Diskuse s wikipedistou:109.73.220.147/Archiv 1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele MIGORMCZ v tématu „The Adventures of Kid Danger

Ukázat náhled

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Urbanecm (diskuse) 6. 12. 2015, 19:22 (CET)

Shrnutí editace

Prosím, věnujte pozornost výše uvedenému upozornění, že před uložením úprav máte vyplňovat shrnutí editace. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Mj. jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí shrnutí editace vyplňovat. Děkuji za pochopení.--Horst (diskuse) 11. 3. 2016, 12:23 (CET)

Nechceme nic složitého, když doplňujete datum, napíšete do shrntuí aktualizace, když opravujete překlep napíšete třeba překlep nebo typografie, ale shnrutí vyplňujte. Všechny změny kontrolujeme--Horst (diskuse) 11. 3. 2016, 12:42 (CET)

Náhled 2

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení.--Horst (diskuse) 12. 4. 2016, 10:03 (CEST)

Disney Channel (Česko)

Jak už Vám psali kolegové, používejte prosím tlačítko Ukázat náhled. Navíc jak jste byl informován výše, nepíšete shrnutí editace. Za své zbytečné příspěvky můžete být v krajním případě i zablokován. --Remaling (diskuse) 17. 4. 2016, 01:44 (CEST)

Seznam dílů seriálu Star Wars Povstalci

Díky za doplnění údajů o vysílání v ČR. Ale mohl bych tě poprosit o zdroj, popř. doplnění i ostatních dílu? Díky --Tayari (diskuse) 17. 9. 2016, 16:50 (CEST)

Alex & spol.

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Díky za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 14. 11. 2016, 00:18 (CET)

Děkuji Vám za informace v článku Bizaardvark. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Bizaardvark. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 16. 11. 2016, 06:27 (CET)

Autorská práva

Zdravím. Prosím, nevkládejte do Wikipedie texty zkopírované odjinud, protože tím porušujete autorská práva. Takové texty budou vždy smazány a v případě opakování hrozí až zablokování této IP adresy. Týkalo se to článků Alex & spol. a Kouzelná Beruška a Černý kocour (u obou zkopírován text ze stránek Disney Channelu) a dnes článku Crash & Bernstein (zkopírováno ze SerialZone).

Zároveň prosím o zlepšení češtiny, nastudování pojmu sitcom (což není každý seriál) a v ideálním případě i používání předpřipravených šablon pro přehled řad seriálů, jak jsem to už v mnoha vámi založených článcích upravil (takže to můžete zkopírovat). Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 17. 11. 2016, 18:23 (CET)

Seznam dílů seriálu Riley ve velkém světě

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam dílů seriálu Riley ve velkém světě. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam dílů seriálu Riley ve velkém světě. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Romanzazvorka (diskuse) 18. 11. 2016, 18:44 (CET)

Čeština

Dobrý den, prosím, dávejte ve článcích větší pozor na chyby v českém jazyce - konkr. na to, aby byly psány spisovnou češtinou s dobrým slovosledem. Děkuji ---Vojtasafr (diskuse) 18. 11. 2016, 19:32 (CET)

Děkuji Vám za informace v článku Binny a duchové. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Binny a duchové. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 19. 11. 2016, 20:54 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kirby Buckets. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 20. 11. 2016, 13:06 (CET)

Autorská práva podruhé

Znovu se připomínám ohledně autorských práv. Na Wikipedii nelze kopírovat texty odjinud, ani ze stránek Disney Channelu, ani ze SerialZone, ani z ČSFD, ani odjinud. Prosím, nevkládejte sem takové texty. Vzhledem k tomu, že je to porušení zákona, budou vždy smazány a v případě opakování takového jednání bude této IP adrese pravděpodobně zamezena možnost editovat Wikipedii. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 20. 11. 2016, 15:57 (CET)

Star Wars: Dobrodružství Freemakerů

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Star Wars: Dobrodružství Freemakerů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 20. 11. 2016, 21:48 (CET)

Následníci: Kouzelný svět

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Následníci: Kouzelný svět. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 22. 11. 2016, 14:15 (CET)

Hank Zipzer

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Hank Zipzer. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 24. 11. 2016, 08:51 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kouzelní kmotříčci. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 26. 11. 2016, 13:31 (CET)

Věnujte se, prosím, spíše starým článkům

Dobrá den, chtěl bych Vás požádat, abyste se raději věnoval článkům, které jste již založil tak, abychom se nemuseli obtěžovat neustále tam vkládat šablony urgentně upravit atd, než abyste neustále chrlil nové články, které po vás budeme muset přepracovávat, začíná to už být velmi otravné. Děkuji. ---Vojtasafr (diskuse) 26. 11. 2016, 14:13 (CET)

Star proti silám Zla

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Star proti silám Zla, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.csfd.cz/film/412040-star-proti-silam-zla/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Jan KovářBK (diskuse) 26. 11. 2016, 14:17 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Star proti silám Zla. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 26. 11. 2016, 18:05 (CET)

Opětovné porušení autorských práv

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kouzelní kmotříčci, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.csfd.cz/film/91222-kouzelni-kmotricci/prehled/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Vojtasafr (diskuse) 26. 11. 2016, 14:33 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Kouzelní kmotříčci. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 26. 11. 2016, 18:05 (CET)

School of Rock (seriál)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku School of Rock (seriál). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 27. 11. 2016, 11:58 (CET)

Dobrý den, neodstraňujte prosím z článků urgentní šablonu, dokud článek dostatečně nevylepšíte. Pokud urgentní šablonu v článku ponecháte, je článek automaticky zařazen v seznamu článků k urgentní úpravě, v seznamu subpahýlů ad., a tím se zvyšuje pravděpodobnost, že článek někdo patřičně vylepší. Děkuji za pochopení.--Horst (diskuse) 29. 11. 2016, 16:39 (CET)

Kouzelní kmotříčci

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kouzelní kmotříčci. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 29. 11. 2016, 16:43 (CET)

Star proti silám zla

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Star proti silám zla. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 29. 11. 2016, 17:33 (CET)

urgentní šablona

STOP Prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu, dokud není patřičně vylepšen. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus, za což vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Tomas62 (diskuse) 30. 11. 2016, 13:27 (CET)

Shrnutí editace

Dobrý den,

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. . Pokud jej nebudete vyplňovat, budu důrazně požadovat, aby byla vaše IP opět zablokována. S pozdravem, ---Vojtasafr (diskuse) 6. 12. 2016, 21:27 (CET)

Naposledy

Dobrý den,

znovu, a tentokráte naposledy, Vás vyzývám, abyste laskavě začal vyplňovat Shrnutí editace, jinak můžete být zablokován. Shrnutí editace pomáhá nám, kteří hlídáme poslední změny v detekování spamů, urážek atd., ořípadně abychom měli přehled o tom, co jste kde napsal. Doufám, že pochopíte důležitost tohoto políčka a začnete jej vyplňovat.

Screenshot Shrnutí editace ve VisualEditoru

---Vojtasafr (diskuse) 8. 12. 2016, 18:01 (CET)

Doktorka Plyšáková

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Doktorka Plyšáková. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 10. 12. 2016, 10:19 (CET)

Super doktoři

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Super doktoři. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 14. 12. 2016, 22:45 (CET)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte odstraňovat z článků urgentní šablony, dokud není patřičně vylepšen. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus. Pokud ještě jednou bezdůvodně odstraníte urgentní šablonu, budete bez dalšího varování zablokováni.

OJJ, Diskuse 15. 12. 2016, 06:07 (CET)

Blok, prosinec

Dobrý den, bylo by lepší kdyby jste komunikoval/a, nechoval/a se tak sebestředně a opravdu respektoval zdejší zvyklosti, které nám tu všem usnadní práci. Na nevyplňování shrnutí editace a nepoužívání náhledu jste byl/a již mnohokrát upozorňován a několikrát blokován/a. Tentokrát na 4 hodiny. --Remaling (diskuse) 23. 12. 2016, 18:19 (CET)

Ledové království: Polární záře

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Ledové království: Polární záře. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Pán hor (diskuse) 25. 12. 2016, 01:44 (CET)

Blok 25. prosince 2016

Dobrý den, na základě závazného pravidla Blokování jsem vás zablokoval za narušování Wikipedie. Jsem si vědom, že zablokování podle tohoto oddílu může být kontroverzní, proto jsem vám ponechal možnost použití diskusní stránky, případně funkci zaslat e-mail, abyste mohl/a reagovat a například vysvětlit, proč je pro vás takový problém používat náhled a vyplňovat shrnutí editací. Je totiž možné, že vám nějaké technické prostředky zabraňují v jejich použití, nicméně nekomunikací to jeden ještě nikam nedotáhl. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 25. 12. 2016, 15:21 (CET)

Náhled o5

Opravdu musíme opět blokovat? vše jde udělat na jednu, dvě editace--Horst (diskuse) 9. 1. 2017, 21:49 (CET)

Tajemství Evermooru

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tajemství Evermooru, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.sledujserial.com/serial/evermoor/0/0

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Pán hor (diskuse) 14. 1. 2017, 23:58 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Tajemství Evermooru. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 15. 1. 2017, 06:15 (CET)

Sofie první

Děkuji Vám za informace v článku Sofie první. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Sofie první. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 17. 1. 2017, 05:57 (CET)

Blok - 1 den

Dobrý den, prosím, komunikujte s ostatními Wikipedisty, reagujte na jejich výzvy konané v dobré vůli a dodržujte pravidla české Wikipedie, Vaše tvorba může být přínosná. S ohledem na Vaše chování v uplynulých dnech byl Váš účet bohužel na jeden den opět zablokován. Podobná opatření by nemusela být nutná, stačí opravdu málo a minimum snahy dodržet pravidla a snažit se spolupracovat. Děkuji za pochopení a doufám v příjemnou změnu. Hezký den, --Ria (diskuse) 18. 1. 2017, 22:40 (CET)

Tajemství Evermooru

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tajemství Evermooru. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 22. 1. 2017, 11:38 (CET)

Hank Zipzer

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Hank Zipzer, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.csfd.cz/film/402972-hank-zipzer/prehled/ (resp. Disney Channel)

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 22. 1. 2017, 21:23 (CET)

Kočka Callie na divokém západě

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Kočka Callie na divokém západě. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Kacir 3. 2. 2017, 00:25 (CET)

Blok

Dobrý den, vzhledem k dlouhé blokační historii v krátkém čase a pokračování nevhodného editování opět krátce po vypršení bloku, jsem udělil blok na 1 měsíc.

Co je třeba změnit:

  • nevkládejte zkopírovaný obsah z jiných webů, téměř vždy se jedná o porušení autorského práva a z Wikipedie zmizí,
  • pište srozumitelným jazykem a encyklopedickým stylem, bez základních gramatických chyb (je Americký televizní sitcom) – rozumíte např. větě: „Jeho úvodní díl měl předpremiérový díl premiéru 13. prosince 2013 a premiérový díl měl premiéru 20. ledna 2014?“, podívejte se na WP:ES, WP:VaS, WP:Kategorie
  • vyplňujte shrnutí editace (jaké změny byly v článku provedeny) a používejte tlačítko náhled ; podívejte se na Shrnutí editace a Náhled.
Přispíváním bohužel zatím příliš zatěžujete další wikipedisty. Věnujte prosím pozornost bodům uvedeným výše. Děkuji za pochopení. --Kacir 3. 2. 2017, 00:25 (CET)

Chcete opět měsíc bloku?

Dobrý den, mohl byste laskavě přestat ignorovat upozornění výše, že máte vyplňovat shrnutí editace?! Varuji vás, že bude ještě jedna editace bez shrnutí a nechám vás opětovně zablokovat, jelikož nevím, jak jinak vám mám vysvětlit, že to tam není pro srandu králíkům, ale proto, aby patrola věděla, co jste v té editaci udělal za změny! --Vojtasafr (diskuse) 3. 3. 2017, 00:55 (CET)

Seznam dílů seriálu Elena z Avaloru

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam dílů seriálu Elena z Avaloru. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 4. 4. 2017, 14:11 (CEST)

Shrnutí

Dobrý den, myslím to s vámi dobře, a proto vás upozorňuji, abyste vyplňoval shrnutí editace a neukládal každou malou změnu. Hodně nám to pomůže, a vy nebudete blokován. Prosím, berte si ty rady k srdci, jinak budete opět zablokován. Díky! --Vojtasafr (diskuse) 7. 5. 2017, 18:12 (CEST)

Opakované porušení práv

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tangled: The Series, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.edna.cz/tangled/popis/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--OJJ, Diskuse 16. 6. 2017, 05:56 (CEST)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Milo a Murphyho zákon, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--OJJ, Diskuse 16. 6. 2017, 06:02 (CEST)

Seznam dílů seriálu Mickey a závodníci

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam dílů seriálu Mickey a závodníci. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 6. 2017, 08:58 (CEST)

Mickey a závodníci

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Mickey a závodníci, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.csfd.cz/film/512562-mickey-a-zavodnici

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 16. 6. 2017, 09:02 (CEST)

Milo a Murphyho zákon

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Milo a Murphyho zákon. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 6. 2017, 09:07 (CEST)

Tangled: The Series

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tangled: The Series. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 6. 2017, 09:18 (CEST)

Subpahýl

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam dílů seriálu Kouzelná Beruška a Černý kocour. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --RiniX (diskuse) 16. 7. 2017, 21:34 (CEST)

