Diskuse s wikipedistou:Soucek.lu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Harold (diskuse) 18. 1. 2014, 15:04 (UTC)

Změna uživatelského jména[editovat zdroj]

Dobrý den, požádejte prosím o přejmenování účtu, nebo založte nový. Vámi zvolené jméno obsahuje doménu nejvyššího řádu „.lu“ a řadí se mezi nevhodná jména, viz Wikipedie:Uživatelské jméno#Nevhodná uživatelská jména. Díky.--Kacir 19. 1. 2014, 02:24 (UTC)

Kognitivní architektura HUGO[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Kognitivní architektura HUGO. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jklamo (diskuse) 24. 1. 2014, 03:09 (UTC)

Odstraňování urgentní šablony a reverty[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji vřele za Vaši chuť do přispívání. Věnujte však prosím pozornost pravidlu tří revertů v celém jeho znění (nikoliv pouze závazné části). Při nějakém věcném sporu je dobré ho řešit přes diskusi u článku či přímo s uživatelem, který je jiného názoru. V případě článku, u kterého je třeba doložit významnost tedy nejlépe na diskusní stránce článku shrňte, proč je podle Vás šablona nadbytečná a které dva zdroje jsou netriviální a nezávislé (a věrohodné) tak, že dokládají významnost subjektu. Osobně jsem procházel jen ty online zdroje, a ty bohužel závislé jsou, protože jejich autorem je stejný profesor, který dal povolení k tomuto článku na Wikipedii. Literaturu, která je tam uvedena, k nahlédnutí nemám, takže když tak zmiňte právě na diskusní stránce článku, ve kterých knihách jsou ty netriviální zmínky. Šablona významnost neznamená, že po čtrnácti dnech bude článek automaticky smazán, ale že po dovou týdnech nejpozději na to koukne nějaký správce a zhodnotí argumenty a dodané zdroje a rozhodne, zda je článek vyhovující nebo ne.

Ještě Vám bych chtěl dát pro jistotu (možná zbytečně) radu o Wp:Shrnutí editace, které bych zaprvé prosil, abyste ho vyplňoval, a zadruhé v něm právě uživatelé někdy nechávají zprávy zdůvodňující jejich třeba sporné kroky a předpokládají, že si je druhá strana přečte a na diskusi již nic nepíší. Díky za pochopení, srdečně zdraví --Mates (diskuse) 3. 2. 2014, 16:08 (UTC)

Dobrý den, děkuji za radu již jsem na diskuzní stránku článku vložil literaturu která se i tímto tématem zabývá. Největší problém je v tom že všechna témata která se o tomto píše jsou jen eng. Takže doufám že to nebude problém. Shrunutí editace znám ale děkuji za radu :) --Soucek.lu (diskuse) 4. 2. 2014, 10:30 (UTC)