Diskuse s wikipedistou:Fil.Zaj2002

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Plaská ulice (Plzeň). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 10. 5. 2013, 13:41 (UTC)

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 10. 5. 2013, 13:41 (UTC)

Dobrý den, pokud dáváte k článkům rozlišovače, dělá se ta jako „název (upřesnění)“ a ne jako „název ( upřesnění )“. S pozdravem --Marek Koudelka (diskuse) 12. 5. 2013, 12:46 (UTC)

Dlouhá (Plzeň)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Dlouhá (Plzeň). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zdenekk2 (diskuse) 21. 5. 2013, 21:22 (UTC)

Seznam trolejbusových zastávek v Plzni[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Seznam trolejbusových zastávek v Plzni. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 26. 5. 2013, 20:59 (UTC)

Seznam bývalých kin v Plzni[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam bývalých kin v Plzni. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --RomanZázvorka (diskuse) 8. 9. 2013, 12:23 (UTC)

Pudrovna[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Pudrovna. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  24. 12. 2013, 12:37 (UTC)

Masné krámy (Plzeň)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Masné krámy (Plzeň), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.zpc-galerie.cz/cs/page/buildings_history

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 29. 12. 2013, 13:35 (UTC)

Kostel Panny Marie (Emauzský klášter)[editovat zdroj]

Dobrý den, napsal jste článek Kostel Panny Marie (Emauzský klášter) vlastními slovy nebo jde o opis textu z knížky? --Jvs 31. 12. 2013, 15:25 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kostel Panny Marie, svatého Jeronýma a slovanských patronů, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: Petr David: 1000 pozoruhodností Prahy, Knižní klub, 2010, s. 177

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 3. 1. 2014, 11:16 (UTC)

Zahradní ( Hrádek u Rokycan )[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Zahradní (Hrádek, okres Rokycany). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jvs 2. 1. 2014, 11:53 (UTC)

Ke Stadionu ( Hrádek okres Rokycany )[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Ke Stadionu (Hrádek, okres Rokycany). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --RomanM82 (diskuse) 3. 1. 2014, 23:39 (UTC)

Dům kultury (Hrádek, okres Rokycany)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Dům kultury (Hrádek, okres Rokycany). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 4. 1. 2014, 13:01 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Kolego, dbejte prosím při tvorbě svých článků na pravidla typografie. Díky. --Jan Polák (diskuse) 4. 1. 2014, 15:12 (UTC)

Ulice v Dýšině[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku 17. listopadu (Dýšina). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem

A týká se to i článků Lesní (Dýšina), Husovo náměstí (Dýšina) a Mlýnská (Dýšina). Wikipedie není lokální informační server, bez doložení encyklopedické významnost sem nepatří články o každé ulici v obci. --Harold (diskuse) 4. 1. 2014, 23:37 (UTC)

Památky v Nové Huti (Dýšina)[editovat zdroj]

STOP Prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu, dokud není patřičně vylepšen. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus, za což vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

--RomanZázvorka (diskuse) 9. 1. 2014, 13:38 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Památky v Nové Huti (Dýšina). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 10. 1. 2014, 15:05 (UTC)

Kategorizace[editovat zdroj]

Stránka se do kategorie zařazuje tak, že se do jejího textu přidá text [[Kategorie:něco]] (kde něco je název kategorie). Například abyste zařadili článek Albert Einstein do kategorie „Osobnosti“, je třeba do něj vložit text [[Kategorie:Osobnosti]]. Tímto způsobem je možné stránku zařadit i do více kategorií. Pro software není podstatné umístění odkazu, ale ve Wikipedii je pravidlem vložit ho na konec textu, před odkazy na jiné jazykové verze.

Více informací se lze dočíst na Wikipedie:Kategorizace. --Jvs 9. 1. 2014, 13:45 (UTC)

Ztracená (kniha)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ztracená (kniha), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 30. 1. 2014, 16:48 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Ztracená (kniha). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 30. 1. 2014, 16:48 (UTC)

Dům (Americká 1, Plzeň)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Dům (Americká 1, Plzeň). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --RomanZázvorka (diskuse) 8. 3. 2014, 18:22 (UTC)

Bílý mlýn (Dýšina)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Bílý mlýn (Dýšina). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 3. 2014, 22:11 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Bílý mlýn (Dýšina). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 16. 3. 2014, 22:11 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Pomník bojovníkům proti fašismu (Hrádek u Rokycan). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Chalim Kenabru (diskuse) 24. 3. 2014, 18:22 (UTC)

Dumetovský dům (Rokycany)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Dumetovský dům (Rokycany), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--RomanM82 (diskuse) 2. 4. 2014, 20:01 (UTC)

