Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Eduard007

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Eduard007 v tématu „Marie Heřmanová

Děkuji Vám za první informace v článku Třicet manželek a jiné lásky. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 20. 3. 2012, 18:23 (UTC)

Barbora Půtová[editovat zdroj]

Dobrý den, omlouvám se, že Vám stále „kazím“ editace, ale nemohu jinak. Je potřeba postupovat dle pokynů v šabloně Copyvio, kterou jsem na stránku umístil. Tedy poslat na OTRS mail potvrzující, že autorka textu souhlasí s jeho použitím na Wikipedii pod svobodnou licencí. Problematických je ale více věcí. Nemůžete požadovat, aby do textu, byť by byl v pořádku, nikdo nezasahoval. Základem Wikipedie totiž je, že každý text se může a měl by dál a dál upravovat, nelze si nárokovat „vlastnictví“ textu. Poslední věcí, kde vidím problém, je, že píšete, že autorkou inkriminovaného textu je sama popisovaná osoba. To sice není na Wikipedii přímo zakázané, ale je to důrazně nedoporučené (z důvodu nestrannosti). Máte-li jakékoli nejasnosti, ptejte se, rád Vám pomohu. S pozdravem --Byrnjolf 31. 3. 2012, 19:27 (UTC)


Jasně. Chápu, že text je volně editovatelný. Text je nestranný, věcný. Níže uvedený mail byl poslán na: info-cs@wikimedia.org. Doufám, že to tak stačí:

-- Já, autorka tohoto textu (https://is.muni.cz/do/sci/UAntrBiol/el/clovek-auto/terms/a/automobil-058_autor345i.txt), souhlasím s tím, aby rozšířená a upravená verze tohoto textu byla sdělována prostřednictvím Wikipedie (http://cs.wikipedia.org/wiki/Barbora_P%C5%AFtov%C3%A1) pod licencí GFDL (závazné znění: http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html; neoficiální překlad: http://www.gnu.cz/article/36/) a pod licencí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported (závazné znění: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/; celá verze: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode). Beru na vědomí, že toto dílo může být libovolně upravováno a přebíráno dalšími stranami k jakémukoli účelu včetně komerčních.

PhDr. Barbora Půtová --

Eduard007 (diskuse) 1. 4. 2012, 08:56 (UTC)

Biokulturologie[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Biokulturologie, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Midi7 (diskuse) 1. 4. 2012, 19:03 (UTC)

Redirekty[editovat zdroj]

Nevytvářejte prosím zacyklené redirekty. --Jvs 2. 4. 2012, 12:42 (UTC)

Přivítání[editovat zdroj]

Jvs 2. 4. 2012, 12:49 (UTC)

Fotografie, obrázky...[editovat zdroj]

Dobrý den, zřejmě nerozumíte tomu, co je svobodná encyklopedie a jaká pravidla zde platí pro obsah. Vše musí být pod svobodnou licencí, tj. text, fotky, ilustrace a jiné obrázky musí mít výslovný souhlas autora k publikování pod kompatibilní licencí, umožňující libovolné další šíření včetně tvorby odvozenin a komerčního užití, nebo musí být autor (obecně) minimálně 70 let po smrti. Nenahrávejte na Commons soubory, ke kterým evidentně nemáte práva, jen tím zaměstnáváte další dobrovolníky a soubory budou stejně do týdne smazány. Vizte např. commons:Commons:Popisky licence souborů. Díky. — Gumruch (disk.) 8. 4. 2012, 22:42 (UTC)

Eduard Petiška[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --G3ron1mo 3. 5. 2012, 18:12 (UTC)

Dám si pozor. Děkuju!

Marie Heřmanová[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Marie Heřmanová. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 23. 6. 2022, 09:49 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, dva zdroje tam už byly, přidal jsem další dva, je s ní spoustu rozhovorů o jejích názorech.--Eduard007 (diskuse) 23. 6. 2022, 11:42 (CEST)Odpovědět