Diskuse s wikipedistou:JiriPotucek250

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Harold v tématu „Seznam zrušených a zaniklých železničních tratí v Česku

Děkuji Vám za první informace v článku Klokočka (přítok sovinky). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 9. 9. 2010, 20:08 (UTC)

Vyzývám Vás naposled, zanechte těch zbytečných editací, jinak budu muset použít represivní opatření kvůli ochraně projektu. Děkuji. --Harold 10. 9. 2010, 21:16 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]

S pozdravem ♥ K123456 12. 9. 2010, 13:56 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy 13. 9. 2010, 14:53 (UTC)

Principálek (523 m)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Principálek (523 m). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 13. 9. 2010, 15:10 (UTC)

Seznam mostů přes Labe v Čechách[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Harold 13. 9. 2010, 16:26 (UTC)

Hradsko (Horní Branná)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Hradsko (Horní Branná). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 20. 9. 2010, 18:14 (UTC)

Tento článek nesplňuje podmínky encyklopedické významnosti, prosím nevkládejte jej znovu. --Ragimiri 22. 9. 2010, 17:54 (UTC)

Vkládání prázdných sekcí[editovat zdroj]

Dobrý den, již jste byl opravdu mnohokrát upozorněn, že nemáte do článku vkládat nadpisy, aniž byste pod ně vložil obsah ([1] a mnoho dalších příkladů). Prázdné odstavce, které obsahují pouze nadpis, prostě článku neprospějí, nemají smysl. Proto je také soustavně mažeme, i když je soustavně vkládáte. To samé se pochopitelně týká i prázdných odkazů. Nechápu dost dobře, v čem vy vidíte smysl takových úprav, možná by nebylo od věci se zde nějak vyjádřit, k tomu tato stránka slouží. Věřím, že tentokrát to už pochopíte. Za opakování těchto nesmyslných editací můžete být opravdu zablokován a je dost pravděpodobné, že příště to již některý správce udělá. Správce Harold má zatím skutečně velkou trpělivost. Díky za pochopení.--Nissαn 2. 10. 2010, 18:12 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku SČ 600. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 7. 10. 2010, 10:42 (UTC)

Sněhový pluh 411[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Sněhový pluh 411. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 9. 10. 2010, 04:09 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 25. 12. 2010, 19:10 (UTC)

M - Silnice[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 8. 5. 2011, 06:48 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku M - Silnice. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Romanzazvorka 10. 5. 2011, 14:34 (UTC)

Peter Griffin[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Peter Griffin. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 15. 5. 2011, 07:26 (UTC)

A znovu dnes! Člověče, zkus napsat obsáhlejší článek, nebo tu na Tebe budou kolegové stále vykřikovat, lepit Ti sem vzkazy o neencyklopedičnosti a podobně a budou Ti články mazat. Pokud skutečně míníš wikipedii obohatit a ne jen zkoušet, co vydrží, zkus podle pravidel, na která odkazuje uvítací šablona, vytvořit článek, který by nebyl pidimrňous a obsahoval významnější informace, jež by wikipedii a její čtenáře obohatily a poučily.--Feťour 21. 7. 2011, 23:35 (UTC)

Mave Liptál[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Mave Liptál. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Feťour 21. 7. 2011, 23:09 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku MT-S, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku APV, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku SPZ 5, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 31. 7. 2011, 09:07 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku MV 80.2, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 31. 7. 2011, 12:29 (UTC)

VVM 1000.1[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš článek byl bohužel smazán, protože byl nesrozumitelný, krátký a obsahoval příliš mnoho gramatických chyb. Děkuji za pochopení. --Wespecz 31. 7. 2011, 23:40 (UTC)

DELČ 800[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku DELČ 800. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Zdenekk2 1. 8. 2011, 00:44 (UTC)

Mladí a divocí[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Mladí a divocí. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 4. 8. 2011, 23:02 (UTC)

Vosahlik[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Vosahlik. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Gumruch 13. 8. 2011, 18:50 (UTC)

Peter Griffin[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Peter Griffin. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 14. 8. 2011, 18:05 (UTC)

M - Silnice[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku M - Silnice. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

A ještě Vás chci upozornit, že pokud nadále budete pokračovat v zakládání jednovětných subpahýlů, přijde na řadu zablokování Vašeho účtu. --Harold 14. 8. 2011, 20:15 (UTC)

Scheuchzer[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Scheuchzer. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. S pozdravem Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 14. 8. 2011, 21:20 (UTC)

Poslední varování[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Beawer-73-W. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.
Děkuji Vám za první informace v článku ASP 07-275. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Gumruch 14. 8. 2011, 23:52 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Čemu nerozumíte na výše uvedených žádostech? Nevyrábějte subpahýly jako na běžícím pásu, seznamte se s tím, jak normálně tvořit. Po dalším jednovětém článku budete zablokován. Díky za pochopení.

--Gumruch 14. 8. 2011, 23:52 (UTC)

ASP 07 275 a blok[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku ASP 07 275. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Vzhledem k tomu, že nijak nereagujete na naše připomínky, zablokoval jsem Vás na 2 hodiny, abyste měl šanci si přečíst, proč opakované nezakládat subpahýly. Děkuji. --Harold 6. 9. 2011, 19:20 (UTC)

Přejdi Diego a Jdi[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Přejdi Diego a Jdi. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Hlubočinka 30. 10. 2011, 05:47 (UTC)

ASP 07-16[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku ASP 07-16. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Hlubočinka 30. 10. 2011, 05:55 (UTC)

Velký Porák[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Velký Porák. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vojtech.dostal 30. 10. 2011, 10:02 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Daa-k. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 30. 10. 2011, 12:53 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku UK 25/18. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Pořád nic? --Harold 30. 10. 2011, 12:53 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku ASP 08. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 27. 11. 2011, 12:38 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Daa-k. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 28. 11. 2011, 08:44 (UTC)

Železniční trať Otovice zastávka - Ścinawka Średnia[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Železniční trať Otovice zastávka - Ścinawka Średnia. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jan Polák 12. 12. 2011, 23:11 (UTC)

Železniční trať Wrocław - Lichkov[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Železniční trať Wrocław - Lichkov. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 18. 12. 2011, 21:35 (UTC)

Pilníkovský potok[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Pilníkovský potok. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 22. 1. 2012, 03:45 (UTC)

Dobrý den, pár informací: články pište prosím s diakritikou (levosrany > levostranný), vkládejte zdroj (kde se píše, že délka činí cca 18 km?), {{Kategorizujte}} a přidejte cca dvě věty, aby se nejednalo o subpahýl, ale pahýl, viz také WP:VaS. Díky.--Kacir 22. 1. 2012, 03:45 (UTC)

Velká Mumlava[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Velká Mumlava. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 22. 1. 2012, 06:18 (UTC)

Nezakládejte subphýly, pokud je nikdo nerozšíří, budou smazány! Děkuji za pochopení.--Kacir 22. 1. 2012, 06:18 (UTC)

Přesměrování[editovat zdroj]

Vytvoříte v nejbližších chvílích článek Dolský potok? Pokud ne, musím smazat přesměrování Svatopetrský potok, na neexistující články se totiž přesměrování nevytvářejí, vizte Wikipedie:Rychlé smazání#Přesměrování (bod 2) a Wikipedie:Přesměrování. Jedině byste mohl založit seznam synonym pro potoky, pak by neexistence článků nevadila. Zdravím, — Gumruch (disk.) 2. 3. 2012, 00:58 (UTC)

Teď jsem to pochopil – přidáním redirectu do stránky jste článek znefunkčnil. Buď musíte vytvořit nové přesměrování z Dolský potok na Svatopetrský potok, nebo Svatopetrský potok přesunout na nový název Dolský potok (přesměrování se vytvoří samo). — Gumruch (disk.) 2. 3. 2012, 01:01 (UTC)

