Wikipedista:Kolomaznik/nejlepší články

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Moje články Pískoviště Wikimonarchisté Knihovna Pomoc Nejnovější články Archiv

Mé nejlepší články[editovat | editovat zdroj]

Na této stránce jsou uvedeny nejlepší články které jsem zde na wikipedii vytvořil či které jsem do té míry editoval že dotyčný článek zcela změnil svou podobu a velikost. Hodnotím to především já, ale pokud by jste takový můj článek našli co tu není neváhejte a zařadtě ho do seznamu. Nejstarší články jsou dole, nejnovější nahoře.

Dobré články[editovat | editovat zdroj]

Pokud byck sem měl přidat i články co jsem sice sám označil za pahýli, ale práci dali a jsou dostatečně velké tal tady jsou. Je jich však o poznání více než nejlepších a nečekám že by sem kdo nějaký přidávál protože takových článků je na cs. wiki dosti, ale spíš tu figurují jako seznam článků kterým by se menší úprava hodila... A je také možné že některý z nich se časem (pokud to ale bude díky mě) posune mezi nejlepší články. Ikdyž se vám některé mé normální články a tyto "dobré články" mohou připadat např. stejně dlouhé, ale některé z nich i při podobné délce zabrali no o dost více času a práce!

! Upozornění !

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Kolomaznik/nejlep%C5%A1%C3%AD_%C4%8Dl%C3%A1nky.