jsi ho taky a to asi nebylo nejšťastnější. Díky. --Miraceti 09:50, 14. 12. 2007 (UTC)

Zdroj z MV[editovat zdroj]

Zdravím. Mohu se zeptat, kde přesně se píše v Hanzlíkově článku o tom, že "upravenci" neměli nespolupracovali s StB? Článek ve Wordu může v každém počítači trochu jinak stránkovat, takže na str. 297 se o tom nepíše vůbec (tam mně začíná odstavec, který se tomu jen trochu věnuje) a později je tam jen řečeno, že byl malý zájem o upravení vztahu, nikoli o to, že mezi "těmito lidmi" (="upravenci") byl malý zájem o spolupráci s StB. Díky za vysvětlení. Okino 13:15, 29. 12. 2007 (UTC)

Orientoval jsem se podle stránkování která je přímo v textu, takže jsem předpokládal, že to je stejné. Vycházím z věty „Zájem emigrantů o zpravodajskou spolupráci byl minimální, jakkoliv mnozí toužili po pravidelném styku s příbuzenstvem nebo po návratu domů »na penzi«.“ --Li-sung 13:32, 29. 12. 2007 (UTC)
Ano, tuto větu tam vidím, ale v souvislosti s tím, co se píše před tím (kde se hodnotí, jak málo lidí o upravení požádalo - cca 1/10 ze všech emigrantů), ji prostě nemůžu interpretovat jinak než jako "Zájem emigrantů o zpravodajskou spolupráci byl minimální, a tak svůj vztah neupravovali a raději zůstali v cizině, i když chtěli za příbuznými nebo na penzi." - a věta tedy vůbec nic neříká o tom, zda ti, kteří k upravení přistoupili, spolupracovali s StB. Spíš bych řekl, že naznačuje opak. Okino 13:35, 29. 12. 2007 (UTC)
Ano, právě, že naznačuje opak. --Li-sung 13:39, 29. 12. 2007 (UTC)
S dovolením si myslím, že ta věta hlavně o tom neříká vůbec nic, a tudíž nemůže být použita jako zdroj, protože ji tak či onak jen interpretujeme. Okino 13:42, 29. 12. 2007 (UTC)

Je to vse posunuto o asi 5 stran, na str. 302 u mne stoji

Z oněch 115 000 osob požádali do března 1980 o návrat do ČSSR jen 452 emigranti, 3145 jich mělo zájem o povolení trvalého pobytu v cizině, 4533 chtěli „propustit ze státního svazku“ a 12 486 projevilo zájem o milost prezidenta republiky. Množství lidí, kteří se doopravdy vrátili, tak bylo mizivé a většina emigrantů nabízená řešení prostě ignorovala. ) Zájem emigrantů o zpravodajskou spolupráci byl minimální, jakkoliv mnozí toužili po pravidelném styku s příbuzenstvem nebo po návratu domů „na penzi“.

Dekuji, Ríbrcoul

Ano, všichni jsme našli to samé, jak říkám - různé počítače vinou grafiky a já nevím čeho stránkují Word různě. Možná by bylo lepší odkázat na kapitolu. Hlavně se ale dál domnívám, že ta věta skutečně neříká, že mezi lidmi, kteří si upravili svůj vztah s ČSSR, bylo málo těch, co měli zájem o spolupráci s StB. Říká, že těch málo bylo mezi všemi emigranty, a proto málokdo požádal o upravení. Okino 14:41, 29. 12. 2007 (UTC)


Revert šablony[editovat zdroj]

Podívejte se prosím nezávislým okem na http://cs.wikipedia.org/wiki/Tranzistorov%C3%BD_zvuk, hlavně na příslušnou diskuzi a zvažte navrácení šablony "Celkově zpochybněno" - Federmann odstranil nejméně podstatnou výhradu z mnoha, šablonu odstranil, se mnou dlouhodobě odmítá diskutovat a odmítá jakoukoliv diskuzi nad závažnými námitkami. Hodnotit článek nebudu, valná část výhrad je v diskuzi. Pokud se na diskuzi podíváte podrobněji, projděte ji podle historie, text není časově souvisle. Mockrát děkuji za Váš čas. --88.100.160.22 20:13, 1. 1. 2008 (UTC)


Zatím je to zdá se aspoň dočasně vyřešeno, Cimrmann byl rychlejší. --88.100.160.22 21:19, 1. 1. 2008 (UTC)

Šablona copyvio[editovat zdroj]