Seznam epizod soutěže Klíče od pevnosti Boyard[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam epizod soutěže Klíče od pevnosti Boyard. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 7. 4. 2012, 19:34 (UTC)

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky.--Kacir 19. 6. 2012, 14:13 (UTC)

VIII. sjezd KSČM[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku VIII. sjezd KSČM. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Uacs451 (diskuse) 30. 7. 2012, 06:23 (UTC)

Seznam sjezdů KSČM[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam sjezdů KSČM. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 7. 8. 2012, 07:54 (UTC)

Seznam českých a slovenkých vlaků[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam českých a slovenkých vlaků. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --RomanZázvorka (diskuse) 20. 10. 2012, 20:35 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam českých a slovenských vlaků. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 28. 10. 2012, 18:07 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Da-k. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 24. 10. 2012, 13:09 (UTC)

Rozpadák[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rozpadák. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  20. 1. 2013, 12:54 (UTC)

Středozemní moře[editovat zdroj]

Ahoj Jirko, Středozemní moře není nadřazeným celkem Černého moře, ale sousedním. Některé Tvé editace jsem proto vrátil zpět. Hezký den. --JirkaSv (diskuse) 10. 2. 2013, 09:33 (UTC)

Žlábeček[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Žlábeček. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 28. 2. 2013, 22:55 (UTC)


Dobry den jak je to možne že jste mi vymazal muj tento clanek ten potok sem pojmenoval sam ja rad pojmenovanam potoky

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold (diskuse) 17. 3. 2013, 17:15 (UTC)

DOHOVA BARVA[editovat zdroj]

JAK SE DELA DUHOVA BARVA?

Nedělá. Děkuji. --Harold (diskuse) 17. 3. 2013, 17:28 (UTC)

JAK MUŽU NAPODOBYT DUHOVOU BARVU PRO DECKO -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) JiriPotucek250 (diskusepříspěvky)

Prosím, nepřidělávejte nám práci úpravou barev v šablonách a nechejte tam ty defaultní. Duhovou barvou si třeba vymalujte byt. --DobyvatelCZ (diskuse) 17. 3. 2013, 21:55 (UTC) PS: Pro vyluštění Vašeho příspěvku výše jsem zapojil celou rodinu...

RegioPanter[editovat zdroj]

Upozorňuji na konsenzus vzniklý na diskusní stránce článku Diskuse:RegioPanter, čili nepřesunujte článek bez další diskuse. Kromě toho "Škoda 7E" je špatně, takový typ neexistuje (oproti "Škoda 7Ev"). --Harold (diskuse) 19. 6. 2013, 12:59 (UTC)

ne se zda že RegioPanter je jako reklama -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) JiriPotucek250 (diskusepříspěvky) 22. 6. 2013, 16:01 (CE(S)T)

Nepředpovídejte budoucnost[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky na Wikipedii. Prosím Vás však, abyste nevkládal tvrzení předpovídající budoucnost, jako se tomu stalo zde a zde. Wikipedie se striktně drží doložitelných faktů. V infoboxech, které mají přehledně poskytovat základní fakta, to platí tím spíše. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 20. 7. 2013, 15:14 (UTC)

P.S. Informace, kterou do článku vkládáte, by bylo možné uvést např. tak, že by byla ke konci článku přidána sekce „Uvedení v Česku“, do níž by se připsaly informace o tom, kdy byl seriál v českých televizích uváděn. Tam by také bylo možné napsat, že ta či ona televize ohlásila, že se chystá seriál uvést v tom a tom termínu. Taková informace by pak měla být doložena příslušným dokumentem nebo článkem z médií, v němž toto bylo uvedeno. --Bazi (diskuse) 20. 7. 2013, 15:19 (UTC)

Klokočka (potok)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Klokočka (potok). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jvs 5. 9. 2013, 10:47 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Klokočka (přítok Bohdanečského potoka). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 15. 11. 2013, 10:38 (UTC)

Vojtěch Filip[editovat zdroj]

