Diskuse s wikipedistou:Viko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--bab_dz 9. 3. 2009, 20:51 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den, načítáte zde obrázky a přebaly knih, které volným dílem asi ještě nebudou. --Podzemnik 14. 3. 2009, 10:10 (UTC)

A k dalším akcím prosím použijte Commons - zde - viz {{Používejte Commons}}. Děkuji moc, pěkný den, --Podzemnik 14. 3. 2009, 10:11 (UTC)

Bohuslav Brouk[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Bohuslav Brouk - Zde trapno existovat (2008, obálka).jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

Obálky knih, které jste nahrál, jsem musel bohužel smazat. Díla J. Štyrského, Toyen či K. Teigeho nejsou volná. Jejich nahráním jste porušil jejich autorská práva. Dále bych Vás chtěl požádat o doplnění zdroje a autora (který zároveň potvrzuje zvolenou licenci) u obrázku Soubor:Bohuslav Brouk (1912-1978) (asi 2. pol. 20. let).jpg. Díky. --Tlusťa 16. 3. 2009, 09:03 (UTC)

Dobrý den, bohužel nevím, jak k obrázku zdroj a autora doplnit, udělejte to, prosím, za mě... zdroj obrázku je soukromý archiv Ivana Brouk, dědice práv Bohuslava Brouka, autor obrázku neznámý. Pokud jde o obálky, mohla by být zveřejněna alespoň obálka knihy Racionalisace spotřeby (autor obálky je neznámý)? Pokud jde o obálku knihy Zde trapno existovat, autor použité fotografie již poslal na příslušný wiki e-mail souhlas s jejím šířením, zástuce nakladatele (Host) byl požádán o to samé.

Viko 16. 3. 2009, 11:04 (UTC)

Program Culture[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Program Culture, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Nissαn 4. 8. 2009, 13:42 (UTC)

Životní sloh[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Životní sloh, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Podzemnik 7. 6. 2010, 06:48 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 8. 6. 2010, 08:31 (UTC)

Opravdu, nepřidávejte do Wikipedie hromadně odkazy! --Mormegil 15. 6. 2010, 10:50 (UTC)

Prosím používejte tlačítko „Ukázat náhled“[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --♥ K123456 24. 8. 2010, 11:20 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 24. 8. 2010, 11:20 (UTC)

Ano, děkuji za upozornění.Viko 25. 8. 2010, 08:58 (UTC)

Dobrý den, zablokoval jsem Vás na hodinu, abyste se mohl zastavit a přečíst si Wikipedie:Externí odkazy a svou diskusní stránku. Opakované vkládání stejných odkazů na různé, často s tématem jen volně související stránky, zde opravdu není vítáno. Hezký víkend,--Ioannes Pragensis 14. 1. 2011, 14:45 (UTC)

Míníte dále pokračovat s Broukspamem??? --Elm 17. 1. 2011, 14:03 (UTC)

Blok (2)[editovat zdroj]

Dobrý den, jakékoliv soustavné systematické zaplňování sekce externí odkazy u různých článků stejnou věcí je zde chápáno jako spamování, a jelikož na připomínky nereagujete a v této činnosti pokračujete, byl jste zablokován(a) na jeden den. Jelikož jste za to byl již v minulosti blokován, bude se v případě opakování doba bloku neustále prodlužovat. Děkuji za pochopení. --Wespecz 17. 1. 2011, 14:41 (UTC)