Jak vypadá šablona na počítači s rozlišením 800x600

Zdravím. Koukám, že jsi nedávno upravoval šablona:copyvio, čímž však šablona opět značně narostla. Nešlo by to nějak ještě poupravit, aby se poněkud smrskla? Moc bych to uvítal. Už v březnu 2006 byla trošku tahanice o vzhled a délku šablony, je to vidět v diskusi a v historii oné šablony. --Luděk 13:58, 23. 1. 2008 (UTC)

Měl jsem dojem, že v té původní stručné verzi, lidi nechápu co se přesně po nich chce. Protože na „Pokud jste materiál vložil(a) do Wikipedie oprávněně..“ si každý řekne „No jasně že JÁ to dávám oprávněně jak taky jinak,“ tak jsem chtěl zmínit konrétní případy, což ji samozřejmě trochu prodloužilo. Ale pokrátil jsem to a tím, že jsem vyhodil možnost volného díla, to se stejně málo stává.--Li-sung 14:34, 23. 1. 2008 (UTC)

clanok dvojkova soustava[editovat zdroj]

zdar, chcem ti povedat, ze s tym 10000000 je 128, lebo 2^7 je 128, cize 01111111 je 128, ale to nie je ta dolezita cast, musim uznat ze som sa s tym vysvetlenim mylil, ale v kode posunutej nuly ide o toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Signed_number_representations#Excess-N cize na 8 bitoch 00000000 je -127, nula je 01111111, jednotka 10000000 a nakoniec 11111111 je +128

Rozdíl je v tom, že se tam používá posun -127, což je něco jiného naž v článku Dvojková soustava zmíněný posun -128. Slyšel jsem, že se běžně používá posun o polovinu rozsahu, což je (256/2) = 128, tak nevím jestli je výjimka -128 nebo -127. --Li-sung 13:57, 27. 1. 2008 (UTC)

od MiroslavaJosefa[editovat zdroj]

Uvítal bych, kdybychom už spolu na téma Ústava České republiky nidky nediskutovali. Nezdá se mi, že by tato diskuse byla jakkoliv produktivní. Já nejsem členem tzv. komunity WIKIPEDIE jenom proto, že si pod tímto pojmem neumím nic konkrétního představit, takže nejsem schopen ba ni ochoten vstřebat pojem hlasování WIKIPEDIE o neplatosti Ústavy České republiky -> protože to je přesně to, co se v diskusi ČR x Česko na WIKIPREDII stalo ** I kdyby se 100 % všech členů tzv. komunity WIKIPEDIE usneslo, že platí název Česko a nikoliv Ćeská republika Ústavu České republiky to nezmění ** WIKIPEDIE opravdu není parlament České republiky ani náhodou !! **--MiroslavJosef 22:33, 8. 2. 2008 (UTC)

Nejsem si vědom, žádného hlasování o neplastnosti ústavy. Rozhodnutí několika lidí z internetového serveru o názvu nějaké stránky apod. rozhodně nelze takovým způsobem interpretovat. --Li-sung 22:44, 8. 2. 2008 (UTC)

dotaz na zápisy zprava doleva[editovat zdroj]

Ahoj Li-sung, jak doplnit šablonu jazyk, tak aby byly správně zápisy zprava doleva jak jsi psal v diskuzi? Díky. --snek01 12:54, 20. 2. 2008 (UTC)

Myslím, že ta šablona se stejně přesměruje na šablonu cizojazyčně, jakožto starší šablonu stejné funkce, takže nějaké akutní úpravy nejsou nutné. --Li-sung 12:59, 20. 2. 2008 (UTC)

Myslím, že ne, ale díky za názor a děkuji za „pomoc“. --snek01 13:59, 20. 2. 2008 (UTC)

Tady přeci již existuje šablona, která to dělá. Takhle mi to připadá, jen jako že sis vytvořil "konkureční" šablonu abys obešel diskuzi a prosadil svůj názor činy. --Li-sung 14:09, 20. 2. 2008 (UTC)

Mé důvody jsou v diskuzi. Může to sice vypadat tak, jako bych chtěl něco obejít, ale není tomu tak. Stará šablona to dělá/dělala špatně. Chtěl jsem ukázat jak to má vypadat (Wikipedie:Editujte s odvahou), ale nemohl jsem editovat přímo právě diskutovanou šablonu. Každý wikipedista, když něco zakládá, tak nepředpokládá, že to bude smazáno. Mohl jsem sice použít Pískoviště, ale věřím, že je nejen pro mě ale i pro ostatní wikipedisty rychlejší napsat jazyk než napsat cizojazyčně. Třeba se nakonec ukáže, že máš pravdu (pokud ano, tak svých pár editací s využitím šablony jazyk sám spravím, přesměrování bude zbytečné), ale mezitím klidně můžeš tu novou šablonu vylepšit tak, aby se mohla nakonec překopírovat do staré (jak předpokládáš). Pokud víš jak. Věřím, že víš, jinak bych nediskutoval na Tvé stránce. Díky. --snek01 15:25, 20. 2. 2008 (UTC)

