Diskuse s wikipedistou:94.230.156.13

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Jakub Sochor v tématu „Zlatý rubl

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy 28. 2. 2011, 13:12 (UTC)

Vít Bárta[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Vít Bárta, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

— Loupežník (diskuse) 23. 3. 2012, 23:02 (UTC)

Ultimátní komiksový komplet[editovat zdroj]

Můžu se otázat, jak jste mohl vědět, jak se budou jmenovat doposud nevydané díly? Svůj zdroj uveďte zde na své diskusní stránce do týdne. Pokud neuvedete, budu muset zrušit vaši editaci, protože já jsem nikde tyto informace nenašel a vy jste neuvedl svůj zdroj. K vyhnutí těmto problémům, uvádějte své zdroje přímo do shrnutí editace. Děkuji. --Xflori01 (diskuse) 31. 3. 2013, 16:09 (UTC)

Tak zdroj jsem našel. Vaše editace je v pořádku. Ale jak jsem psal, k vyhnutí těchto problémů, používejte kolonku shrnutí editace Xflori01 (diskuse) 31. 3. 2013, 16:30 (UTC)

Klub Nová Chmelnice[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Klub Nová Chmelnice. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Pcnavod (diskuse) 6. 11. 2013, 13:42 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Klub Nová Chmelnice. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Pcnavod (diskuse) 6. 11. 2013, 13:42 (UTC)

Michal Semín[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Michal Semín, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Tchoř (diskuse) 24. 9. 2014, 08:43 (UTC)

Listopad 2014[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Tereza Boehmová fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--188.122.212.12 21. 11. 2014, 19:43 (CET)Odpovědět

2015[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni.

Nikdy nevarujeme zbytečně!--Horst (diskuse) 5. 3. 2015, 15:42 (CET)Odpovědět

1203[editovat zdroj]

Takové informace jedině se zdrojem, i když se to používá, musí o tom někde někdo věrohodný psát--Horst (diskuse) 8. 3. 2016, 11:23 (CET)Odpovědět

Příslovce[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Khamul1 (diskuse) 12. 12. 2018, 18:04 (CET)Odpovědět

Zlatý rubl[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek „Zlatý rubl“ byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních wikipedistů. Děkuji za pochopení. Jakub Sochor (diskuse) 14. 6. 2020, 22:11 (CEST)Odpovědět