Diskuse s wikipedistou:Sahrazad

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

--Tlusťa 13:56, 22. 5. 2007 (UTC)

Ahoj,
všiml jsem si nově založených článků jako Panenská věž, Palác Širvanšáhů atd. Rád bych Tě proto chtěl upozornit na Šablona:UNESCO infobox, která se běžně používá na články, které jsou o památkách chráněné UNESCO. Zkus se na to prosím mrknout a třeba přidávat do nově založených článků. Na její praktické použití se můžeš podívat třeba na Velká čínská zeď nebo Buddhové z Bamjánu. S tou šablonou to vypadá líp a dobře srhnuje celý článek:-) Měj se pěkně, --Podzemnik 21:37, 15. 2. 2008 (UTC)

Ázerbájdžánská kuchyně[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ázerbájdžánská kuchyně, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jedudědek 15:08, 16. 2. 2008 (UTC)

Administrativní dělení Ázerbájdžánu[editovat zdroj]

Vážený kolego, to že některé město tvoří samostatný okres nebo ekvivalent této správní jednotky, ještě neznamená, že se jedná o statutární město. Statutární město se nazývá stututárním z toho důvodu, že je spravováno dle městské organizační vyhlášky (nebo zákona) nazývaného "statut města". Doporučuji vám prostudovat si článek o statutárním městu. S pozdravem kolega --Kirk 13:09, 19. 2. 2008 (UTC)

Kategorie:Baku[editovat zdroj]

Zdravím! Založil jsem kategorii Baku a chtěl bych vás poprosit, abyste tam umístila (současné i budoucí) články, které se Baku týkají. S díky a pozdravem -- 18:38, 19. 2. 2008 (UTC)

Šablona:Evropa[editovat zdroj]

Ahoj. Koukal jsem, že jsi do výše uvedené šablony přidal Ázerbajdžán. Smazal jsem to, protože do šablon tohoto typu je zvykem dávat státy geograficky patřící do Evropy a ne kulturně, jak Ázerbajdžán patří. Ale jinak chválím tvé rozšíření co se týče věcí okolo Ázerbajdžánu ;) --Orange.man 16:29, 21. 2. 2008 (UTC)

Azerbájdžán patří do Evropy i geograficky. Nador 00:00, 11. 3. 2008 (UTC)

Šablona {{překlad}}[editovat zdroj]

Dobrý den, vidím, že hodně překládáte z jiných wiki, chtěl bych Vás požádat, jestli byste mohla používat šablonu {{překlad}}. Jak šablonu používat, najdete zde. Je to kvůli dodržení autorských práv. Děkuji. --Sevela.p 12:37, 10. 3. 2008 (UTC)

OK, díky. --Sahrazad 12:42, 10. 3. 2008 (UTC)
Dobrý den, jen bych se rád zeptal proč je to kvůli dodržení autorských práv, když jsou články na en i cs Wikipedii psány pod licencí GNU GPL? Moc tomu nerozumím, proto bych rád, kdyby mi to někdo osvětlil, určitě to bude přínosem nejen mě. Díky. Nador 00:02, 11. 3. 2008 (UTC)
Protože je píšeš pod nickem, takže ti patří zčásti, buď se musíš zeptat autora, nebo dát {{překlad}} --El Quebrado 20:20, 12. 3. 2008 (UTC)
No, možná Vás to překvapí, ale stejně tomu moc nerozumím :-) ... Jak mi může patřit, když je to GNU GPL licence, která říká, že takto licencovaný obsah lze libovolně modifikovat pod podmínkou, že výsledná modifikace bude vydána zase jen pod GNU GPL? Nador 16:25, 13. 3. 2008 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Sex ve městě (film), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Tlusťa 17. 7. 2008, 08:22 (UTC)

Здравствуйте[editovat zdroj]

Если позволите на русском, поскольку он для меня родной, надеюсь ваш уровень познания русского достаточный. Я зарегестрировался, чтобы выяснить, почему на чешкой Википедии река Agstev называется Agstafa. Вы ссылаетесь на Большую Совескую Энциклопедию однако вот официальные карты СССР отсканированные мной:[1],[2], на них указана река Агстев. Вот ссылка подтверждающая, что атлас подготовлен в Москве в 1980 году:[3]. Так же вы можете видеть, что на других Википедиях река называется Агстев. Зачем вы переименовываете статью. Grag 23. 7. 2008, 15:32 (UTC)

Здравствуйте, так как на русском языке называется Česko "Čechia" так по-чешски Агстев называется Агстафа. Ето есть азбучные название.--Sahrazad 11. 8. 2008, 09:19 (UTC)

Šablona:Mezinárodní zařazení Ázerbájdžánu[editovat zdroj]

Dobrý den, tímto bych Vám chtěl oznámit, že na základě tohoto hlasování o smazání Vám byla smazána výše uvedená šablona. Děkuji za pochopení a přeji Vám pěkný den! S pozdravem -- Mercy (|) 6. 11. 2008, 13:51 (UTC)

Červnový wikisraz[editovat zdroj]

--Bazi (diskuse) 6. 6. 2014, 08:42 (UTC)

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět