Diskuse s wikipedistou:Petr C.

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Vkládání podpisu

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ nebo je vložit pomocí třetí ikony zprava v liště nad editačním oknem. Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Věříme, že se tu uvidíme často.


Mám dotaz ohledně Vámi nahraných obrázků Soubor:Predch02.png Soubor:Predch01.png. Vedle neúplného označení zdroje a licence je mi záhadou k čemu se mají použít. Tabulky přeci již jsou v článku Vývoj člověka systémem m:EasyTimeline. --Li-sung 16:20, 12. 11. 2005 (UTC)

Vývoj člověka[editovat zdroj]

Petře, děkuji Vám za spolupráci na wiki. Měl bych jeden dotaz: proč jsou smazané šablony co byly na Vývoj člověka? Jsou neaktuální? Předem děkuji za objasnění. --snek01 22:58, 7. 1. 2006 (UTC)

Obě šablony byly neúměrně velké, jedna byla dokonce jakýmsi výtahem z druhé, a stránky, na které měly odkazovat, stejně neexistují. Jinak jsou to velice zajímavé ilustrace a podle mého názoru by celému článku více prospělo, kdyby ta obsáhlejší z nich byla vložena na úvod jako obrázek. Šablona:Hominidae odkazuje na 2 platné stránky - H. habilis a neupravená stránka o H. erectus; Šablona:Hominidae-fr má odkaz na 1 pahýl navíc. Petr C. 10:25, 8. 1. 2006 (UTC)
Dalo by se to např. zmenšit podle anglické šablony. (automatické zmenšení šablony asi nejde) Přidal jsem přímo do šablony interwiki. Ale pokud nebudete šablonu měnit, tak bych se přimlouval, aby byl na ně ve článku alespoň odkaz. --snek01 13:42, 8. 1. 2006 (UTC)

Wikiprojekt Česká Republika/Geografie[editovat zdroj]

Dobrý den/možná spíš ahoj ... podle vseho jsem o nejaky ten casek stasi tak ti rad nabidku tykani ... a kdyz nic .. tak mi tykej aspon ty ;) ... nechces se pridat do Wikipedie:WikiProjekt Česká republika nebo Wikipedie:WikiProjekt Geografie.
píšeš o tom, že by jsi rád přidával šlánky z geo/historického hlediska ... tak zde máš uplatnění ;)--frettie.net 17:16, 28. 1. 2006 (UTC)

Zatím jsem na Wikipedii stále ještě nováčkem, a tak se snažím nejprve rozkoukat. Aktualizace provádím jednou za čas, když je nálada, čas a mám nějaké informace, a hlavně se starám o "své" stránky. Prozatím bych se tedy k žádnému projektu nepřipojoval - uvidím za nějaký čas, ale díky za nabídku. Petr C. 12:12, 29. 1. 2006 (UTC)

Vážený kolego, rád bych se vás zeptal na to, kde jste vzal ten nesmysl, že by části Číny ovládala Indie či Japonsko. Pokud vím, tak z indického státu Arunáčalpradéše NIKDY k historické Číně nepatřil ani jeden čtvereční metr (lze akorát napsat, že Indie ovládá části historického Tibetu). Naopak Čína měla tu drzost, že kromě bezohledné okupace Tibetu a Východního Turkestánu (který označuje za Sin ťiang), obsadila i části indického Kašmíru. --Kirk 21:18, 4. 7. 2006 (UTC)

Pokud jde o Indii a Japonsko - jedná se o území, které nárokuje ČLR, tudíž se jedná o její historické území a spadá pod Čínu. Pokud se jedná o Tibet - Tibetská AO je tzv. (ne)oddělitelnou součástí pevninské Číny se vším, co k tomu náleží. Byl formálně anektován a začleněn do správního systému ČLR v roce 1949. ČLR současně s tím nárokuje celý Tibet, tedy i část, o které jste se zmínil a která roku 1949 připojena nebyla. Co se týká Ujgurské AO - nevím o tom, že by byla někdy tato oblast nezávislým státem, navíc je 4 500 let pod čínským vlivem. Ke Kašmíru - je nárokován Indií, ale ovládán ČLR. Pro zajímavost se podívejte na mapu Číny kolem roku 1800 - Čína tenkrát byla ještě o dost větší než je dnes.
Všechny tyto informace jsou také jasně vidět na obrázku, který je součástí článku Čína.
Definovat „Čínu“ je pochopitelně velmi složité. Podle mého názoru Čína = kulturní a historická oblast (jako např. Arábie). K definici území - můžeme vzít v potaz moderní Čínu (dnešní hranice) nebo jakoukoli historickou Čínu. Poté bychom k ní mohli zařadit i Zadní Indii a celé Mongolsko, ale na druhé straně bychom museli vyřadit Tibet, Mandžusko, Guangxi atd. Petr C. 07:49, 7. 7. 2006 (UTC)
Pozn. pro úplnost: Jak jsem se dozvěděl nedlouho po této výměně názorů, existoval na území dnešní Ujgurské AO opravdu neuznaný separatistický stát Východní Turkestán, který byl mírově osvobozen Čínou v září 1949. Petr C. 17:39, 29. 9. 2006 (UTC)