Měšťanský dům (Masarykovo náměstí 95, Rokycany)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Měšťanský dům (Masarykovo náměstí 95, Rokycany). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --RomanZázvorka (diskuse) 4. 4. 2014, 21:56 (UTC)

Klasicistní dům v Rokycanech a Měšťanský dům (Masarykovo náměstí 132)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Měšťanský dům (Masarykovo náměstí 132, Rokycany). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Klasicistní dům v Rokycanech. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --RomanZázvorka (diskuse) 4. 4. 2014, 22:01 (UTC)

Pytel kostí (kniha)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Pytel kostí (kniha), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://knihy.abz.cz/prodej/pytel-kosti-1

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jana Lánová (diskuse) 30. 4. 2014, 10:48 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Klub zlomených srdcí (kniha), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jana Lánová (diskuse) 30. 4. 2014, 11:02 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Joy Fieldingová, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.spisovatele.cz/joy-fieldingova-i

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jana Lánová (diskuse) 30. 4. 2014, 11:06 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Pekelná třída - Zlatá kreditka (kniha), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://knihy.abz.cz/obchod/autor-vhrsti

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jana Lánová (diskuse) 30. 4. 2014, 11:06 (UTC)

Klub zlomených srdcí[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Klub zlomených srdcí (kniha). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Mates (diskuse) 7. 5. 2014, 20:01 (UTC)

Linka 35 (Plzeň)[editovat zdroj]

Linka 35 (Plzeň)[editovat zdroj]

Vážený pane. Váš příspěvek je vynikající. I přesto si dovoluji Vás požádat, zda by bylo možné článek doplnit. Např. označit zastávky, které jsou přestupné a na jaké linky. Také by se velmi hodilo uvést celkovou jízdní dobu a ještě několik dalších zajímavostí ( typ používaných vozidel, jejich barva aj.) Přeji Vám mnoho radosti z Vašeho díla. S pozdravem--Jan kozak (diskuse) 14. 12. 2014, 14:18 (CET)Odpovědět

Linky a zastávky v Plzni[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Linka 11 (Plzeň). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Linka 11 (Plzeň). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem

Totéž se týká článků: Pařížská (stanice), Linka 12 (Plzeň), Linka 15 (Plzeň), Linka 17 (Plzeň), Linka 16 (Plzeň), Linka 34 (Plzeň), Linka 35 (Plzeň), Linka N2 (Plzeň) a Linka N3 (Plzeň). Prosím, vezmi na vědomí, že Wikipedie není jízdní řád. Pokud chceš zakládat články o jednotlivých trolejbusových a autobusových linkách, tak by měly obsahovat mnohem více, než jen seznam zastávek (a v případě článků o zastávkách mnohem více, než jen seznam projíždějících linek), a měla by také být doložena jejich encyklopedická významnost. Vzorem může být článek 125 (autobusová linka v Praze). Druhou možností je založit Seznam trolejbusových linek v Plzni, podobně jako je Seznam tramvajových linek v Plzni, kde by stačilo i pouhé uvedení tras a zastávek jednotlivých linek. --Harold (diskuse) 14. 12. 2014, 18:53 (CET)Odpovědět

Lenka (kniha)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Lenka (kniha). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Petr1888 (diskuse) 15. 12. 2014, 21:11 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Lenka (kniha). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 16. 12. 2014, 09:57 (CET)Odpovědět

Znáte Tománka?[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Znáte Tománka?. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 12. 2014, 22:36 (CET)Odpovědět

Pohádková muzika[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Pohádková muzika. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 12. 2014, 22:47 (CET)Odpovědět

Totéž články O lásce a Pohádka o stříbrných kůzlatech. Úryvky jsem u všech článků odstranil, protože mi není jasný jejich přínos pro encyklopedický obsah (jsou asi náhodně vybrané a zcela vytržené z kontextu - Wikipedie není čtenářský deník). --Harold (diskuse) 16. 12. 2014, 22:50 (CET)Odpovědět

(Přesunuto z UP)[editovat zdroj]

Dobrý den, vážený kolego, něco jsem Vám napsal. Snad se podaří vše dobře vyřešit.--Jan kozak (diskuse) 22. 12. 2014, 21:53 (CET)Odpovědět

Annett Böhm[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Annett Böhm. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 30. 3. 2015, 19:06 (CEST)Odpovědět

Dům náměstí Republiky 23 (Plzeň)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Dům náměstí Republiky 23 (Plzeň). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem

Chotěšovský dům (Plzeň)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Chotěšovský dům (Plzeň). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --147.32.167.65 22. 5. 2015, 11:50 (CEST)Odpovědět

