Diskuse s wikipedistou:85.93.96.102

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Tchoř v tématu „Počítačový virus
Tuto IP adresu, 85.93.96.102, používá Základní škola, Brno, Gajdošova 3 a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. -- Mercy (|) 23. 9. 2009, 12:47 (UTC)


Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. -- Mercy (|) 21. 10. 2009, 10:16 (UTC)


Zdravím nepřidávejte sem prosím strojové překlady, našim čtenářům toto nepomůže. Dík moc--Horst 8. 1. 2010, 11:23 (UTC)

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud nebudete něčemu rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. S přáním pěkného dne --Mercy 17. 3. 2010, 14:04 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Mercy 9. 4. 2010, 10:16 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--Saltzmann 12. 5. 2010, 20:27 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Mercy 10. 6. 2010, 10:39 (UTC)

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Jieκeren 11. 2. 2011, 12:32 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Horst 9. 3. 2011, 14:19 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Faigl.ladislav slovačiny 24. 5. 2011, 07:58 (UTC)

~== Senegal ==

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Senegal fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Mozzan 24. 11. 2011, 13:35 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Mercy 28. 11. 2011, 08:22 (UTC)

Martin Kašík[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

MiroslavJosef (diskuse) 10. 4. 2012, 11:28 (UTC)

Diskuse:Buben[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Mates (diskuse) 4. 10. 2012, 10:44 (UTC)

Švédsko[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Švédsko, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 10. 1. 2013, 10:11 (UTC)

Dějiny Sparty[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 1. 3. 2013, 11:46 (UTC)

Ke svatbě[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte prosím do článků odkazy na osoby encyklopedicky nevýznamné. Pokud byste měl/a zájem do Wikipedie přispívat, doporučuji Vám přečíst si nápovědu Vítejte ve Wikipedii. Děkuji za pochopení. S pozdravem, OJJ, Diskuse 31. 5. 2018, 13:14 (CEST)Odpovědět

Počítačový virus[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Počítačový virus fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. —Tchoř (diskuse) 23. 9. 2020, 10:44 (CEST)Odpovědět