Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:193.85.12.98

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Blahma v tématu „Ladislav Okleštěk

Tato IP adresa, 193.85.12.98, patří počítači Parlamentu České republiky. Zprávy zanechané na této stránce mohou obdržet jiní uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti.


Petr Bendl[editovat zdroj]

Dobrý den, do článku Petr Bendl jste přidal životopisné informace. Podle pravidla wikipedie:zdroje je ovšem nutné všechny informace doprovodit o uvedení publikovaného zdroje, odkud pocházejí. Osobní znalost dotyčného, nebo zda jste jím sám, bohužel nepostačují. Děkuji, --Davcza (diskuse) 18. 2. 2014, 19:33 (UTC)

Sevela.p 2. 12. 2009, 13:51 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Sigillum Andee de Przelic. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --kuvaly|d|p| 29. 1. 2010, 11:55 (UTC)

Haagské úmluvy[editovat zdroj]

Kolego prosím nevracejte do článku Vysídlení Němců z Československa spekulativní POV. Dané tvrzení se nezakládá na pravdě (wp:vlastní výzkum), jelikož dané území patřilo Československu a válečné právo se na deportace nevztahuje. Kromě toho uvedený zdroj je značně nevěrohodný. --Wikipedista:BobM d|p 24. 8. 2012, 07:21 (UTC)

Petr Skokan[editovat zdroj]

Sejmul jsem vaši informaci (ač jí opravdu věřím), protože nebyla doprovázena zdrojem (článek?). U žijících osob a navíc politiků je to naprosto nutné.--Zákupák (diskuse) 21. 9. 2012, 09:04 (UTC)

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--RomanM82 (diskuse) 11. 6. 2013, 07:43 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

Raksagadam (diskuse) 11. 6. 2013, 07:48 (UTC)

Otto Chaloupka[editovat zdroj]

Dobrý den, proč jste odstranil text z článku Otto Chaloupka? Vzhledem k tomu, že to byly pouze ozdrojované Chaloupkovy názory, považuji vaši editaci za vandalismus. --Zik (diskuse) 6. 8. 2013, 09:45 (UTC)

Ivana Chýlková[editovat zdroj]

Z Vaší úpravy nebylo jasné, zda platí listopad nebo prosinec, proto jsem ji zrušil. Dále, na Wikipedii lze vkládat jen údaje, které byly zveřejněny. Není přitom jasné, zda složka, kterou argumentujete, je veřejná. --62.84.154.40 27. 7. 2015, 11:48 (CEST)Odpovědět

Ladislav Okleštěk[editovat zdroj]

Dobrý den, do článku Ladislav Okleštěk jsem vrátil informaci o předčasně ukončeném studiu na VŠZ v Brně. Tato informace se nachází ve zdroji, na který se článek odvolává, kterým jsou publikované životopisy členů vedení ANO 2011. Pro větší přesnost jsem doplnil, že k ukončení došlo z rodinných důvodů, jak to uvádí onen zdroj. Na Wikipedii obecně postupujeme spíše tak, že „neúplné informace“ (jak jste psal ve zdůvodnění svého mazání) máme tendenci spíše doplňovat než odstraňovat. Zvláště bychom pak byli rádi, kdyby nám je lidé jako vy – kteří zjevně o tématu vědí víc než náhodoný wikipedista jako jsem ve vztahu k tomuto tématu třeba právě já – nám pomáhali podobné nedostatky nacházet a doplňovali je, nikoliv však encyklopedii o informace připravovali. Wikipedie nebude z principu věci nikdy hotová, takže i částečná informace (samozřejmě pokud je založena na pravdě, tedy nejlépe podložena zdrojem) je pro nás stále hodnotnější než žádná. Chápu, že „ukončení“ studia samo o sobě mohlo někomu připadat ve vztahu k subjektu článku možná trochu dehonestující, ale pokud jste se tohoto obával, tak vám nic nebránilo uvést záležitost na pravou míru, spíše než informaci odstraňovat úplně – jako by snad ve snaze, aby se čtenáři o tomto studiu vůbec nedozvěděli. Vaši editaci jsem zrušil a následně upravil ne proto, že bych chtěl dotyčného poškodit, ale právě naopak proto, aby tam nyní už o něm byly co nejvíce pravdivé informace a nemohlo už u čtenářů docházet k případnému špatnému pochopení. S pozdravem --Blahma (diskuse) 18. 2. 2017, 21:32 (CET)Odpovědět