Diskuse s wikipedistou:Bubule84

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 měsíci od uživatele Bubule84 v tématu „Švehlova chata

Chmee2 22:39, 25. 2. 2007 (UTC)


Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Postrach 18:01, 26. 2. 2007 (UTC)

Soubor:Prachenak.jpg[editovat zdroj]

Ahoj, díky že nahráváte do Wikipedie obrázky, ale bohužel ty s nesvobodnou licenci {{Zvoleno povolení jen pro Wikipedii}} nelze přijmout. Buď prosím změňte licenci, nebo bude bohužel Váš obrázek smazán.

A pokud zvolíte nějakou svobodnou licenci – dle Vaší předchozí editace jsem si všiml, že jste autorem textů na http://www.prachenak.strakonice.cz/. Jestliže jste i autorem fotografií, bude vše v pořádku, jinak bude nutné svolení autora. Díky a pěkný večer. --Tlusťa 18:26, 26. 2. 2007 (UTC)

Ahoj, pořád bohužel platí, co jsem zde napsal včera (vizte výš). --Tlusťa 20:47, 27. 2. 2007 (UTC)

Ani povolení pouze pro propagaci nelze bohužel přijmout - Soubor:Soubor.jpg. Do české Wikipedie jsou přijímány pouze obrázky s nějakou svobodnou licencí. --Tlusťa 20:50, 27. 2. 2007 (UTC)


No abychom se vyjadrili dostatecne jasne, bud je to Vas obr. a mate k nemu prava, pak ho nahrajte pod nejakou licenci, ktera umoznuje dalsi sireni, nejen na wikipedii. Nebo neni Vas, pak si toto povoleni vyjednejte s majitelem, anebo nechcete/nemuzete dat lepsi licenci, pak ho sem nenahravejte. Politika ceske wikipedie smeruje proti temto licencim. Neberte to osobne, ani jako zaujeti proti tomuto obrazku je to licencni politika. Diky za pochopeni --Vrba 21:01, 27. 2. 2007 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Sudy.jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

Stejně tak Soubor:Sklenka.jpg. --Tlusťa 07:21, 14. 6. 2007 (UTC)

Obrázky z webu[editovat zdroj]

Přestaňte prosím nahrávat do Wikipedie obrázky nalezené na webu. Porušujete tím autorská práva jejich tvůrců. Teď mám na mysli Soubor:Nektar.jpg a Soubor:Dudak.jpg. --Tlusťa 08:25, 14. 6. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Pošumavská dudácká muzika, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.posumavskadudacka.cz/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 16. 1. 2019, 11:21 (CET)Odpovědět

Opět[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tomáš Spurný, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.posumavskadudacka.cz/tomas-spurny/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Za další pokus Vám zablokuji možnost editace --Horst (diskuse) 16. 1. 2019, 11:44 (CET)Odpovědět

cv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Pošumavská dudácká muzika, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://hudba.proglas.cz/folklor/folklorni-okenko/ctvrtstoleti-posumavske-dudacke-muziky-ze-strakonic

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--janbery (diskuse) 4. 2. 2019, 18:03 (CET)Odpovědět

Švehlova chata[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Švehlova chata (Javorník), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.pamatkovykatalog.cz/svehlova-chata-704826

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--OJJ, Diskuse 21. 6. 2023, 17:55 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, je možné tento text použít s uvedením zdroje? Připadně ho mohu nějak přeformlovat... --Martin (diskuse) 22. 6. 2023, 15:38 (CEST)Odpovědět
Je tedy možné původní text změnit? --Martin (diskuse) 27. 6. 2023, 13:19 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, mám povolení použít texty o Švehlově chatě na Javorníku (viz níže). Je možné stránku ještě obnovit?
Dobrý den,
byl mi přeposlán Váš mail týkající se Švehlovy chaty v Javorníku, abych ho vyřídila. Texty v památkovém katalogu zpracoval Národní památkový ústav územní odborné pracoviště v Českých Budějovicích. Údaje byly čerpány zejména z internetu. Texty je možné použít do Wikipedie s uvedením zdroje NPÚ úop ČB.
S pozdravem
Jana Štorková
vedoucí oddělení dokumentace, evidence a informací
NÁRODNÍ PAMÁTKOVÝ ÚSTAV
územní odborné pracoviště v Českých Budějovicích
tel: 387 312 140/kl.132
mob: 725 163 056
email: storkova.jana@npu.cz
www.npu.cz --Martin (diskuse) 31. 7. 2023, 08:56 (CEST)Odpovědět
Povolovací email musí příslušná osoba odeslat podle Nápověda:Svolení autora. Na stránce je jak doporučený text emailu, tak adresa, kam má být taková zpráva odeslána. --OJJ, Diskuse 31. 7. 2023, 11:20 (CEST)Odpovědět
Odesláno --Martin (diskuse) 31. 7. 2023, 12:07 (CEST)Odpovědět