Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:82.99.175.218

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Timichal 16:36, 18. 5. 2006 (UTC)

Vítám v české Wikipedii. Než začnete cokoliv měnit, přečtěte si, prosím, pečlivě Diskuse:Česko/Často kladené dotazy, Spor o užití slova Česko, Diskuse:Spor o užití slova Česko. Děkuji za pochopení. --Luděk 13:52, 17. 3. 2007 (UTC)

Trávicí soustava[editovat zdroj]

Vaši editaci v článku Trávicí soustava jsem revertoval, protože důležité části článku, jako jsou obrázek, kategorie a mezijazykové odkazy (tzv. interwiki), nahradila neformátovaným textem. Navíc, jak chápu smysl této stránky, její rozšíření by mělo spočívat v pojednání o vývoji trávicí soustavy a srovnání trávicí soustavy u různých živočišných kmenů a tříd (nebo jak se ta hierarchie označuje). Trávicí soustavě u člověka se věnuje článek Trávicí soustava (člověk) a jednotlivé součásti soustavy mají samostatné články, například Tlusté střevo, informace o jednotlivých orgánech proto doplňujte tam. Díky. --Milda 11:21, 31. 3. 2007 (UTC)


Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Japo ¿ 13:50, 31. 3. 2007 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Tlusťa 09:39, 1. 4. 2007 (UTC)

16. 5. 2007[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, jako se to stalo v článku Eminem, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Li-sung 16:08, 16. 5. 2007 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--hugo (diskuze) 17:35, 5. 6. 2007 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie obsah komerčního charakteru nebo komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 11:02, 24. 1. 2008 (UTC)

Svéprávnost[editovat zdroj]

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení.--Horst 18:16, 13. 2. 2008 (UTC)