Diskuse s wikipedistou:Vswd

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 19:30, 23. 3. 2008 (UTC)

Eddie a Lou[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Eddie a Lou. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.--MiroslavJosef 10:55, 18. 5. 2008 (UTC)

Poznámka[editovat zdroj]

Chybný pravopis, špatná interpunkce, ve škole by to byla pětka. Ahoj --MiroslavJosef 10:58, 18. 5. 2008 (UTC)

Prosím o větší kontrolu pravopisu, občas se dopouštíte neskutečných hrubek. Děkuji a přeji aby vás práce na Wikipedii bavila. Kili 23. 7. 2008, 19:05 (UTC)
Své chyby už dostávám pod kontrolu--Vswd 27. 1. 2010, 19:46 (UTC)

Rozdělaná práce[editovat zdroj]

Asi před měsícem jsi přidal odkazy v první části článku Seznam postav z Harryho Pottera. Bohužel se nenašel nikdo, kdo by v tom pokračoval, a tak bych byla ráda, kdybys to dodělal, případně revertoval. Díky --Nut 22:20, 14. 6. 2008 (UTC)

Tulácké báchorky[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Tulácké báchorky. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 25. 2. 2009, 08:30 (UTC)

Speciální čarodějnický díl XVIII.[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Speciální čarodějnický díl XVIII.. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 25. 2. 2009, 09:41 (UTC)

Jak si Kent pustil pusu na špacír[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za informace k článku Jak si Kent pustil pusu na špacír, ale tady se snažíme vytvářet pravopisně správnou encyklopedii (nepočítají se uživatelské stránky) takže pokud výše zmíněný článek neupravíte bydu nucen ho smazat jelikož šablona vyzývající k pravopisné úpravě kterou jsem připevnil tam visí již dost dlouho. --El Barto 26. 3. 2009, 15:25 (UTC)

P.S. Těmi pravopisně špatnými věcmi myslím značnou nesouvislost a jména napsána tak jak se čtou. přeji hezký den.

Český jazyk[editovat zdroj]

Dobrý den, právě jsem po vás opravil chyby v Tuláckých báchorkách. Musím přiznat, že je to víc práce, než napsat text od začátku. Pokuste se, prosím, po sobě vše důkladně kontrolovat, nejlépe s s učebnicí ČJ pro základní školy v ruce. Tu a tam uteče nějaká chyba prakticky každému, ale vaše kadence chyb je už důvodem k zamyšlení. Přeji hezký den --Formol 4. 4. 2009, 18:23 (UTC
Stránka už podle mě splnůje požadavky --Vswd 27. 1. 2010, 19:45 (UTC)

Opět se připomínám s kritikou mateřštiny. To, co jste napsal zde, je skutečně hrozné.. Gramaticky správně je: "Na vYnálezech se zabýval už jako malÝ. VZkřísil svého otce z mrtvÝch,(!) když ho kousl žralok. Z otce se stal mutant a tak ho dal do malinkaté skřínky,(!) ODKUD na něho mohl mluvit." Na tři věty celkem slušná úroda, navíc stylistické stránka je ještě horší. Pokud chcete přispívat na Wikipedii, vřele doporučuji začít něco dělat s písemným projevem. Ideální je začít číst. Přeji hezký den--Formol 28. 1. 2010, 13:09 (UTC)
Děkuji za opravu ale já sám nevím jaké články mám číst.--Vswd 28. 1. 2010, 13:13 (UTC)
Nemyslel jsem články, myslel jsem knihy. "Cit" pro jazyk a pro gramatiku nejlépe získáte tak, že toho hodně načtete. V zásadě je celkem jedno, co to bude, jen třeba takový Jirásek se čte zprvu poměrně těžce.--Formol 28. 1. 2010, 13:20 (UTC)
Problémem je že čtením mi čeština do hlavi nenaleze vnímám při ní vnímám co je napsané a ně písnena a navíc u mě jde říci že se překlikávám.--Vswd 28. 1. 2010, 13:26 (UTC)
Když se na mé editace podívám s odstupem vidím to co vy. Zkrátka chcete wikipedii lepší a lepší. Mezitím píše nějaký Vswd nové články s miliony chyb. Mé představivost je věc díky které píši ale zároveň díky ní strácím cit pro český jazyk. Snad budu lepší a lepší--Vswd 7. 2. 2011, 20:45 (UTC)

