Diskuse s wikipedistkou:REbekaX

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Fagnes 3. 2. 2012, 13:02 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Rosemary Radford Ruetherová, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 3. 2. 2012, 13:02 (UTC)


Mýtus o Stvoření[editovat zdroj]

Zdravím, dovoluji si pozvat k diskuzi o článku Stvoření předmětem diskuze je název z něj vyplývající zaměření článku. --Jenda H. (diskuse) 31. 7. 2012, 08:11 (UTC)

Wikikytička + Řád[editovat zdroj]

Vyznamenání pro wikipedistku, která už delší dobu a podstatně přispívá do Wikipedie („Řád dívčího copu“) Wikivyznamenání 2. stupně za menší počin, který příjemně překvapil. Zejména za dosavadní rozšíření článku Obyvatelstvo Česka, („Wikikytička“) Pro popis najeď kurzorem na obrázky. :) Uděluje --JeremySil (diskuse) 9. 8. 2012, 20:29 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Českobratrská církev evangelická, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Ben Skála (diskuse) 2. 3. 2013, 22:01 (UTC)