Diskuse s wikipedistou:NorthG

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Martin Urbanec v tématu „Editace UP

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 13:28, 17. 3. 2008 (UTC)

Já bych měl zájem, sice sem tam dal jenom Portál:Kanada/pata... --El Quebrado 15:10, 24. 3. 2008 (UTC)

Můžeš zkusit

  1. {{nálepka levá|white|red|[[Image:Meaple Leaf of Canada.svg.svg|43px]] |info=NorthG je spoluzakladatelem Portálu Kanada.}}
  1. {{nálepka levá|white|red|[[Image:Meaple Leaf of Canada.svg.svg|43px]] |info=NorthG je zakladatelem Portálu Kanada.}}

co uznáš za vhodné. --El Quebrado 15:46, 24. 3. 2008 (UTC)

Lepší, nebo to má být ještě větší?. --El Quebrado 15:06, 25. 3. 2008 (UTC)

nejvyšší soud USA[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Nejvyšší soud Spojených států amerických. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. نور الدين مساهمات النقاش‎ 22:12, 28. 3. 2008 (UTC)

Portál Izrael[editovat zdroj]

Počkej chvíli s úpravami. Portál už mám hotový, za chvíli ho spustím.--Faigl.ladislav 13:23, 29. 3. 2008 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Ahoj, vypisuj pls políčko shrnutí editace, důvody asi znáš - je mi jasný, že to chceš dělat rychle, ale nejde jen o teď a o dneska. Dík--Horst 14:31, 29. 3. 2008 (UTC)

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Horst 14:49, 29. 3. 2008 (UTC)

NNČ Izrael[editovat zdroj]

Ahoj. Říkal jsem si, že když jsi přišel s myšlenkou vytvořit portál o Izraeli, tak by ses mohl podívat a zapojit do hlasování NNČ článku Izrael :-) --Faigl.ladislav 4. 9. 2008, 20:30 (UTC)

Obrázek na Portál Kanada[editovat zdroj]

Zdravím, kolego, jako obrázek na portál vám dávám k uvážení svoji fotku milionové kanadské mince. --Gumruch 17. 9. 2009, 23:31 (UTC)

Portál Kanada[editovat zdroj]

Dobrý den, měl bych zájem společně s vámi, ostatními wikipedisty, se starat o portál Kanada především v podobě překladů (které někdy ztrácí češtinářské slohové zvyky :D) z anglické Wiki nebo i odjinud. Dejte mi prosím vědět na mé diskuzní stránce. Díky, W.Y.Z. 6. 10. 2009, 14:48 (UTC)

Andrej Lavrov[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Andrej Lavrov. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jedudědek 20. 1. 2010, 19:57 (UTC)

Cestovní pas Kanady[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Cestovní pas Kanady. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 8. 8. 2013, 11:27 (UTC)

Editace UP[editovat zdroj]

Ahoj, upravil jsem ti na uživatelské stránce drobnost kvůli změně v globálním stylopisu. Omlouvám se za edit! --Martin Urbanec (diskuse) 19. 3. 2017, 20:01 (CET)Odpovědět