Enter Mr. DiMaggio

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Enter Mr. DiMaggio
Díl seriálu Smash
Pův. názevEnter Mr. DiMaggio
Číslořada 1
díl 3
Premiéra20. února 2012
Tvorba
ScénářTheresa Rebeck
RežieMichael Mayer
Hosté
Posloupnost dílů
← Předchozí
The Callback
Následující →
The Cost of Art
Seznam dílů seriálu Smash
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Enter Mr. DiMaggio je třetí epizoda amerického muzikálového seriálu Smash. Epizoda měla premiéru ve vysílání televizní stanice NBC 20. února 2012.

Děj epizody[editovat | editovat zdroj]

Karen (Katharine McPhee) se vrací do Iowy, aby učinila zásadní rozhodnutí týkající se její budoucnosti. Favorit na roli Joa DiMaggia v muzikálu, Michael Swift (Will Chase) skrývá velké tajemství a Eileen (Anjelica Huston) má podezření, že její brzy-už-bývalý manžel od ní odvrací hudební investory, aby ji překazil vznik nového muzikálu.

Seznam písní[editovat | editovat zdroj]

  • "Grenade"
  • "Redneck Woman"
  • "Mr. and Mrs. Smith"

Natáčení[editovat | editovat zdroj]

Epizodu napsala autorka seriálu, Theresa Rebeck a režíroval ji Michael Mayer. Pilotní díl byl původně psán pro televizní stanici Showtime, ale Robert Greenblatt odešel ze Showtime do NBC a seriál si vzal s sebou. Díky změně televizních kanálů byla Rebeck nucena vystřihnout 20 minut natočeného materiálu z pilotní epizody a vložit ho do druhé a třetí epizody. V epizodě se poprvé objeví Will Chase, který hraje Michaela Swifta, favorita na roli Joa DiMaggia v muzikálu. Také je starou Juliinou láskou.

Scény odehrávající se v Iowě se točily v Nyacku ve státě New York.

Studiové nahrávky původní písně "Mr. & Mrs. Smith", kterou nazpívali Megan Hilty a Will Chase a coververze písně od Bruna Marse "Grenade", kterou nazpíval Chase a "Rednack Woman" od Gretchen Wilson, kterou zpívala Katharine McPhee byly vydány 20. února 2012 jako singly na iTunes.

Ohlasy[editovat | editovat zdroj]

V této epizodě sledovanost výrazně klesla, v den vysílání ji sledovalo pouze 6,5 milionu amerických diváků a získala rating 2,3.

Reference[editovat | editovat zdroj]

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Enter Mr. DiMaggio na anglické Wikipedii.