Diskuse s wikipedistou:Honza1978

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 12 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Královéhradecký pochod[editovat zdroj]

Jakub Sochor (diskuse) 25. 10. 2020, 11:39 (CET)Odpovědět

Dobrý den,
napsal jsem autorovi a on je pro. Chtěl by vidět náhled. Nevím jak bych vám měl poslat důkaz emailu. Zkopíroval jsem tedy jeho odpověd.
Zdravím, ok pošlete mi nejdřív náhled.
Balcárek
---------- Původní zpráva ----------
Od: Honza.M
Datum: 25. 10. 2020 v 12:07:28
Předmět: Wikipedia
Dobrý den,
mohl bych použít část vašeho textu o Královéhradeckém pochodu na nově vytvořených stránkách Wikipedie?
Myslím, že by toto tam chybět nemělo a vy to máte hezky popsané. Pochopitelně by tam byl uveden i váš odkaz na stránky.
http://www.koniggratz1866.eu/…tml
předem děkuji
Molnár Jan --Honza1978 (diskuse) 25. 10. 2020, 12:44 (CET)Odpovědět
Dobrý den, aby bylo text možné na Wikipedii zveřejnit, je třeba, aby byl zaslán formální souhlas autora na e-mailovou adresu permissions-cs@wikimedia.org. V tomto souhlasu musí autor souhlasit s tím, aby byl jeho text šířený pod svobodnou licencí Creative Commons - Uveďte autora - Zachovejte licenci 3.0. To znamená, že jeho text bude možné využívat k libovolným účelům (vč. těch komerčních), pokud bude uveden on jako autor (více viz na odkazované stránce). Vzor, jak by takový souhlas měl vypadat, najdete na stránce Nápověda:Svolení autora, a je třeba jej zaslat na permissions-cs@wikimedia.org.
Náhled stránky z Wikipedie proto není možné dost dobře poslat (respektive je, stará verze stránky je stále v historii), protože okamžikem "podepsání" souhlasu by text kdokoli mohl vzít, pozměnit, a zahrnout ho například do své knížky, či webové stránky, či jakéhokoli jiného projektu.
Pokud se Vám podaří vyjednat svolení autora, určitě jej zašlete na permissions-cs@wikimedia.org, a bude zpracováno. V opačném případě bohužel text možné použít není.
Stačí Vám toto jako odpověď? Pokud byste měl libovolné další otázky, klidně se ptejte, rád Vám poradím. --Martin Urbanec (diskuse) 25. 10. 2020, 13:32 (CET)Odpovědět

Jaderné cvičení v Tockém[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jaderné cvičení v Tockém. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Hello, thank you for adding the article Jaderné cvičení v Tockém. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --RomanM82 (diskuse) 17. 3. 2021, 13:04 (CET)Odpovědět

Článek jsem po informaci z wiki tehdy upravil a stejně byl smazán. Myslel jsem, že mi aktér smazaného článku poradí či pomůže, která pasáž byla špatně přeložena. Já si ničeho nevšiml. Mohl to teda jen zkrátit. 🤨 --Honza1978 (diskuse) 2. 4. 2021, 14:54 (CEST)Odpovědět

Zlatá přilba 2021[editovat zdroj]

Ahoj, tabulku vítězů jsem doplnil. --Gampe (diskuse) 4. 10. 2021, 19:49 (CEST)Odpovědět

Děkuji moc, já nevěděl jak se upravuje. 👍 --Honza1978 (diskuse) 4. 10. 2021, 19:50 (CEST)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět