Diskuse s wikipedistou:Marzalpac

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

--Krvesaj 3. 8. 2008, 17:46 (UTC)

Zdravím. Když překládáte článek z jiné jazykové mutace wikipedie, jako v tomto případě, musí být do článku vložena šablona {{Překlad}}. Jak šablonu používat naleznete zde: Šablona diskuse:Překlad. --Faigl.ladislav 20. 8. 2008, 17:03 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Krvesaj 11. 9. 2008, 16:44 (UTC)


Wikiprojekt historie[editovat zdroj]

Všiml jsem si, že editujete zejména články s tématikou Mezopotámie. Nechtěl by jste být členem Wikiprojektu historie ? --Adamcervenka 11. 9. 2008, 17:08 (UTC)

Rad bych, lec netusim jak...--Marzalpac 14. 9. 2008, 15:30 (UTC)
Jen se zapíšete mezi členy projektu. --Adamcervenka 15. 9. 2008, 10:21 (UTC)

Pokud chcete, můžete sem napsat víc. --Adamcervenka 15. 9. 2008, 10:31 (UTC)

Diky, uz sem se tam prokousal, necekal jsem ze to bude jen v editaci LoL --Marzalpac 15. 9. 2008, 10:38 (UTC)

Starověk[editovat zdroj]

Ahoj, mimo práci na článku Byzantská říše, která zrovna probíhá, mě napadlo pokusit s eprotlačit alespoň do dobrých článků článek Starověk. Vyjádři se prosím na této dikusní stránce, pokud máš zájem. Předem díky a přeju příjemný večer ;-) --Mozzan 7. 10. 2008, 18:32 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

„Nováček“

Dobrý večer. Je na čase Vám zpestřit tuto Vaši stránku udělením prvního uživatelského vyznamenání za věrnost. Dává se wikipedistům, kteří min. po měsíci svého zapojení mají za sebou přes 200 editací. Nyní jste tedy oficiálně „Nováčkem“! Blahopřeji, vydržte, ať metály přibydou . Kolega --Zákupák 5. 11. 2008, 17:16 (UTC)

Uvádění zdrojů[editovat zdroj]

Přeji pěkný den,
nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za článek Salmanassar I., avšak chtěl bych Vás poprosit o doplnění zdroje, ze kterého jste čerpal. Čtenář si pak bude moci uvedená fakta ověřit, případně bude odkázán na další, podrobnější literaturu. Pokud jste čerpal z cizojazyčné verze Wikipedie, použijte prosím šablonu {{překlad}}. Jistě chápete potřebu uvádět zdroje článků, vede to i ke zkvalitňování wikipedických textů a jejich věrohodnosti. Mějte se pěkně, v případě dotazů mi klidně pisněte do diskuse. Podzemnik 22. 11. 2008, 21:49 (UTC)

Do střehu[editovat zdroj]

Zdravím, začal jste upravovat heslo Bytčanský hrad. Jeho vkladatel je anonym, který už dnes dostal upozornění správce na nedovolené kopírování. Doporučuji tedy i toto heslo nechat zatím netknuté, protože jeho styl kopírování nasvědčuje. Ať neděláte zbytečnou práci --Zákupák 12. 7. 2009, 13:21 (UTC)

Aššur-rabi II.[editovat zdroj]

Ahoj, pokud přebíráš článek z anglické Wikipedie, je nutno tuto skutečnost uvést do článku pomocí šablony {{překlad}}. Díky, měj se pěkně, --Podzemnik 5. 11. 2009, 08:01 (UTC)

Ahoj, v diskuzi článku Benedikt XVI. jsem s tvých příspěvků vyvodil, že jsi pro smazání této věty: "Je prvním papežem, který kdy veřejně vyslovil slovo „kondom“.[87]". A zařadil jsem tě mezi wikipedisty, kteří jsou pro smazání, pokud tomu tak není napiš sem nebo tam, rád to opravím. Díky Hagar 5. 12. 2009, 15:02 (UTC)

  1. cus, vyvodil jsi uplne spravne.. takze nic opravovat nemusis..hrrsh! :P --Marzalpac 5. 12. 2009, 22:39 (UTC)

Vyznamenání za věrnost Wikipedii[editovat zdroj]

Zdravím, všiml jsem si, že počet Vašich ediatací na Wiki už přesáhl jeden tisíc, takže jste teď „Učeň“. Přeji, ať se Vám dále daří na Wiki i (a to hlavně) mimo ni. --Byrnjolf 15. 12. 2009, 23:49 (UTC)

Poděkování[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěl bych Vám poděkovat za systematické rozvíjení článků o starověké Mezopotámii. Rád bych se tématu sám trochu věnoval, ale zcela jsem se ponořil do římského období, takže je to nereálné :-) Alespoň bych občas články zkouknul a sem tam něco upravil a opravil, nebude-li vám to moc vadit. Hodně zdaru a chuti k dalšímu psaní. Jirka O. 28. 12. 2009, 08:54 (UTC)

  • neni vubec zac :) chapu, ze rim ma prednost (nechapu proc je tak popularni :)) a urcite uvitam jakekoli upravy a opravy mych chyb.--Marzalpac 28. 12. 2009, 10:13 (UTC)

Proroctví svatého Malachiáše[editovat zdroj]

Slíbil jste dodat do článku Proroctví svatého Malachiáše zdroje. Protože jste tak dosud neučinil, byl jsem nucen jej opatřit šablonou pro urgentní ověření. Dneškem tak začíná měsíční lhůta, do níž je potřeba zdroje dodat, jinak bude článek smazán. Díky za pochopení. --Daniel Baránek 8. 1. 2010, 19:31 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím Vás do Dublinu. Máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Můžete třeba vytvořit nějaké články o křesťanství v Irsku. Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 5. 3. 2011, 23:31 (UTC)

Další vyznamenání za věrnost[editovat zdroj]

Student

Zdravím, kolego! Podle počítadla máte již od 1. dubna nárok na vyšší vyznamenání, takže gratuluji! --Gumruch 15. 4. 2011, 01:37 (UTC)

  • uctive diky, kolego :)

Zecharia Sitchin[editovat zdroj]

Ahoj. Předně díky za snahu při orefování článku Zecharia Sitchin, ale potřebovali bychom ohledně Nefilim (nejen), "co přesně" Sitchin "o nich tvrdil" a "použít celou citaci". Dát tam pár článků, kde se to slovo nachází, žel nestačí. Nicméně jsem zatím nerevertoval. Pokud bys mohl najít konkrétní věci k tomu, bylo by to fajn. Co takhle {{Kategorie:Pseudověda}} , {{Wikipedie:WikiProjekt Pseudověda}} či {{Portál:Náboženství}}...? Láká? --S pozdravem ♥ FaktneviM 19. 6. 2011, 20:56 (UTC)

Ahoj, všiml jsem si tvého názoru v diskusi tady. Problém je v tom, že aktuální podoba článku není to, o čem se hlasuje. Ta současná je výsledkem vandalismu uživatele ŠJů, který ze článku smazal relevantní informace a nahradil je těmito bláboly, aby prosadil smazání, případně sloučení (ŠJů už revertoval pokusy pěti wikipedistů článek obnovit, o situaci byli informováni správci). Poslední verze nestižená vandalismem je k dispozici tady. Mrkni na ní prosím a pokud bys náhodou změnil na zachování článku názor, uprav podle toho prosím svůj hlas. Díky předem za tvůj čas :-) -- projekt Památné stromy, --Xth-Floor 30. 7. 2011, 11:56 (UTC)

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět