Diskuse s wikipedistou:Prcek1995

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Jieκeren 3. 2. 2011, 16:54 (UTC)

Přestaň prosím vkládat ty informace o věku. Jsou na nic. Díky. --Mercy 10. 2. 2011, 09:54 (UTC)

Mezinárodní úmluva o jízdě automobily[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Harold 8. 11. 2011, 12:19 (UTC)

Hubert (světec)[editovat zdroj]

--Gumruch 11. 11. 2011, 19:58 (UTC)

Uživatelské stránky[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud si přejete zanechat jinému uživateli vzkaz, nepište prosím na jeho uživatelskou stránku, ale na jeho diskusní stránku. U kolegy Slaiga ji najdete zde. Děkuji za pochopení. --Loupežník 11. 11. 2011, 20:14 (UTC)

Václav Mánes a Anastáz z Persie[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Václav Mánes, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Okino 11. 11. 2011, 20:15 (UTC)

Totéž pro Anastáz z Persie.

Prosím pochopte, že na Wikipedii není možné vkládat bez svolení kopie textů odjinud. Problematika autorského práva není jednoduchá, ale v zásadě jde především o to, že každý autor má právo ke svému textu, a není možné bez jeho svolení text převzít. Možná Vám pomůže Autorské právo. Okino 11. 11. 2011, 20:22 (UTC)

Senovážné náměstí[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Senovážné náměstí, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 13. 11. 2011, 11:56 (UTC)

Jan Vlasák[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Jan Vlasák, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 13. 11. 2011, 11:56 (UTC)

Znovu: Pozor na autorská práva![editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Jaroslav Wolf, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Prosím nevkládej sem texty zkopírované odjinud! Porušuješ tím zákon i pravidla Wikipedie! --Loupežník 13. 11. 2011, 12:10 (UTC)

Už nevím, jak ti to lépe vysvětlit, pokud sem ještě vložíš zkopírovaný text, bude rovnou smazán. Přečti si, prosím, co jsem ti odpověděl u mě v diskusi a piš při čerpání ze zdrojů vlastními slovy a s vlastní strukturou, nekopíruj. --Loupežník 13. 11. 2011, 12:25 (UTC)

Poslední upozornění – nelze vkládat zkopírované texty[editovat zdroj]

Bohužel jsi opět přes mnohá upozornění vložil zkopírovaný text, tentokrát z této webové stránky. Smazal jsem jej. Když to uděláš ještě jednou, nezbyde mě nebo někomu jinému z kolegů – správců – jiná možnost, než ti dočasně zablokovat možnost editace Wikipedie. V opačném případě bychom totiž Wikipedii vystavovali riziku, že bude vzhledem ke tvému neustálému porušování autorských práv vystavena právním problémům, a to nechceme. --Loupežník 13. 11. 2011, 13:00 (UTC) Omlovam se ale já to psal z hlavy ne z teto stranky věřte mi prosim !!

Anastázie ze Sirmia[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Anastázie ze Sirmia. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Midi7 13. 11. 2011, 19:23 (UTC)

Karloman I. Franský[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Karloman I. Franský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina 13. 11. 2011, 21:15 (UTC)

Brunon Zembol[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Brunon Zembol. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Lalina 13. 11. 2011, 21:20 (UTC) P.S. Zameraj sa, prosím, na kvalitu miesto kvantity. A dávaj si pozor na správnosť mien a názvov článkov. Velice se omlouvám a budu na to dávat pozor.

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Vaše nové články Anastázie ze Sirmia a Brunon Zembol, které jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 13. 11. 2011, 22:00 (UTC)

P. S. Pozor, blahořečení (beatifikace) a svatořečení (kanonizace) je něco jiného. Dále upozorňuji, že je vhodné diskusní příspěvky odsazovat (dělá se tak, že začnete psát na novou řádku a úplně na její začátek napíšete dvojtečku, resp. více dvojteček – o jednu víc, než má předchozí diskusní příspěvek).