Dle mého soudu stačí "starou" šablonu/styly správně promazat. Nevím co myslíš tím, že něco dělá špatně. --Li-sung 16:13, 20. 2. 2008 (UTC)

Chybné jsou přesně ty vlastnosti, kvůli kterým byla navržena na smazání. Umíš to udělat? Stačí odpověď ano/ne. Díky a už nic nechci vědět. --snek01 18:40, 20. 2. 2008 (UTC)

Zrušit podtržení a plovoucí nápovědu? Ano, mazat jde snado (jen k tomu podtržení jsou zjevně třeba práva správce). --Li-sung 19:11, 20. 2. 2008 (UTC)

Kronika trojánská vs. Kronika Trojánská[editovat zdroj]

Ahoj, jsem PitVax - wikipedista občasník. Našel jsem článek Kronika trojánská (s malým 't'). Myslím že by se měl jmenovat Kronika Trojánská (s velkám 'T'). Nevím jak to opravit - prosím pomoz.

Díky za pomoc, případně radu do mé diskuse Wikipedista diskuse:PitVax

PS: Upravil jsem odkaz na stránce Plzeň (7mý odstavec Historie) tak aby správně odkazoval na název s malým 't'.

Žádost o smazánípříspěvku z archivu[editovat zdroj]

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o následující. Z důvodu, že nechci, aby se tento příspěvek znovu objevil ve vyhledávačích uvádím popis problému na následující internetové stránce:

[1]

Velmi Vám děkuji za případné vyřešení, popřípadě sdělení co pro to mám ještě udělat na e-mail uvedený v obsahu výše uvedené stránky.

S pozdravem

Obrázky sametové revoluce[editovat zdroj]

Ahoj, koukal jsem na Commons a zjistil jsem ,že jsi již jednou získal souhlas k nahrání obrázků na Commons ze stránky http://s138.photobucket.com/albums/q257/AttackFerret/Velvet%20Revolution/?sc=6 Chci se tě zeptat, jestli bys nechtěl využít to svolení a nakopírovat tam i ty zbývající obrázky. Moc by se to hodilo do čláku, i když některé ty fotky nejsou nejlepší (ale oproti tomu co máme na commons je to furt lepší jak nic).

U tebe vim, že jsi aktivní, tak jsem psal rovnou tobě a ne autorovi :) Případně díky za nahrátí či odkázání na původního autora --Chmee2 01:03, 23. 3. 2008 (UTC)

Tak jsem tam ty další nahrál. --Li-sung 17:54, 24. 3. 2008 (UTC)
Díky ti moc, jdu je nasázat do článku --Chmee2 18:13, 24. 3. 2008 (UTC)

Díky za pomoc s přemenováním stránky --Pit Vax 07:12, 20. 4. 2008 (UTC)

značky dálnic[editovat zdroj]

Ahoj, mohl bys udělat značku dálnice D11? Železnice 6. 8. 2008, 09:37 (UTC)

Edittools - roletka s nabídkou[editovat zdroj]

Zdravím, upravil jsem si "Mediawiki:edittools" podle "http://cs.wikipedia.org/wiki/MediaWiki:Edittools". Ale nevidím roletku (listbox) s nabídkou ostatních skupin znaků (Matematika, Hebrejština, ...). Jak se tahle roletka (nabídka) zapíná? Díky, Jiří R. (jrosik@gmail.com)

Uživatelské vyznamenání[editovat zdroj]

Je tomu skoro rok, co jste mi pomáhal jako zdejšímu nováčkovi a jako bych vám tím vzal energii, jste tu stále méně. Tak snad udělením zaslouženého vyznamenání za věrnost:Wikipedista II. stupně vás nějak vrátím mezi nás, taky k roli správce. Stačí málo, brzy budete mít nárok na I. stupeň. Připomínám, že pro udělení tohoto vyznamenání (II. stupeň) je zapotřebí 8000 editací a minimálně dva roky působení na wikipedii. Těším se na návrat --Zákupák 25. 10. 2008, 13:48 (UTC)

