Diskuse s wikipedistou:Zdenek112

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Zdenek112 v tématu „Bitva o Telgárt

Podzemnik 24. 10. 2008, 23:30 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Bohuňovsko (Jesenný). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Podzemnik 24. 10. 2008, 23:30 (UTC)

Za zeměpisné názvosloví je v České republice zodpovědný Český úřad zeměměřický a katastrální. V roce 1993 vydal tento státní úřad třetí přepracované vydání publikace Geografické názvoslovné seznamy OSN – ČR: Jména států a jejich územních částí, Names of States and their Territorial Parts. Tam je oficiálně zapsán geografický název území Česko (také Czechia, Tschechien atd.). Není to politický název státního útvaru nýbrž zeměpisné označení území (na stejné úrovni jako dejme tomu Slezsko). Pokud se tedy mluví o území, je dobrý důvod používat tento název. To je případ článku Česko, protože je tam i historie z dob, kdy o republice nelze mluvit. Mně osobně se to také moc nelíbí, slovo Česko mi jde proti srsti (ačkoli mě neuráží a objektivně není hanlivé). Ovšem ignorovat oficiální názvosloví není pro encyklopedii vhodná cesta. Komu se to nelíbí, měl by o nevhodnosti názvu přesvědčit zodpovědný úřad, což rozhodně nejsou správci Wikipedie. Mějte se prima. --egg 3. 2. 2009, 12:49 (UTC)

Asi omyl[editovat zdroj]

Zdravím, [1] se ale šablona významnost neřeší. Pokud to chcete přepsat, doplnit nebo podobně nic proti tomu, pokud si myslíte že téma je totálně nevýznamné dává se {{smazat|sem napíšete důvod}}. Ale asi šlo jen o nějaký omyl, ne?--Horst 8. 10. 2009, 22:34 (UTC)

Děkuji za upozornění a omlouvám se autorovi. Uvědomuji si, že jsem šablonou zneschopnil daný portál. To jsem opravdu neměl v plánu. Moje slabší technické znalosti. Mým úmyslem bylo opravit tendenční a nepodložené informace autora. Tyto nebyly dostatečně podloženy. Jinak bych byl rád pokud by se přestalo psát o komunistickém režimu, který nepoznám. Pokud by autor psal o socialismu nebo o socialistické společnosti pod vedením KSČ bylo by to v pořádku. Komunismus jako společenský řád nemá nic společného s terorem, diktaturou nebo jinými podobnými řády. Jinak samozřejmě vím, že o komunismu a jeho historii pojednává zde na wikipédii vyvážený článek pod pojmem Komunismus. Děkuji a přeji pěkný den

Systémová přejmenování[editovat zdroj]

Kolego, zřejmě jste si nevšiml, jak se případně přejmenovávají portály a kategorie. Tím, že odkazujete na neexistující podstránky, jste portál totálně znefunkčnil. Navíc koncepční změny je slušností nejdřív navrhnout a prodiskutovat v příslušné diskusi. Vyplňování shrnutí editací a používání náhledu považuji u déle registrovaného editora za samozřejmost. --Gumruch 8. 12. 2010, 04:25 (UTC)

Bitva o Šluknovský výběžek[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Bitva o Šluknovský výběžek, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Senimo 13. 1. 2011, 16:07 (UTC)

Rozumím pokud je tomu tak prosím o zrušení mého příspěvku. Děkuji

Bitva o Telgárt[editovat zdroj]

Prosím zkušené wikipedisty o jazykovou korekturu mého příspěvku, aby splňoval veškeré náležitosti. Děkuji --Zdenek112 (diskuse) 1. 10. 2019, 15:28 (CEST)Odpovědět