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 15. 12. 2013, 15:56 (UTC)

Umělý říční ostrov[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Umělý říční ostrov. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --77.236.222.13 20. 8. 2014, 08:46 (UTC)

Klokočka (potok)[editovat zdroj]

Revertoval jsem novou položku Klokočka (potok) potůček v. Horní Branné přítok Bohdanečského potoka okres Semily Liberecký kraj v rozcestníku Klokočka. Nejen, že je napsaná chaoticky po typografické stránce, ale hlavně je velmi zavádějící. Potok Klokočka už má svůj článek – je to tok u Dolní Branné, ostatně sám jste jej založil. Mapa ČÚZK sice uvádí název Klokočka u jiného blízkého toku u Horní Branné (stejně tak přítok Sovinky) a oficiální Klokočku nazývá pro změnu jako Potůček, ale jsou to zjevně omyly mapy nebo možná nějaké neoficiální lidové názvy. Za primární zdroj vodohospodářských informací se považuje HEIS VÚV, a ten vámi zřejmě myšlený tok uvádí jako Bohdanečský potok, který Vy uvádíte jako jeho recipient, čímž jste do toho vnesl už úplný chaos. Pokud se jedná o neoficiální lidový název některého z toků (o čemž velmi pochybuji), uveďte to v existujícím článku Klokočka (přítok Sovinky) nebo budoucím článku Bohdanečský potok, ale se zdrojem. Až teď vidím, že heslo Klokočka (potok) mělo již svůj článek, ale ten byl smazán pro duplicitu, tak to potom už vůbec nechápu, proč na něj znovu vytváříte odkaz v rozcestníku!

Jestli chcete něco napravovat, tak bych začal opravou strašidelného pravopisu na vaši uživatelské stránce. --LaSo (diskuse) 15. 11. 2015, 03:11 (CET)Odpovědět

Místní televizní stanice[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Místní televizní stanice. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 5. 12. 2015, 12:03 (CET)Odpovědět

Kaple svatého Aloise[editovat zdroj]

Dobrý den, "rozcestník" Kaple svatého Aloise jsem smazal, odkazoval totiž na jednu a to ještě neexistující stránku. Děkuji za pochopení, --Urbanecm (diskuse) 31. 12. 2015, 23:04 (CET)Odpovědět

Seznam politického spektra[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam politického spektra. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 7. 1. 2016, 18:48 (CET)Odpovědět

Možná hledáte[editovat zdroj]

Kolego, pro Vaši informaci uvádím, že na Wikipedii existují šablony {{Možná hledáte}} a {{Různé významy}}. Mohly by se Vám, myslím, hodit. --Jan Polák (diskuse) 27. 1. 2016, 07:19 (CET)Odpovědět

Pískoviště[editovat zdroj]

Dobrý den, vaše pískoviště jsem Vám smazal. Klidně ho můžete používat dále, ale prosím ne dosavadním způsobem, kdy skutečným lidem, na které odkazujete, přisuzujete např. určitou politickou příslušnost, byť třeba částečně fiktivní. To už je na úrovni pomluv a tedy nevhodné. Váš způsob použití pískoviště je také podle mě částečně v rozporu s WP:UP a WP:CWN. --Remaling (diskuse) 12. 6. 2016, 15:25 (CEST)Odpovědět

Parliament diagrams[editovat zdroj]

Hi Jiri, I have answered your question at en:User_talk:Slashme/parliament.py. --Slashme (diskuse) 1. 3. 2017, 10:42 (CET)Odpovědět

Another answer! --Slashme (diskuse) 2. 3. 2017, 10:18 (CET)Odpovědět

Seznam postav seriálu Cleveland show[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam postav seriálu Cleveland show. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 22. 6. 2019, 14:15 (CEST)Odpovědět

Seznam zrušených a zaniklých železničních tratí v Česku[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seznam zrušených a zaniklých železničních tratí v Česku. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 6. 10. 2020, 16:37 (CEST)Odpovědět