Diskuse s wikipedistou:88.146.209.2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel svatého Bartoloměje (Veselí nad Moravou), který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 1. 5. 2012, 23:59 (UTC)

Pokusím s vám ale pomoci a článek přepracuju, aby mohl zůstat. --Blahma (diskuse) 2. 5. 2012, 00:58 (UTC)

Sedm divů města Veselí nad Moravou[editovat zdroj]

Dobrý den. Zrušil jsem vaši editaci článku Veselí nad Moravou, která odstraňovala jednu položku ze seznamu "sedmi divů města Veselí" a i v názvu tohoto seznamu pak měnila "sedm" na "šest". Nevím, co vás k odebráním jednoho z "divů" vedlo (a co právě k odebrání tohoto jednoho), a to je počátek problému: Na Wikipedii můžeme uvádět pouze ověřené informace, ke kterým je dostupný nezávislý zdroj. Současný seznam o sedmi položkách je citovaný z článku novinářky Lenky Fojtíkové, na který vede odkaz z referencí na konci stránky. Dokud neposkytnete pro svou informaci o pouhých šesti divech podobný hodnověrný zdroj, nemůže bohužel tato informace být součástí článku na Wikipedii, i pokud by se ukázala být pravdivou (resp. jednou z alternativ - vedle stavu, který už tam popsaný a ozdrojovaný máme). Pokud k tomu máte nějaké připomínky či dotazy, napište mi prosím na mou diskusní stránku. Děkuji. Blahma (diskuse) 2. 5. 2012, 00:37 (UTC)

Demise vlády[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Demise vlády. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  6. 1. 2013, 11:14 (UTC)