Diskuse s wikipedistou:Vojtech.kostiha

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele David V. v tématu „Skupina Metrostav

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 15. 1. 2010, 08:16 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 9. 4. 2011, 06:09 (UTC)

Ahoj, kde si vzal informace z dabingu?--Tvstrela (diskuse) 5. 9. 2012, 14:14 (UTC)

Jsem oficiální překladatel seriálu pro společnost Disney. Někdy upravuji i jiné stránky filmů a seriálů co překládám podle finální natočené verze. Více informací viz prosím zde http://www.fdb.cz/lidi/122208-vojtech-kostiha.html (Vojtech Kostiha (diskuse) 6. 9. 2012, 06:12 (UTC))

Zdravím, mohl bych vás požádat o doplnění českých názvů pro seriály Dokonalý Spider-man a Městečko záhad. Děkuji. --Tvstrela (diskuse) 15. 11. 2012, 14:20 (UTC)

Doplnil jsem, co jsem uměl. Posledních 6 epizod Spider-Mana bude hotových 12/2012. Městečko záhad zatím nemá víc, než 10 nadabovaných dílů a další práce nebyly ohlášeny. Vojtech Kostiha (diskuse) 17. 11. 2012, 08:07 (UTC)

Mockrát vám děkuji. Můžu se zeptat, co pro Disney ještě překládáte? (seriály, filmy)

podívejte se prosím sem: http://www.fdb.cz/lidi/122208-vojtech-kostiha.html Vojtech Kostiha (diskuse) 7. 12. 2012, 13:52 (UTC)

Pane Kostiho, můžete mi prosím prozradit, kde berete názvy českých dílů seriálu Simpsonovi jako první? Děkuji...

Jsem oficilání překladatel Simpsonových pro český a slovenský trh (Prima Cool, Joj, Joj PLUS)

Více prosím zde http://www.fdb.cz/lidi/122208-vojtech-kostiha.html Vojtech Kostiha (diskuse) 1. 12. 2013, 12:09 (UTC)


A kdy budete znát názvy českých dílů? - Kasoun

V tuhle chvíli jsou přeložené 3 díly, ale názvy nejsou schválené. Předpokládám, že finální názvy všechn dílů budu znát v prvním čtvrtletí příštího roku. Seriál se točí na 3x. 7, 7 a 8 dílů. Jestli chcete, můžu schválené názvy postupně doplňovat. 2. 12. 2013, 07:37 (UTC)

Znáte názvy 25. série od 17 dílu, které ještě v televizi nebyly? Ptám se, protože je nutné doplnit stránku Simpsonovi (dvacátá pátá série). Děkuji --37.221.248.239 23. 7. 2014, 10:15 (UTC)

Dobrý den, názvy znám. Ale jsou to názvy překladatele a nemohu garantovat, že budou použity u natáčení

Číslo epizody: 2517 Originální název epizody: Luca$ Preferovaný český název Luca$ Druhý český název: Jedlík Třetí český název: Jedlík Lucas

Synopse: Lisa Simpsonová si najde nového ctitele, obézního chlapečka Lucase, který se chce stát profesionálním jedlíkem. Marge se zděsí, neboť rozhodně nechce, aby si její dcera vybírala za partnery podobné typy, jako je její muž Homer Simpson.


Číslo epizody: 2518 Originální název epizody: Days of Future Future Preferovaný český název Budoucí budoucnost Druhý český název: Dny časů budoucích Třetí český název: Co skrývá budoucnost

Synopse: Díl z několika alternativních budoucností žluté rodinky Simpsonových, ve kterém homer 127krát zemře, z Milhouse se stane zombie a Bartovi uteče manželka s mimozemským vetřelcem.


Číslo epizody: 2519 Originální název epizody: What to Expect When Bart's Expecting Preferovaný český název Co čekat, když Bart čeká Druhý český název: Těhotenství s Bartem Třetí český název: Bartovy děti

Synopse: Barta Simpsona vražedně nebaví výtvarná výchova. A tak se rozhodne, že prokleje učitelku, která výtvarnou výchovu učí. Kletba se však nepovede a učitelka otěhotní. Záhy se Bart stane expertem na magické oplodňování.


Číslo epizody: 2520 Originální název epizody: Brick Like Me Preferovaný český název Život v kostce Druhý český název: Lego život Třetí český název: Kostkovaný život

Synopse: Simpsonovi tentokráte žijí ve světe stavebnice Lego, kde všechno do sebe krásně zapadá a nikomu se nikdy nic nestane. Homera Simpsna však začínají trápit vize animovaného světa, kde jsou žlutí lidé z masa a kostí.


Číslo epizody: 2521 Originální název epizody: PayPal Preferovaný český název Placené přátelství Druhý český název: Přátelství za všechny peníze Třetí český název: Kamarádka za úplatu

Synopse: Lisa Simpsonová má velký problém najít si kamarády. Pak se však z ničeho nic objeví dívenka Tumi, která má úplně stejné zájmy jako Lisa a chce se kamarádit. Tak moc, až to přijde Bartovi podezřelé.


Číslo epizody: 2522 Originální název epizody: The Yellow Badge of Cowardge Preferovaný český název Žlutá medaile za zbabělost Druhý český název: Medaile za zbabělost Třetí český název: Odznak za zběbělost

Synopse: Milhouse se pokouší vyhrát výroční Závod v běhu kolem školy. Nelson a jeho parta rváčů mu v tom chtějí zabránit. A Bart Simpson se musí rozhodnout, jestli Milhousovi pomůže, anebo uteče. Snad vám to pomůže Vojtech Kostiha (diskuse) 23. 7. 2014, 10:50 (UTC)

Děkuji vám, a nevíte, kdy se budou díly vysílat v televizi? :) --Kasoun (diskuse) 23. 7. 2014, 17:11 (UTC)

To boužhel nevím. Vojtech Kostiha (diskuse) 24. 7. 2014, 06:44 (UTC)

Ale i tak mockrát děkuji... --Kasoun (diskuse) 24. 7. 2014, 08:43 (UTC)

Skupina Metrostav[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji, že se snažíte rozšiřovat Wikipedii! Doufám, že budete v úpravě článku na stránce Skupina Metrostav pokračovat. V takovou chvíli, prosím, vložte na začátek stránky šablonu {{Pracuje se}}, aby nedocházelo k tzv. editačním konfliktům s dalšími wikipedisty. Děkuji! S pozdravem Poirot12345 T (diskuse) 11. 6. 2020, 09:02 (CEST)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Skupina Metrostav, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://docplayer.cz/141643602-Rocni-zprava-annual-report-2018.html

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Chápu, že ten text, který článek obsahoval, byl poměrně krátký, nicméně mohl být přepsán jinak, a myslím tedy, že to za copyvio lze považovat. --David V. (diskuse) 11. 6. 2020, 09:19 (CEST)Odpovědět