Metro[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji Vám za Vaše příspěvky. Pokud přebíráte překladem text z cizojazyčné verze Wikipedie, je pro dodržení licence přebíraného textu bezpodmínečně nutné, abyste použil(a) šablonu {{Překlad}} pro umožnění dohledání autorů původního textu. Jinak dochází k porušení jejich autorských práv. Děkuji za pochopení.--Horst (diskuse) 5. 8. 2015, 18:57 (CEST)Odpovědět

Putney Bridge (stanice metra)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Putney Bridge (stanice metra). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 5. 12. 2015, 14:03 (CET)Odpovědět

Rozlišovače u stanic metra[editovat zdroj]

Hezký večer, děkuji za několik nových článků o stanicích londýnského metra. Rád bych upozornil na jednu drobnost - máme na Wikipedii ustálenou praxi používat jednotný rozlišovač s názvem města, tedy v podobě (stanice metra v Londýně). Tento zvyk napomáhá přehlednosti Wikipedie, je díky němu například možné při tvorbě ostatních článků vytvářet odkazy „z hlavy“ bez obav, že vznikne červený odkaz, přestože článek o dané stanici existuje. Předem děkuji, že budete jednotný rozlišovač používat, a přeji mnoho zdaru při tvorbě dalších článků! --Michal Bělka (diskuse) 5. 12. 2015, 20:22 (CET)Odpovědět

Drobnosti k novým článkům[editovat zdroj]

Dobré odpoledne, děkuji, že jste přešel na správný způsob psaní rozlišovačů. Omlouvám se, že píši už podruhé v tak krátké době, ale chtěl bych vás požádat ještě o dvě drobnosti, díky kterým pak budete moci články o stanicích metra zakládat naprosto samostatně bez potřeby dalších zásahů.

Pahýl: Pokud zakládáte článek, který se skládá pouze z několika vět v úvodu, obrázku a tabulky, vložte prosím pod článek (hned před odkaz na portál a kategorii) šablonu {{Pahýl}}. Není to nic hanlivého, slouží jako výzva pro ostatní návštěvníky Wikipedie, že mohou bez obav článek rozšířit o další informace.

Odkazy na článek v dalších jazycích: O všch stanicích londýnského metra existují články v jiných jazykových verzích Wikipedie. Mohl byste prosím po založení článku zavítat na stránky sesterského projektu Wikidata.org, pomocí vyhledávacího políčka si najít danou stanici (bývá tam v podobě Edgware Road tube station, Marylebone tube station a podobně) a v tabulce napravo (Wikipedia) přidat odkaz na název zdejšího článku? Stačí kliknout na odkaz edit, na konci seznamu do šedého políčka zadat cs (vyskočí vám čeština), hned vedle doplnit název článku - po prvních pár písmenech by vám systém měl správný název nabídnout) a uložit. Je to trochu komplikovanější, ale jistě si to rychle osvojíte a svým článkům tak dodáte úplně nový rozměr. Podrobnější informace najdete na stránce Nápověda:Mezijazykové odkazy.

Moc děkuji! --Michal Bělka (diskuse) 6. 12. 2015, 14:01 (CET)Odpovědět

Články na hranici subpahýlů[editovat zdroj]

Dobrý den, nezakládejte prosím masivně články na hranici subpahýlů, tj. o 2–3 větách, viz North Acton (stanice metra v Londýně). Množství takto chudých hesel začíná být příliš vysoké. Každé heslo by mělo mít alespoň jeden vícevětý – úvodní – odstavec. Děkuji za pochopení.--Kacir 8. 12. 2015, 18:18 (CET)Odpovědět

Prosím věnujte pozornost výzvě výše. Vaše články jsou na hranici subpahýlu. Pokuste se je rozšířit alespoň na jeden vícevětý úvodní odstavec. Na české Wikipedii nemusí být články o všech stanicích metra v Londýně, pokud nesplňují požadavky pro existenci zde (hlavně kritéria encyklopedické významnosti a minimální délky).

Vaše články také pravděpodobně nesplňují kritéria encyklopedické významnosti. Pro publikaci zde jsou potřeba alespoň dva nezávislé nezávislé netriviální zdroje. Děkuji za pochopení, --Urbanecm (diskuse) 17. 12. 2015, 20:24 (CET)Odpovědět

typografie /stanice metra[editovat zdroj]

Zdravím, zkuste si prosím ještě jednou přečíst WP:Typografické rady zejména část Interpunkce, dvojtečka vždy přiléhá k předchozímu slovu a teprve za ní je mezera. Stejně tak je dobré tvořit odkazy jednoduše, tedy: [[výtah]]em, [[eskalátor]]y není třeba zbytečně psát [[výtah|výtahem]] či [[Eskalátor|eskalátory]]. Díky--Horst (diskuse) 28. 12. 2015, 15:16 (CET)Odpovědět