No rozhodně bych násilnou okupaci naoznačoval bolšeckým termínem "mírové osvobození" --Kirk 13:12, 18. 11. 2006 (UTC)

Překlady článků z jiných Wikipedií[editovat zdroj]

Dobrý den, byl jsem upozorněn na podobnost následujících odkazů: cswiki a skwiki. Česká verze vznikla Vaším přičiněním, ale když se podíváte do její historie na Vaši editaci z 17:01, 12. 11. 2005 (UTC), tak je tam jen text "Kompletní znovuvytvoření". Ani slovo, odkud jste ten text vzal, ani slovo o tom, že jde o překlad ze slovenské Wikipedie. Problém je, že se takto z české verze zcela ztratila informace o původních slovenských autorech. Licence GFDL i autorský zákon uvádění autorů vyžadují (je k tomu určena historie článku). Je potřeba minimálně uvést, odkud jste čerpal, což alespoň ex post můžete napravit nějakou malou editací článku Vývoj člověka, kde do shrnutí dáte například text Část mé editace z 17:01, 12. 11. 2005 (UTC) je tvořena překladem z skwiki z článku [[:sk:Človek (Homo)]]. Je v nejlepším zájmu Wikipedie dbát co nejpřesnějšího dodržování licence, na které je založena, a proto bych Vás moc prosil, abyste co nejdříve své opomenutí napravil a v případě, že to není ojedinělá záležitost, vyhledal i další takové případy svých článků a doplnil do nich stejným způsobem potřebné informace. Děkuji. --Beren 22:22, 5. 10. 2006 (UTC)

Dobře. Byla to jedna z mých prvních editací a je to už strašně dávno. Text článku byl opravdu celý změněn a zřejmě mi to připadalo jako adekvátní shrnutí editace. Tímto se omlouvám. Petr C. 15:39, 6. 10. 2006 (UTC)

Díky moc za značné úpravy ve článku Might and Magic VII: For Blood and Honor. Je to už hodně dlouho, co jsem ji dohrál, tak si nějaké ty podrobnosti nepamatuju; co se stylistiky týče, u počítače na to moc nemyslím:)) Ještě jednou dík. Murúg 16:14, 15. 11. 2006 (UTC)

No, moc jsem tam toho nepřidal, ale náhodou jsem na článek narazil, a tak jsem ho skouknul. Sice je to už asi rok, co jsem to měl naposled puštěný, ale přišly mi na mysl nějaké vzpomínky, tak jsem chtěl taky přidal ruku k dílu. Dík za ohlas. --Petr C. 16:24, 15. 11. 2006 (UTC)

Jan Ullrich[editovat zdroj]

Přeji hezký den.

Vrátil jsem zpět dvě z Vámi provedených změn v článku Jan Ullrich. Některé další jsou mi sice také trochu proti srsti - například díky opakování celého názvu Tour de France třikrát v tak krátkém článku je to celé poněkud stylisticky těžkopádné, ale budiž.

Další otázkou je, zda je opravdu nutné předpokládat u čtenáře wiki, že neví, co je to Němec, resp. německý a vkládat toto slovo jako odkaz, ale budiž. (Podobné je to ostatně u odkazu ve slově cyklista.) Pokud mohu něco poradit, uvědomte si prosím, že toto není výkladový slovník, ale encyklopedie - znalost základní slovní zásoby se u čtenáře předpokládá.

Setkávám se tu v mnoha článcích s odkazy typu [[Česko|český]] spisovatel , ale IMHO toto není v souladu s doporučeními pro styl psaní článku.

