Diskuse s wikipedistou:Richard W.

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Zdravím. K Vašemu dotazu v diskusi u pískoviště: je to proto, aby uživatelé nezkoušeli editace v diskusi, ale jenom a pouze na samotném pískovišti, viz historie diskuse. Diskusi o pískoviště lze vést třeba pod lípou. --Japo ¿ 19:21, 18. 7. 2007 (UTC)

Můžete, prosím, doložit své tvrzení, že "Kolmý hranol, jehož podstavou je kruh, se nazývá rotační válec"? Prozatím jsem jej smazal. --Limojoe 22:52, 25. 2. 2008 (UTC)

Neznám žádnou podmínku hranolu, kterou by válec nesplňoval; nikde není psáno, že podstava hranolu nesmí být kulatá. Není to však dokázatelné, takže se omlouvám. --Richard W. 11:30, 26. 2. 2008 (UTC)

Zdravím, Vámi vytvořený článek jsem dal na smazání: mělo se to psát Fata morgána, a tento článek zde již je. Dále článek Fata Morgana by měl pojednávat o botanickém skleníku v Praze, jak to slibuje rozlišovač na stránce fata morgána. Mějte se pěkně, vše nej, --Podzemník 17:40, 26. 5. 2008 (UTC)

Pepetuum mobile[editovat zdroj]

A ony tři elektromagnety jsou napájeny jak ?? ** U pseudovědeckých a nevědeckých tvrzení je vždy nutno dokládat zdroje informací !! ** --MiroslavJosef 10:56, 8. 6. 2008 (UTC)

Secret (herní termín)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Secret (herní termín). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 1. 10. 2010, 19:51 (UTC)

Demotivator[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Demotivator. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 23. 10. 2010, 13:03 (UTC)