Diskuse s wikipedistou:93.99.63.253

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Podzemnik 13. 5. 2010, 17:27 (UTC)

Reducent[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Reducent. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 2. 10. 2011, 13:36 (UTC)

Wall flip[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Wall flip. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 13. 1. 2012, 14:21 (UTC)

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Zbraň, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 27. 3. 2012, 09:08 (UTC)

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Jiekeren (diskuse) 9. 6. 2012, 12:41 (UTC)

Technické poznámky[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za spolupráci na tvorbě Wikipedie. Mám pár drobných technických poznámek k vašim editacím (snad jsem se nepřehlédl a byly to skutečně vaše editace):

  • pokud odkazujete opakovaně na stejný zdroj, dělá se to tak, že na konec uvozovacího tagu reference přidáte lomítko a koncový tag nepoužijete. Tedy například <ref name="jmenozdroje" />. Tak je možno dělat více odkazů na jednu referenci. Když to píšete jako prázdnou referenci s ukončovacím tagem, tak to prohlížeč bere jako více různých referencí se stejným jménem, tedy by se mohlo stát, že se pak popis reference vůbec nezobrazí (protože duplicitní reference se stejným jménem se pod textem nezobrazují).
  • na české Wikipedii se standardně používají „české uvozovky“, nikoliv "anglické uvozovky".
  • osobně si myslím, že byste používání uvozovek měl zredukovat. Při citaci mají uvozovky smysl zejména tehdy, citujete-li delší souvislý text (celé věty). Pokud citujete jen dílčí obraty nebo formulace, tak by uvozovky měly smysl spíše výjimečně – není nutné ani vhodné dávat do uvozovek úplně všechno. Všechny informace v článcích by měly být založeny na zdrojích a co nejvěrněji z nich vycházet – to ale neznamená, že by 90 % textu článků mělo být zauvozovkováno. Pokud se v článku na Wikipedii píše, že někdo vyjádřil takový či onaký názor, tak se i bez uvozovek předpokládá, že je ten výrok reprodukován dostatečně věrně. Nemá smysl psát uvozovky ve větách typu, že kandidát XY v květnu řekl, že se „chce zúčastnit voleb“.

--ŠJů (diskuse) 12. 12. 2012, 23:19 (UTC)