Stanice metra – překlady[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji velmi za Vaše příspěvky o evropských a světových systémech vlakové hromadné dopravy ve městech. Chtěl bych Vás však, poprosit, abyste v případě, že jde o překlad z jiné jazykové verze, tuto skutečnost zanesl do článku pomocí šablony {{Překlad}}. Děkuji za pochopení --Mates (diskuse) 7. 12. 2016, 01:01 (CET)Odpovědět

Stanice metra[editovat zdroj]

Dobrý den, požádal bych Vás o důslednější kontrolu Vašich textů. Některé úpravy jsem provedl zde. Například: nepíše se „napovrch“, ale „na povrch“, slovo „výlezy“ je vyloženě slangové (správně jsou „výstupy“, popř. „východy“). Zároveň bych Vás chtěl poprosit o vkládání nadpisů do Wikidat a dbaní na překladové šablony (vizte výše). S pozdravem — Draceane diskusepříspěvky 2. 1. 2018, 16:50 (CET)Odpovědět

Seznam tras KČT[editovat zdroj]

Zdravím, v článku Turistická značená trasa 6648 uvádíte/uvádíš jako referenci „Seznam tras KČT“. Je tento dokument někde veřejně přístupný? Díky. --Jan Polák (diskuse) 6. 1. 2018, 18:16 (CET)Odpovědět

Kostel svatého Jana Křtitele (Lipsko)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za hezký a zajímavý článek. Do soutěže Popiš památku ho ale nemůžeme přijmout, protože letos se dají přihlásit jenom památky na tomto soutěžním seznamu: Wikipedie:Popiš památku/Mezinárodní památky. Jiné náměty bylo podle pravidel možné navrhnout do zahájení soutěže, teď už je pozdě. Je mi to líto.--Jan Spousta (diskuse) 12. 2. 2023, 21:44 (CET)Odpovědět

Totéž se týká článků Kostel svatého Jakuba (Creußen), Starý svatojánský hřbitov (Lipsko) a Markraběcí kašna (Bayreuth)... Budu se snažit, aby pravidla byla v příštím ročníku v tomto ohledu volnější. Letos jsem byl rád, že se vůbec podařilo prosadit aspoň nějaké zahraniční památky.--Jan Spousta (diskuse) 12. 2. 2023, 21:49 (CET)Odpovědět
Dobrý den,
jasné. Děkuji za zpětnou vazbu.
S pozdravem @Fil.Zaj2002 --Fil.Zaj2002 (diskuse) 13. 2. 2023, 22:51 (CET)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Wikikytička[editovat zdroj]

Wikikytička[editovat zdroj]

Karlovo náměstí čp. 21 (Kolín)[editovat zdroj]

Dobrý den, ráda bych si ujasnila, zda můj zápis je opravdu chybný. Já vycházím z příručky zde. Prosím pošlete mi odkaz, kde je napsán jednoznačný zápis desetiletí resp. století. Děkuji --JanaJin (diskuse) 2. 2. 2024, 12:58 (CET)Odpovědět

Dobrý den, na Wikipedii se upřednostňuje zkrácený zápis pomocí číslovek - viz zde. Klidný pátek a pohodový víkend přeji. --Fil.Zaj2002 (diskuse) 2. 2. 2024, 14:02 (CET)Odpovědět
Dobrý večer, také jsem četla, ale nejsem přesvědčena. A tak musím hledat jinde. Zdravím --JanaJin (diskuse) 2. 2. 2024, 21:41 (CET)Odpovědět

Chybně přiřazené obrázky[editovat zdroj]

Zdravím. Díky za toto odstranění chybného obrázku. Jen bych doporučil, pokud v seznamu památek nebo v jiném článku narazíte na chybně použitý obrázek s chybně identifikovaným obsahem, abyste zároveň zkontroloval a opravil správnost popisu obrázku v Commons, případně odstranil nebo opravil šablonu s identifikačním kódem památky, případně ještě nahlédl na záložku Strukturovaných dat, jestli tam není odkazováno na chybnou položku Wikidat. A pak ještě je vhodné se podívat do příslušné položky Wikidat, jestli tam není obrázek použit jako titulní. V seznamu památek na Wikipedii je také vhodné upřesnit na základě Památkového katalogu popis tak, aby k omylu nemohlo znovu dojít. Pokud chybu neopravíte důsledně až ke kořenům, tak se velmi pravděpodobně stane, že se obrázek brzy vrátí tam, odkud jste ho odstranil. V tomto případě už jsem snad vše opravil. --ŠJů (diskuse) 17. 2. 2024, 15:54 (CET)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět