Diskuse s wikipedistou:Bacily

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Harold (diskuse) 18. 12. 2013, 18:19 (UTC)

STOP Prosím, nevkládejte do článku text, ke kterému nevlastníte autorská práva (tedy text původem z novin, časopisů, webových stránek, knih či jiných zdrojů chráněných autorským právem). Je velmi důležité, abyste tyto principy dodržoval(a), jinak vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace stránek na Wikipedii. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 20. 12. 2013, 14:44 (UTC)

Několik stránek[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Mario7 (diskuse) 20. 12. 2013, 17:04 (UTC)

Michal Poletín[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Michal Poletín. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 20. 12. 2013, 17:16 (UTC)