Diskuse s wikipedistou:Adamsikula1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Svenkaj v tématu „Pár slov, kudy na to

--David V. (diskuse) 30. 1. 2020, 18:24 (CET)Odpovědět

Paludárium[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Paludárium. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --David V. (diskuse) 30. 1. 2020, 18:24 (CET)Odpovědět

Vodárenská věž (Otvice)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Vodárenská věž (Otvice). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jakub Sochor (diskuse) 30. 1. 2020, 19:14 (CET)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Vodárenská věž (Otvice), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Robins7 (diskuse) 30. 1. 2020, 19:31 (CET)Odpovědět

Pár slov, kudy na to[editovat zdroj]

Dobrý den, vidím, že máte dobrou snahu přidávat do Wikipedie zajímavá témata (Paludárium a Vodárenská věž Otvice), ale současně narážíte na neznalost zásad Wikipedie. Chci Vás ujistit, že pokud jsou Vaše články navrženy ke smazání či je do nich někdo významně zasáhne, nejedná se o zlovůli wikipedistů, kteří změnu provedli. Za změnou je snaha zachovat jisté zásadní principy Wikipedie:

  • První z nich je ověřitelnost. Přečtěte si toto a podívejte se, jak jsem upravi stránku Paludárium, zejména na to, že jsem dodal zdroje, odkud je informace čerpána.
  • Druhou důležitou zásadou je Neporušovat autorská práva. Nelze prostě zkopírovat bez souhlasu cizí text, jak se Vám stalo v článku o vodárenské věži. Ono vůbec není lehké začínat ve Wikipedii hned novými články. Pro začátečníka je snadnější se napřed pokoušet upravovat a doplňovat články již existující a všímat si, jak jsou stránky dělány. Podívejte se sem, zejména na část "Porušování autorských práv na Wikipedii".
  • Nebojte se obrátit se s dotazem na kohokoliv z wikipedistů na jeho diskusní stránce nebo na stránce Wikipedie:Potřebuji pomoc. Určitě nebudete odmítnut.
  • A můj dodatek: Nenechte se odradit počátečním neúspěchem. Prošel si tím každý wikipedista, když začínal. Zdraví--Svenkaj (diskuse) 30. 1. 2020, 21:46 (CET)Odpovědět