Diskuse s wikipedistou:188.175.180.12

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Bialystokcký bezirk. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 27. 12. 2011, 15:38 (UTC)

Demokratická Kampučia[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Demokratická Kampučia. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 28. 12. 2011, 15:32 (UTC)

Americká správa Filipín[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Americká správa Filipín. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 28. 12. 2011, 15:57 (UTC)

Vážený uživateli Tomidaku, naprosto nerozumím, proč přes všechny rady, kterých se vám dostalo, postupujete stále podle svého a odmítáte komunikovat. Přiděláváte spoustě lidem práci a vaše články budou z větší části stejně smazány a většina editací revertována. Dá to tolik práce "napasovat se" na zvyklosti Wikipedie, snažit se něčemu se přiučit? Odpovídat na vzkazy? Jirka O. 28. 12. 2011, 16:05 (UTC)

Khmerská republika[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Khmerská republika. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 28. 12. 2011, 16:16 (UTC)

Československá republika (1948-1960)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Československá republika (1948-1960). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 28. 12. 2011, 19:05 (UTC)

Informace[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Jirka O. 28. 12. 2011, 19:05 (UTC)

Egyptská republika (1953-1958)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Egyptská republika (1953-1958). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 30. 12. 2011, 09:14 (UTC)

Tomidaku, další subpahýl, stojí to za to?[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Kampučská lidová republika. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. fext 30. 12. 2011, 13:03 (UTC)

Ukrajinský stát[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ukrajinský stát. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 30. 12. 2011, 16:11 (UTC)

Slovenská republika (1990-1992)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Slovenská republika (1990-1992). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 3. 1. 2012, 15:46 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou, čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Naopak před tečkou, čárkou a dvojtečkou se mezera nedělá. Slaigo 3. 1. 2012, 17:05 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Česká republika (1990-1992). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 3. 1. 2012, 17:12 (UTC)

Upozornění[editovat zdroj]

Prosím přestante s vkládáním článků bez formatování (viz předchozí upozornění na uu / subpahýl). Jinak můžete být zablokován. --Wikipedista:BobM d|p 3. 1. 2012, 17:40 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Italská republika (1802–1805). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 9. 1. 2012, 14:48 (UTC)

Demokratická Kampučia[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Demokratická Kampučia. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 14. 1. 2012, 11:30 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. NIGKDO 17. 2. 2012, 08:17 (UTC)

Baasovský Irák[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Baasovský Irák. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 20. 2. 2012, 20:19 (UTC)

Generální gouvernement[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Generální gouvernement, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 15. 3. 2012, 16:28 (UTC)

Státní zřízení[editovat zdroj]

Tomidaku, mohl byste si prosím konečně přečíst, co je to skutečně státní zřízení? Mnoha lidem by se tady ulevilo. Díky za pochopení. fext 16. 3. 2012, 12:01 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Běloruská centrální rada. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

a

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Vojenská správa Belgie a severní Francie. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

dále vás upozornuji, že vojenská okupace či kolaborující vláda není státem! Nepoužívejte tedy nevhodně infobox zaniklý stát. --Wikipedista:BobM d|p 16. 3. 2012, 15:46 (UTC)

Dobrý den, zablokoval jsem vám možnost editace na měsíc a všechny vaše editace jsem revertoval – bude to tak stále, dokud se nenaučíte spolupracovat a vysvětlovat své kroky. Jsem připraven vás za měsíc zablokovat na další měsíc. Díky za pochopení. Jirka O. 16. 3. 2012, 16:36 (UTC)

Poslední doporučení[editovat zdroj]

Tomidaku, prosím Vás, zkuste se nad sebou zamyslet a začněte s komunitou diskutovat. Nepředpokládám, že byste nevěděl, že můžete editovat i tuhle svou (stejně jako cizí) diskuzní stránku. Když Vám někdo něco napíše, když je třeba vydiskutovat, jestli jsou Vaše editace v pořádku, je třeba na vložené příspěvky zareagovat (stejně jako u článků je nahoře záložka „Editovat“). Wikipedie je kolektivní práce, není možné tady razit stále svou zcela a naprosto bez ohledu na ostatní. Pokud byste chtěl pokračovat v dosavadní praxi, tak si raději založte vlastní encyklopedii, protože jinak Vás budeme blokovat prostě pořád a Vaše příspěvky už jen z principu mazat. Byla by to tedy nejen úplně zbytečná práce, ale z Vaší strany taky ztracený čas. Zkuste o tom popřemýšlet. S pozdravem, fext 16. 3. 2012, 17:22 (UTC)