Diskuse s wikipedistou:Rockodlak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Jan Polák (diskuse) 30. 8. 2013, 07:39 (UTC)

Pavel Skála[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Pavel Skála. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 8. 9. 2013, 14:42 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Pavel Skála. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 11. 9. 2013, 01:28 (UTC)

Dobrý den, do Wikipedie určitě nepatří přívlastky jako „vynikající kytarista“ nebo „brilantní technik“ :). Určitě sám uznáte, že to není encyklopedické, nemluvě o tom, že je potřebné používat diakritická znaménka. Díky za pochopení. --Mario7 (diskuse) 11. 9. 2013, 01:28 (UTC)

Pavel Skála[editovat zdroj]

Vámi provedenou úpravu článku Pavel Skála jsem revertoval. Nevím, zda jste to myslel vážně, ale do Wikipedie určitě nepatří text, nedodržující základy gramatiky a ignorující existenci diakritických znamének. Wikipedie je encyklopedie a je potřebné na to při přispívání do ní myslet, tím spíš, že to není poprvé. Díky za pochopení. --Mario7 (diskuse) 15. 9. 2013, 00:00 (UTC)

Mario7: S kolegou jsem od začátku v kontaktu e-mailem a jeho text upravím. --Marek Koudelka (diskuse) 15. 9. 2013, 07:02 (UTC)
OK. --Mario7 (diskuse) 15. 9. 2013, 12:37 (UTC)