I Never Met a Wolf Who Didn't Love to Howl

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
I Never Met a Wolf Who Didn't Love to Howl
Singl od Smash
Z albaBombshell
Vydáno27. dubna 2012
Nahráno2012
Formátke stažení
Žánrpop
Délka3:44
VydavatelstvíColumbia Records
ProducentMarc Shaiman
AutorMarc Shaiman, Scott Wittman
Singly Smash chronologicky
History is Made at Night I Never Met a Wolf Who Didn't Love to Howl Let's Be Bad

I Never Met a Wolf Who Didn't Love to Howl je původní píseň představená ve čtvrté epizodě první série amerického televizního seriálu Smash, s názvem The Cost of Art. Píseň složili dvorní skladatelé seriálu, Marc Shaiman a Scott Wittman, ale v prostředí seriálu ji napsala skladatelská dvojice Tom Levitt (Christian Borle) a Julia Houston (Debra Messing) a píseň je jedním z hudebních čísel, které se objeví v připravovaném muzikálu o životě Marilyn Monroe s názvem Bombshell.

V epizodě tuto píseň zpívá nejprve Ivy Lynn (Megan Hilty) ve zkušebně. Potom píseň znovu zazpívá, na narozeninové party, kterou pořádá Derek Wills (Jack Davenport) pro svého kamaráda Lyla Westa (Nick Jonas). Producentka Eileen Rand (Anjelica Huston) totiž požádá Ivy, aby píseň zazpívala, aby se Lyle rozhodl být jedním z investorů muzikálu. Ivy píseň tedy zpívá, i s pomocí od Julie, Ellise Boyda (Jaime Cepero), Michaela Swifta (Will Chase) a Lyla, před Lylovými hosty.

Píseň je opakována v patnácté epizodě první série, s názvem Bombshell, kde ji zpívá Karen Cartwright (Katharine McPhee), konečná volba na Marylin, jako píseň již přímo na jevišti a v kostýmech, v přípravách na nadcházející veřejné generálky muzikálu v Bostonu.

Píseň byla vydána jako singl na iTunes a na Amazonu. Je dostupná také na albu Bombshell, kde ji zpívá Hilty spolu s ostatními, tedy verze z epizody The Cost of Art.

Datum vydání[editovat | editovat zdroj]

Oblast Datum Formát Vydavatelství
KanadaKanada Kanada 27. února 2012 Ke stažení – digitální singl Columbia Records
Spojené státy americkéSpojené státy americké Spojené státy americké 27. února 2013
6. března 213
12. února 2013 ke stažení – digitální album