Winx Club

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Awewewe (diskuse) 18. 8. 2017, 21:22 (CEST)

Tangled: The Series

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Tangled: The Series, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.edna.cz/tangled/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 20. 8. 2017, 15:20 (CEST)

Seznam dílů seriálu Táborníci z Kikiwaka

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam dílů seriálu Táborníci z Kikiwaka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Romanzazvorka (diskuse) 21. 11. 2017, 14:43 (CET)

Dobrý den, neodstraňujte prosím z článků urgentní šablonu, dokud není článek dostatečně vylepšen. Pokud urgentní šablonu v článku ponecháte, je článek automaticky zařazen v seznamu článků k urgentní úpravě, v seznamu subpahýlů ad., a tím se zvyšuje pravděpodobnost, že článek někdo patřičně vylepší. Děkuji za pochopení. --Marek Wikipedista (diskuse) 25. 11. 2017, 18:51 (CET)

Info

Děkuji Vám za informace v článku Kámoši Hafíci. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Kámoši Hafíci. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 12. 12. 2017, 06:15 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Kámoši Hafíci. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Michal Lenc (diskuse) 12. 12. 2017, 13:59 (CET)

Seznam dílů seriálu Regal Academy

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam dílů seriálu Regal Academy. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Martin Urbanec (diskuse) 26. 12. 2017, 17:17 (CET)

opět

Děkuji Vám za informace v článku Sofie První. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Sofie První. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 28. 12. 2017, 14:53 (CET)

Winx Club opět

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Winx Club, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Awewewe (diskuse) 29. 12. 2017, 17:48 (CET).

Zase

Děkuji Vám za informace v článku Vampirina. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Vampirina. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 31. 12. 2017, 08:21 (CET)

Seznam dílů seriálu Život uprodtřed

neodstraňujte šablonu smazat u článku Seznam dílů seriálu Život uprodtřed ale opravte to na správném názvu Seznam dílů seriálu Život uprostřed Děkuji --Petr1888 (diskuse) 4. 2. 2018, 15:00 (CET)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Seznam dílů seriálu Život uprostřed. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 5. 2. 2018, 07:43 (CET)

Seznam dílů seriálu Mickey a závodníci

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Seznam dílů seriálu Mickey a závodníci. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 5. 2. 2018, 07:38 (CET)

Lví hlídka

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Lví hlídka. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 7. 2. 2018, 08:12 (CET)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Lví hlídka, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.csfd.cz/film/395489-lvi-hlidka/prehled/, resp. anotace z Disney Channelu

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 7. 2. 2018, 08:12 (CET)

Lví hlídka

Děkuji Vám za informace v článku Lví hlídka. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Lví hlídka. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 8. 3. 2018, 05:20 (CET)


Opravdu to vždy musí být takhle? OJJ, Diskuse 9. 3. 2018, 13:50 (CET)

Vampirina

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Vampirina. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 10. 6. 2018, 07:33 (CEST)

Andi Mack

Děkuji Vám za informace v článku Andi Mack. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Andi Mack. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Tomas62 (diskuse) 11. 6. 2018, 22:13 (CEST)

Já Frankie

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Já Frankie. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Zároveň jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků.
Pokud se nám to vše ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. S pozdravem --Bovera78 (diskuse) 15. 9. 2018, 15:03 (CEST)

Děkuji Vám za informace v článku Já Frankie. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Já Frankie. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Harold (diskuse) 15. 9. 2018, 15:06 (CEST)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Já Frankie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 16. 9. 2018, 16:45 (CEST)

Já Frankie - šablona Překlad

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji Vám za Vaše příspěvky. Pokud přebíráte překladem text z cizojazyčné verze Wikipedie, jako se tak patrně stalo na stránce „Já Frankie“, je pro dodržení licence přebíraného textu bezpodmínečně nutné, abyste použil(a) šablonu {{Překlad}} pro umožnění dohledání autorů původního textu. Jinak dochází k porušení jejich autorských práv. Děkuji za pochopení. --Patriccck (diskuse) 16. 9. 2018, 13:04 (CEST)

Coop & Cami Ask the World

Děkuji Vám za informace v článku Coop & Cami Ask the World. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Coop & Cami Ask the World. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Harold (diskuse) 10. 10. 2018, 07:38 (CEST)

Star Wars Resistance

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Star Wars Resistance. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 10. 10. 2018, 18:37 (CEST)

The Adventures of Kid Danger

Děkuji Vám za informace v článku The Adventures of Kid Danger. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article The Adventures of Kid Danger. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --MIGORMCZ (diskuse) 7. 11. 2018, 15:22 (CET)