Díky za vyznamenání. --Li-sung 26. 10. 2008, 21:56 (UTC)

Správcování[editovat zdroj]

Ahoj, mám na tebe takový dotaz, nakolik to myslíš vážně s případným využíváním správcovských pravomocí na wikipedii. Za posledního půl roku tu máš poskrovnu editací, jediný správcovský zásah a tak vůbec. Tak si to nech případně projít hlavou a zvaž, zda chceš nadále správcovat (a začít na to konto něco dělat), nebo zda se práv vzdáš (rovnou či po nuceném potvrzení v lednu). Díky a měj se. JAn 2. 11. 2008, 20:33 (UTC)

Kolik stránek mám smazat? --Li-sung 4. 11. 2008, 11:22 (UTC)
myslim, že takle to není nutno chápat. Jan_D to nenapsal zrovna přívětive. Já osobně si spíš myslim, že to má být myšleno tak, jestli máš chuť ještě správcovat a jestli si myslíš, že na to budeš mít čas respektive jestli si ty osobně myslíš, že v pohodě. Správcem může být každej a není na škodu, když ty práva má co nejvíc lidí. Na druhou stranu mne osobně přijde zbytečné, když práva mají "mrtvé duše", které v podstatě needitují. Jestli si myslíš, že ty práva využiješ a hodí se ti, jsem pro a nijak mi to nevadí, pokud ale víš, že prostě ne, přijde mi zbytečné je mít. TOť ale můj názor a neber to jako nějakej tlak na tebe :) Předpokládejme vzájemnou dobrou vůli a to, že nám jde o to samé, mít dobrej tým lidí pro psaní wiki :) Držím pěsti a s pozdravem --Chmee2 4. 11. 2008, 11:28 (UTC)

Potvrzení[editovat zdroj]

Ahoj, vzhledem k tomu, že máš výroční měsíc, tě prosím, aby ses nechal potvrdit. Bylo by vhodné, abys komunitě sdělil, k čemu ti mají práva správce být, neboť jsi je již velmi dlouho nepoužil (naposledy 26. srpna). Myslím, že by správcovská práva měli mít hlavně ti, kteří je používají ku prospěchu Wikipedie a nikolv ti, kteří si je kdysi vysloužili. Viz výše uvedený příspěvek Chmee2a. Díky za pochopení.

JAn 3. 1. 2009, 22:10 (UTC)

Tak věz, že probíhá hlasování. Končí měsíc a čtrnáct dní ode dne, kdy jsi byl vyzván. JAn 1. 2. 2009, 21:47 (UTC)

Přestože jsem hlasoval proti potvrzení, chci ti poděkovat za spoustu dobré práce, kterou jsi tu jako správce vykonal. --egg 1. 2. 2009, 21:54 (UTC)

Uzavření hlasování[editovat zdroj]

Ahoj, nevím jaké jsou tvé důvody, proč tu nejsi a nereagoval jsi, doufám, že to není nic vážného a je to třeba jen dlouhodobá cesta do zahraničí a že jinak u tebe vše OK. Dle hlasování odkazované výše, jsem dnes požádal na metě o tvůj desysop. Neber to prosím nijak zle, je to jen obrana cs wiki před „neaktivními dušemi“. Pokud se někdy vrátíš a budeš mít chuť, rád tě jako správce znovu uvidím. S pozdravem --Chmee2 17. 2. 2009, 22:46 (UTC)

Pozvánka na oslavu 15. narozenin české Wikipedie[editovat zdroj]

Dobrý den, jak se daří? Rád bych vás pozval na oslavu 15. narozenin české Wikipedie, která se bude konat 3. května 2017 v kanceláři Wikimedia Česká republika ve Slovenské 21 v Praze-Vinohradech. Zvu vás, protože bychom rádi na jednom místě shromáždili co nejvíce bývalých i současných správců české Wikipedie (akce je však samozřejmě i pro nesprávce a dokonce i pro ty, kteří jen Wikipedii podporují, ale nikdy ji pořádně needitovali). Program je na stránce akce, ale stále se na něm pracuje a Vaše náměty a nápady si rád přečtu na diskuzi k akci.

Pokud máte zájem, prosím připište se do seznamu na stránce akce. Pokud o akci nemáte zájem, nejlépe uděláte, když odstraníte svoje jméno ze seznamu správců, který jsme připravili na stránce akce. Následně už vás nebudeme kontaktovat. Díky a těším se na shledání, --Martin Urbanec (diskuse) 16. 2. 2017, 15:23 (CET)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět