Diskuse s wikipedistou:Mr Hyde

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zp 14:47, 4. 11. 2005 (UTC)

Zdravím[editovat zdroj]

v souladu s pravidly pravopisu na wikipedii (viz Wikipedie:Pravopis) jsem přesunul článek glukóza na stránku glukosa, neboť v chemických článcích se má používat klasické odborné názvosloví, které upřednostňuje tvar glokosa. Cinik 17:04, 13. 11. 2005 (UTC)

Licence souboru[editovat zdroj]

Zdravím a prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku Glykogen.gif (stejně tak Glykogen fosforyláza.jpg). Důvody, proč je žádoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké pochybnosti, neváhejte se zeptat. Děkuji. --che 19:23, 17. 1. 2006 (UTC)

Tři další obrázky se stejným problémem:

--che 19:30, 17. 1. 2006 (UTC)

Na Wikipedista diskuse:che#Glykogen máte odpověď ke glykogenu --che 18:10, 18. 1. 2006 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 13:55, 21. 1. 2006 (UTC)


Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 00:09, 6. 7. 2006 (UTC)

Kolego, chtěl bych vás upozornit, že Blansko žádné městské části nemá, protože to není statutární město. Zajímalo by mě, kde jste teda vzal dotyčné celky. --Kirk 19:25, 29. 9. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 07:27, 20. 10. 2006 (UTC)

Listerioza[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Listerioza, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Podobně jako Listerióza. --Japo ¿ 20:13, 6. 1. 2007 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 20:16, 22. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 18:07, 21. 3. 2007 (UTC)

Máta peprná - autorská práva[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Máta peprná, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Pajast 20:32, 9. 6. 2008 (UTC)


Mohu-li poprosit, ta fotka včera vložená je přes celou plochu a to je na Wikipedii špatné. Do hesla se hodí spíše skupinová fotka hráčů. Tuto fotku v menším by bylo dobré dát do hesla stadionu Na stínadlech. Díky předem--Zákupák 6. 8. 2008, 03:30 (UTC)

Díky, že jste mne zčásti vyslyšel. Ta fotka (pokud máte vyřešené autorská práva) byla opravdu krásná, do hesla teplického stadionu v menším vyobrazení (ve spodní části přidat k jiným dvěma fotkám) by byla parádní. --Zákupák 6. 8. 2008, 14:25 (UTC)

Diabetická neuropatie[editovat zdroj]

Zdravím vás. Dovolil jsem si trochu doplnit váš článek diabetická neuropatie z některých recentnějších zdrojů a doložit citacemi. Bohužel nemám u sebe aktuálně svou knihovnu, jen základní svazky, tak si dovolím ještě v budoucnu malinko asi rozšířit. Jinak je zjevné, že jste v problematice jako doma, tak doufám, že se nebudete zlobit, že vám "lezu do článku".--Komentator 5. 9. 2008, 20:19 (UTC)

Portál:Medicína[editovat zdroj]

Zdravím, kolego, nechcete se přidat k nám na Portál:Medicína? ;) --Formol 18. 11. 2008, 00:58 (UTC)

Hemoglobin[editovat zdroj]

Ahoj, chtěl bych ti vyslovit poděkování za přepracování článku hemoglobin. Bylo to potřeba. Kdyby sis našel čas a ještě přidal k některým větám reference, myslím, že by stálo za to probojovat článek do dobrých článků. Rád pomohu. Co ty na to? --Vojtech.dostal 27. 2. 2009, 15:46 (UTC)

Gilbertův syndrom[editovat zdroj]

Dobrý den,
při procházení textu na stránce Gilbertův syndrom jsem si všiml, že původní text mohl být opsán z této stránky nebo naopak. Můžete mi prosím sdělit zda jde o opis z dané stránky na wikipedii nebo jde o váš autorský text? Uvedení dané informace mi velmi usnadní práci.
Děkuji --Spock lone wolf 22. 5. 2009, 07:47 (UTC)

Zdravím. Při tvoření článku Gilbertův syndrom jsem víceméně parafrázoval informace ze stránek, které jsou uvedeny jako Externí odkazy, a stránku [1] jsem nepoužil. Všiml jsem si, že na [2] je také zkopírován úvodní text z mého původního článku Diabetes mellitus. Nedivil bych se, kdyby na té stránce bylo zkopírováno více textů z Wikipedie. Mr Hyde

Medicínská čeština[editovat zdroj]

Ahoj, vítej zpět na Wikipedii. Chtěl jsem tě jen poprosit, abys při tvorbě článků s medicínskou tématikou preferoval "progresivní" gramatiku. Zatím jsi klinikou ještě nedotčený, ale časem sám nahlédneš na to, že slova jako "insulin", "glukosa" nebo "fosfatasa" působí jako kdyby byly přeneseny z dob Thomayerových a Maydlových.--Formol 6. 3. 2010, 00:10 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Nikotin. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --85.132.159.231 23. 5. 2010, 16:30 (UTC)