Doufám, že jsem Vás tímto mentorováním neotrávil a jsem s pozdravem. Chrupoš 19:23, 16. 12. 2006 (UTC)

Wikipedie je svobodná encyklopedie. Pokud se vám některé úpravy v článku nelíbí, pak je můžete samozřejmě opět odstranit. Pokud vám prolinkování připadá příliš husté, tak je to názor, na který máte samozřejmě právo, nicméně své editace provádím v nejlepším zájmu Wikipedie a podle určitých zažitých zvyklostí. Dále název Tour je trochu nejednoznačný, a proto jsem dal přednost přesnému a stereotypnímu vyjádření. --Petr C. 11:05, 17. 12. 2006 (UTC)
OK, možná to znělo trochu příkře, omlouvám se. Podle mě je lepší vyříkat si nesouhlasné stanovisko v diskuzi, než bez komentáře něco revertovat a zahájit tím třeba editační válku. Vaše změny jsem neopravoval a nerevertoval, protože fakt, že máme každý trochu odlišné gusto co se týká vzhledu článku, nepovažuji za významný. S přáním hezkého dne Chrupoš 09:27, 22. 12. 2006 (UTC)
Nic se nestalo, rozhodně jsem neměl v úmyslu spustit editační válku nebo svoje úpravy do článku jakkoli pašovat. Hodně zdaru v další práci. --Petr C. 11:47, 22. 12. 2006 (UTC)

Vážený kolego, v tomto vámi vytvořeném článku píšete něco o "statutárních městech" na Tchaj-wanu. Mohu vědět, kde jste vzal informaci, že by zde byla nějaká města spravovaná na základě statutu? Aby se nějaké město mohlo označit jako "statutární", tak vůbec nezáleží na tom, jestli tvoří samostatný nižší či vyšší územě správní celek. Základní podmínkou je, že jeho správa musí být organizována podle základní organizační vyhlášky, která se nazývá statut. Kupříkladu v Německu je řada měst, která tvoří samostatný okres, ovšem žádné z nich není spravováno podle nějaké takové vyhlášky. Jako příklad vám dávám odkaz na Statut města Brna --Kirk 22:50, 21. 12. 2006 (UTC)

Samozřejmě to můžete klidně opravit, jak jste již učinil. Tento článek byl psán ještě podle vaší verze článku Tchaj-wan, ve které se vyskytuje termín „statutární města“. Vy jste započal s opravou 18. XI. 2006 v rámci šablony Tchaj-wan, kde jsem se také již před jistou dobou k tematu této diskuse vyjádřil, avšak článek Tchaj-wan (Čínská lidová republika) byl založen ještě předtím, konkrétně 12. XI. 2006, tedy podle původního schematu. To, že vaše editace respektuje dokazuje dále to, že jsem podle vašeho návrhu upravil základní článek Tchaj-wan: [1]. Toto vyjádření považuju za dostatečné a konečné. --Petr C. 11:40, 22. 12. 2006 (UTC)

konkretne??[editovat zdroj]

konkretne s odkazy by to neslo? Pmp

Wikipedie není místo, kde se prosazuje vidění světa z pohledu kteréhokoli jednotlivce - tzv. POV. Pro konkrétní odkazy se můžete podívat do souhrnu vašich editací. --Petr C. 09:31, 28. 12. 2006 (UTC)
konkretne? Pmp
Co vám konkrétně na jednotlivých článcích vadí? Vždyť stvoření bylo také mj. vědecky dokázáno Tomášem Akvinským, u kreacionismu pak jde o stejný problém. --Petr C. 09:45, 28. 12. 2006 (UTC)
pochop, ze brontosauri a lide nezily ve stejne dobe a vek planety zeme se pocita v milonech ne v tisicich let.

Pmp

Sedmnáctibodová dohoda[editovat zdroj]

Ahoj, díval jsem se na tu Sedmnáctibodovou dohodu, jejíž přesun na Wikisource jsi navrhl. Není celá, chybí tam poměrně dlouhá preambule. Celou jsem ji našel na stránkách čínského velvyslanectví v ČR [2], zkrácenou verzi rovněž zde, v angličtině pak zde. Než přesun (jako nesprávce na cs.source totiž nemáš k dispozici nástroj, kterým to lze na pár kliknutí importovat včetně historie) bude jednodušší začít čistou stránkou a překopírovat to z webu velvyslanectví, stejně to na cs.wiki nemá téměř žádnou historii ani informaci o skutečném zdroji. --Milda 17:49, 14. 2. 2007 (UTC)

