Wikipedista:Vojtěch Veselý: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
m odznáčky
m Tchoř přesunul stránku Wikipedista:Byrnjolf na Wikipedista:Vojtěch Veselý s výměnou přesměrování: Automatický přesun při přejmenování uživatele „Byrnjolf“ na „Vojtěch Veselý
(Žádný rozdíl)

Verze z 15. 3. 2014, 22:41

Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
sk-1 Tento užívateľ má základné znalosti slovenčiny.
Wikipedisté podle jazyka
Je mi sympatický inkluzionismus.
Vy
Preferuji vykání, ale tykání mi taky nijak nevadí.
Ty
Bydlím a žiji v Roztokách, ale narodil jsem se a hodně času trávím v Praze.

Byrnjolf (diskusepříspěvkypočítadlo 1počítadlo 2shrnutízablokování)

Přeji pěkný den a příjemný pobyt v nepřeberných vodách Wikipedie. Jmenuji se Vojtěch Veselý, ročník 1988, nyní studuji historii na FF UK. Wikipedii edituji od 28. srpna 2008. Považuji se především za překlepáře, většinou jen upravuji drobnosti. Kromě toho občas založím nějaký kratší článek o českých hudebních albech či čemkoli dalším. Má aktivita zde je poměrně malá, ale prozatím neutuchá. Její ucelenější výsledky lze spatřit tady.

Od 17. ledna 2009 jsem Nováček.Od 7. února 2010 jsem Učeň.Od 9. listopadu 2010 jsem Student.Od 22. května 2012 jsem Zkušený uživatel.Od 24. listopadu 2013 jsem Wikipedista III. třídy.Za pomoc s identifikací fotografie udělil Gampe (20. února 2013).Za pomoc s typografií článku týdne udělil Atila M. Rof (17. května 2013).

Užitečné odkazy



Všechny editace licencovány do public domain
Všechny své textové příspěvky uvolňuji bez dalších výhrad jako volné dílo (do public domain). V případě, že to právní řád neumožňuje, poskytuji právo dílo užívat jej pro jakýkoliv účel, a to bezpodmínečně s výjimkou podmínek vyžadovaných příslušnou právní úpravou dané země. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.


Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Vojt%C4%9Bch_Vesel%C3%BD.