Diskuse s wikipedistou:Riha/ú

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kandidáti na překlad[editovat zdroj]

Pořadí a výskyt se řídí dle en:wiki: elektronická identifikace, Evropský inspektor ochrany údajů, finanční instrument, řízení incidentů, informační bezpečnost+, citlivé informace/informační citlivost, konzultační služby IT, IT rizika/rizikový faktor (počítače), úvěrová linka, řízení sítí, perfekcionismus, scénář (počítače), údržba software/softwarová údržba, požadavky na software, podmínky užití, hrozba, webový kontejner, whitebox

2do ASAP[editovat zdroj]

Potom[editovat zdroj]

Možná + přeložit[editovat zdroj]

Ostatní[editovat zdroj]

Odmítnuté / záměrně nevložené[editovat zdroj]

Puristé a líní mělobysté Wikipedie jsou úspěšní asi ze 60% (viz WP:ADOS, 2021). Taky jsou zde články s nálepkou {{pahýl}} a impotentní projekty v inkubátoru (jako na Wikicestách). Mojí reakcí na mazací šílenství na jedné straně a jetřebismus na druhé jsou kopie diskusí o smazání a tento seznam článků se soukr. odkazy a poznámkami:

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_s_wikipedistou:Riha/%C3%BA.

  1. Sl. cizích slov: Pojem obstrukce