Anastázie ze Sirmia[editovat zdroj]

Opět jsi do tohoto článku vložil zkopírovaný text a opět jsi vložil text na uživatelskou stránku jiného uživatele, místo do diskuse. Dávej si, prosím, na to pozor. Na obojí jsi byl již mnohokrát upozorňován. Díky. --Loupežník 13. 11. 2011, 22:00 (UTC)

Budete-li potřebovat s něčím poradit a nepodaří-li se Vám najít odpověď jinde, napište na mou diskusní stránku a třeba to nějak dáme dohromady. Pro začátek si prosím alespoň zapamatujte, že sem nelze kopírovat texty odjinud a při editacích je třeba dbát na to, o jaký druh stránky se jedná. Na diskusních stránkách (to jsou zejména diskuse s wikipedistou a diskuse k článku) se příspěvky podepisují čtyřmi vlnovkami a cizí příspěvky se nemažou. V článcích se nic nepodepisuje a v odůvodněných případech lze i mazat. Stránky začínající Wikipedista: (+ uživatelské jméno) jsou „osobní“ stránky uživatelů, zpravidla není vhodné je editovat, nejde-li o vlastní stránku. Hezký večer přeje Fagnes 13. 11. 2011, 22:09 (UTC)
Článek Bruno Zembol jsem navrhl na rychlé smazání, protože Vámi založený článek již byl přejmenován na správný název Brunon Zembol a z článku Bruno Zembol tam bylo jen přesměrování. Tolik na vysvětlenou, možná je to na Vás trochu rychlé, na mě někdy taky. Fagnes 13. 11. 2011, 22:12 (UTC)

Šance (hradiště) – opětovné porušování autorských práv[editovat zdroj]

Jak dál? Opět jsem zjistil, že jsi porušil autorská práva v článku Šance (hradiště), který se shodoval s textem z webové stránky Pražské lesy. Jedna věc je ti poradit, ale jiná věc je říkat ti o porušování autorských práv totéž potřetí, popáté, po x-té. Tedy počítej s tím, že další varování již nebudou následovat a při zjištění, že jsi vložil zkopírovaný text, budeš rovnou zablokován, přičemž doba bloku se bude neustále prodlužovat tak dlouho, dokud budeš zkopírované texty vkládat. Není mi jasné, co je ti na tom, že nelze vkládat zkopírované texty, k nepochopení? --Loupežník 14. 11. 2011, 21:25 (UTC)

Prominte ale psal jsem to ze své hlavy dneska sem byl u hradiště a pár věcí sem se dozvěděl z tabule.Vubec sem to ze stránek neopsal .Prosim vas věřte mi já to psal z hlavy a co sem si přečetl ale pokud si to myslýte nevadími to.Vážně neokopíroval jsem to tyhle stránky neznám.Ale jestli si myslíte že lžu je to váš názor.Jinak naučil jsem se pracovat z obrázky. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Prcek1995 (diskuse)

Odpověděl jsem na Diskuse s wikipedistou:Loupeznik#Problém autorských práv. --Loupežník 14. 11. 2011, 22:01 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Dobrý večer vinšuju. Pokud chcete udělat menší obrázky, aby se v textu nezobrazovaly v plné velikosti, je nutné do textu přidat parametr thumb. Např. [[Soubor:Obrázek.jpg|thumb|Obrázek]]. S pozdravem, fext 14. 11. 2011, 21:25 (UTC)

Karel IV.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--RomanZázvorka 14. 11. 2011, 21:56 (UTC)

Žofie Bavorská[editovat zdroj]

Dobrý večer. Chci vás upozornit na vkládání obrázků do článků. Není nutné, aby v článku bylo nekontrolované množství obrázků. Při vkládání obrázku se soustřeďte na pravopis v popisu obrázku. Hodně úspěchů při další práci na české wiki. --RomanZázvorka 14. 11. 2011, 22:11 (UTC)

Eduard Hindl[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky.--M97uzivatel 16. 11. 2011, 17:56 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou (i v datu!!!), čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo (diskuse) 17. 6. 2012, 11:38 (UTC)

Koster Stětí svatého Jana Křtitele (Hostivař)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kostel Stětí svatého Jana Křtitele (Hostivař), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Marquas (diskuse) 11. 8. 2012, 20:21 (UTC)

Bradlo (zaniklý hrad)[editovat zdroj]

Můžete mi laskavě říct, s čím máte problém! Vy nevíte, co znamená copyvio nebo netušíte, i přes padesát tisíc varování, že se okopírovaný text nemá vkládat!!! Uvědomte si, že jsme na internetové encyklopedii, sakra. Tam, kde přispěvovatelé používají svou originalitu a píší text vlastními slovy, co je na tom těžkého to pochopit! Prosím o odpověď, bezpodmínečně! --Marquas (diskuse) 12. 8. 2012, 11:25 (UTC)