Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Mikulik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Palu 13. 2. 2011, 16:46 (UTC)

Dobrý den, ptal jste se jak založit stránku o sportovním klubu. Základní nápovědu naleznete zde, zde a zde, jako vzor může sloužit například tato stránka. Nebojte se editovat s odvahou, případné chyby po Vás někdo opraví. V případě, že byste potřeboval nějakou radu nebo pomoc v konkrétní situaci, nebojte se obrátit na mě nebo na jiného Wikipedistu, který Vám rád poradí. S pozdravem, Palu 13. 2. 2011, 16:46 (UTC)

K odpovědi ještě dodám, že je potřeba hlídat, aby článek měl tzv. encyklopedickou významnost, tudíž pokud chcete zakládat článek o nějakém méně významném klubu, ujistěte se, že existují 2 nezávislé netriviální věrohodné zdroje o tomto klubu. Bez tohoto tu článek bohužel dlouho nevydrží a bude nakonec smazán. Palu 13. 2. 2011, 17:47 (UTC)

FC Malamuk[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce FC Malamuk fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. Silesianus 13. 2. 2011, 17:59 (UTC)

Jak založit stránku[editovat zdroj]

V souvislosti s tímto Vám utíkám na pomoc. Pro založení stránky klubu je potřeba napsat nejprve jméno klubu do vyhledávacího rámečku a potom teprve se Vám ukáže možnost editování této neexistující stránky, kterou se chystáte založit. Vaše chyba spočívala v tom, že jste přepsal už existující stránku o jiném klubu. Pokud si chcete práci ulehčit, překopírujte si obsah stránky, kterou chcete použít jako vzor (v tomto případě toto) do stránky, kterou chcete vytvořit (tato) a tam text vhodně upravte a pak uložte. Zároveň Vás ale musím důrazně upozornit, abyste (jak píšu výše) dodal 2NNVZ, jinak bude článek posléze opět smazán. Pokud takové zdroje neexistují, pak článek prosím nezakládejte. Díky za pochopení. Palu 13. 2. 2011, 18:07 (UTC)

SK Kotva Vršovice 1895[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku SK Kotva Vršovice 1895, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 13. 9. 2011, 17:34 (UTC)