Diskuse s wikipedistou:Ivory999

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Zveme Vás na editaton Československo ve Hradci Králové (+ online)

--Harold 6. 11. 2009, 21:31 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Harold 7. 11. 2009, 22:17 (UTC)

Poznámka[editovat zdroj]

Já byl byl samozřejmě jen šťasntný, ale je ti jasný, že ti ty loga z commons smažou...? --Jenis 18. 9. 2011, 19:43 (UTC)

Nejspíš jo, ale už tam vydržely skoro den. Jindy je mazali po několika hodinách. --Ivory999 19. 9. 2011, 09:31 (UTC)

Změny v infoboxech[editovat zdroj]

Jak přesně hodláš vyřešit to, v jaké soutěži působí ten klub nyní??? --Jenis (diskuse) 5. 8. 2012, 10:44 (UTC)

Já bych to nechal tak, jak to bylo... --Jenis (diskuse) 5. 8. 2012, 10:45 (UTC)
Připsal bych za to např. (postup do Serie A nebo sestup do Ligue 2) nebo se může přidat soutěž ještě do základních informací, jak to bylo doteď, a tam udávat, kde klub hraje nyní. Podle mě se jen nehodí psát umístění pod hlavičku představenstvo. --Ivory999 (diskuse) 5. 8. 2012, 10:58 (UTC)
Mrkni na enwiki, tam to taky nějak zvlášť neřeší a co si budem povídat, maj to udělaný dobře... já bych to nechal, jak to bylo, takhle to bude buď paskvil a nebo hafo práce s úpravama (a do tý doby než se to upraví to stejně bude paskvil). Navíc tam máš 2x stejnou informaci... --Jenis (diskuse) 5. 8. 2012, 11:03 (UTC)
Já jsem to naopak chtěl přiblížit anglické wiki, mám tam pouze navíc nadpis minulá sezóna. Klidně se to může dát do těch základních informací. Tu pozici, co jsem tam měl dvakrát, jsem už z představenstva smazal. --Ivory999 (diskuse) 5. 8. 2012, 13:16 (UTC)
Změnil jsem název hlavičky z Minulá sezóna na Ligová pozice. Nic lepšího mě nenapadlo. --Ivory999 (diskuse) 5. 8. 2012, 13:30 (UTC)

Redir na neexistující[editovat zdroj]

Zdravím, Stade Félix Bollaert jsem smazal jako redirect na neexistující článek--Horst (diskuse) 17. 7. 2015, 11:21 (CEST)Odpovědět

Děkuji. Stačilo počkat 5 minut a už by to neexistující článek nebyl.

Názor sice dobrý, ale takhle to zde bohužel nefunguje, kdybyste to alespoň uvedl ve shrnutí počkal bych pár minut. Už jsem ho ale obnovil--Horst (diskuse) 17. 7. 2015, 11:39 (CEST)Odpovědět

Řád fotbalového odborníka[editovat zdroj]

Strojtex[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Strojtex. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tomas62 (diskuse) 22. 3. 2018, 01:56 (CET)Odpovědět

Uranové sklo[editovat zdroj]

Kolego, nevím, zda ještě dění na české wikipedii sledujete, každopádně vám pro jistotu dávám vědět, že byla založena Wikipedie:Diskuse o smazání/Uranové sklo (zakladatelé DoSů se dnes už komunikací s autory nezdržují). S pozdravem, --Hnetubud (diskuse) 24. 2. 2022, 11:24 (CET)Odpovědět

Zveme Vás na editaton Československo ve Hradci Králové (+ online)[editovat zdroj]

Hezký den,

v rámci wikipedické výzvy Československo Vás ve čtvrtek 23. listopadu zveme na editaton Československo. Nebudete to na něj mít daleko, bude se konat v Muzeu východních Čech v Hradci Králové v Gayerových kasárnách. Zúčastnit se lze i online!

  • 📚 Budeme společně psát články o událostech, osobách a tématech týkajících se Československa.
  • ⏱️ Začínáme v 15:30.
  • 📍 Kde? V Gayerových kasárnách.

Editaton je určen jak pro úplně nováčky, tak pro zkušené wikipedisty a wikipedistiky. Vstup je zdarma. Pokud jste nikdy na Wikipedii nic needitovali, nebojte, naučíme vás to! ❤️🤍💙 ✅ Přispějete tak mapování historie Československa na české Wikipedii, ✅ setkáte se se svými wikipedistickými druhy a družkami, ✅ prvních 100 účastníků výzvy vyhraje ponožky od Klubu Pánů z Ponožkovic, ✅ zařadíte se do soutěže o krásné knižní ceny od nakladatelství Academia a nakladatelství Historického ústavu AV ČR.

Uvažujete o tom, že se editatonu zúčastníte? Vyplňte prosím registrační formulář. Všechny další potřebné informace najdete na stránkách soutěže.

Těšíme se na Vás,

--janbery (diskuse) 14. 11. 2023, 11:58 (CET)Odpovědět