Česko-německé vztahy[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Gumruch 8. 2. 2011, 22:13 (UTC)

Stáří[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Stáří. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 9. 2. 2011, 18:09 (UTC)

Jak můžete vidět, článek se podařilo vylepšit --Vswd 15. 2. 2011, 05:40 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 13. 2. 2011, 10:36 (UTC)

Louis Charles Breguet[editovat zdroj]

Ahoj, prosím nevkládej texty z automatického překladače. Možná bys měl věnovat víc času učení češtiny a cizích jazyků do školy. Díky. --Gumruch 20. 2. 2011, 07:47 (UTC)

Prosím když se vám nastávající článek nelíbí tak ho předělejte a nestěžujte si. Tak je to napsané.--Vswd 21. 2. 2011, 15:34 (UTC)

Burnsovo panství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Burnsovo panství. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --frettie.net 21. 2. 2011, 12:51 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  1. 7. 2011, 07:22 (UTC)

Zdá se že já to používám jen děláte chytrého co? Používám to.

Znovuzrození (Futurama)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Znovuzrození (Futurama). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 8. 7. 2011, 11:23 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Noha 22. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vojtech.dostal 16. 10. 2011, 19:48 (UTC)

Přesměrování a „i“ / „y[editovat zdroj]

Dobrý den. Všiml jsem si, že jste dnes založil hodně přesměrování, podle mě docela zbytečných. Například toto „Chlum okres Benešov“. Chtěl bych se Vás zeptat na důvod, proč zakládáte tyto redirecty a také bych Vás chtěl upozornit, že „Noví článek“ se píše „Nový článek“ (viz například první shrnutí editace zde). S pozdravem Marek Koudelka (diskuse / příspěvky) 22. 10. 2011, 09:44 (UTC)

ano s i/y jsem obeznámen. Podle mého názoru je lepší dát přesměrování protože: Když někdo hledá je pro něj jednoduší napsat Chlum okres Benešov než Chlum (okres Benešov) sice je to skoro nepatrné ale může to být důležité. --Vswd 22. 10. 2011, 09:49 (UTC)

Přesměrování jsem smazal. Prosím nezakládej další, jsou zbytečná. Díky. --Harold 22. 10. 2011, 09:50 (UTC)
Ano nebudu, ale myslel jsem, že pomůžou k hledání -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Vswd (diskusepříspěvky)
Když někdo napíše do vyhledávání "chlum okres benešov", dostane se sem. Není zvykem tu zakládat tisíce přesměrování z tisíců variant názvů, navíc ještě s pravopisnými chybami. --Harold 22. 10. 2011, 09:55 (UTC)
Žádné názvové chyby nebyli. Tisíce je přehnané číslo. --Vswd 22. 10. 2011, 09:58 (UTC)
Tisíce nebyli, ale kdyby jste pokračoval, možná by i byli. — Marek Koudelka (diskuse / příspěvky) 22. 10. 2011, 10:00 (UTC)
No, můžu říct, že bych nejspíše před těmi tisíci skončil --Vswd 22. 10. 2011, 10:02 (UTC)
Navíc jsem si myslel že pomáhám k lepšímu hledání, zatímco vy všichni to vydíte jako spam. --Vswd 22. 10. 2011, 10:05 (UTC)
Ne, nevidím to jako spam, jen je vcelku nesmysl zakládat desítky/stovky/tisíce takových přesměrování. Proč tu asi nejsou redirecty jako "Vaclav Klaus", "Vaclav klaus", "Válcav Klaus", "Václav Kluas", kdyby se náhodou někdo přepsal? Mimochodem, ano pravopisné chyby tam byly: "Kovářov okres písek", "Vesec u kovářova" a další. --Harold 22. 10. 2011, 10:09 (UTC)
Jenže to nikde psané není, ale můžete to dávat do zpráv novým uživatelům k přivítání Mohlo by to znít třeba: Nedávejte do článku zbytečné redirecty, když to není potřeba. Jenže této zprávě by asi jen málokterý nový uživatel rozuměl. --Vswd 22. 10. 2011, 10:15 (UTC)

Mezijazykové odkazy[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Harold (diskuse) 1. 3. 2012, 17:38 (UTC)