Zdravím. Počítal jsem, že to předělám podle překladu v Dějinách Tibetu, který mi přijde nejkvalitnější, jaký jsem kdy měl možnost vidět (podle všeho ho dělal Josef Kolmaš). Obsahuje navíc tibetská jména transkribovaná do češtiny. Myslím, že i tento překlad spadá do licence PD-CzechGov. Nikdy není důvod někam spěchat - čekal jsem, až to tady někdo smaže, protože na wikipedii to nemá co dělat, umístí na WS a já to tam v nejbližší době dám do pořádku. --Petr C. 15:33, 15. 2. 2007 (UTC)
Taky zdravím. Trochu a krátce k těm právům. Volné musí být obojí - jak originál, tak i překlad. Originál nevím kde je a je-li volný (ne každá smlouva je automaticky PD); české znění: i toto musí být dáno pod svobodnou licenci, přitom mi není jasno, proč by to automaticky spadlo pod PD-CzechGov, což by se muselo vyjasnit. Jinak o přesunu/založení na WS psal už Milda. -jkb- (cs.source) 15:51, 17. 2. 2007 (UTC)
Toho problému s autorskými právy jsem si vědom, proto jsem ten text ještě nikam nepřepsal. Podle mého názoru by se to dalo zahrnout do PD-CzechGov, ale je to dost hraniční a, jak jsem už psal, nejsem si tím jist. Pokud je najisto pod PD-CzechGov ten překlad uvedený na stránkách Ambasády ČLR v Praze, pak bychom měli asi spíše použít tento. I tady je ale ta licence zpochybnitelná. Je to celé takové problematické. --Petr C. 10:23, 18. 2. 2007 (UTC)
No co visí na stránkách čísnké ambasády v Praze asi PD-CzechGov nebude, to by se kluci sami asi divili co se stalo... Já se ale přeptal kolegy na oldwikisource zde, který je zodpovědný za čínskou source, zda zná něco obdobného pro Čínu. Uvidíme. -jkb- (cs.source) 10:52, 18. 2. 2007 (UTC)
Tak viz oldwikisource:User talk:-jkb-#Re: PD of the Chinese government? - vypadá to, že by mohlo jít o PD-CN. Aspoň prozatím, než nenajdu něco co by to popíralo. V tom případě bude asi překlad ambasády bezpečnější. -jkb- (cs.source) 14:23, 19. 2. 2007 (UTC)
Díky za angažování se a řešení problému. Podle mne to bude ten úřední překlad. --Petr C. 15:50, 19. 2. 2007 (UTC)
No není za nic děkovat. Lepší angažovat se a řešit předem než potom organizovat hlasování o smazání copyvia (vážně nevím, jak bych tohle na wikisource zvládl, asi bych musel diktátorsky rozhodnout, pravidlo nám nějak schází...). Jinak, {{PD-CN}} jsem dnes už zhotovil. -jkb- (cs.source) 16:48, 19. 2. 2007 (UTC)
Hezké. Když si dva současně vzpomenou na to samé... Takže, článek na WS je OK, dík. Jen poznámka k cs.wiki: v článku Tibet byl (aspoň před chvílí) odkaz na tu smlouvu, co má být na cswiki smazána. Myslitelné by bylo udělat pod tím heslem přeci jen něco jako polopahýl, co to bylo a tak, a udělat tam odkaz na cs.source (a přirozeně pak i naopak, odkaz z dokumentu v WS na cs.wiki). To na okraj. Zdar -jkb- (cs.source) 15:56, 20. 2. 2007 (UTC)

Liliovník tulipánokvětý[editovat zdroj]

Máte zde zakomentovaný text, jehož jste autorem u smazaného Liliovník tulipánokvětý. POkud ho budete vkládat vložte prosím shrnutí: Autorem infoboxu je Wikipedista:Zp, na článku se ještě podílel Wikipedista:Juan de Vojníkov.

Redirecty existovaly z těchto míst: Liriodendron tulipifera, Lyrovník tulipovitý, Lyrovník tulipánokvětý a Tulipánovník

At se rozhodnete to vlžit či ne, odmažte to prosím odsud. Děkuji --Vrbova 00:14, 28. 3. 2008 (UTC)

Infoboxy[editovat zdroj]

Dobrý den. Včera jsem si všimla, že jste navrhl spojit několik infoboxů pro obce. I když mi to lehce narušilo plány sjednocení francouzských obcí :), vůbec se tomu nebráním. Mám jen dvě otázky: 1. jak to bude s mapkami? Nahrávat obrázek pro každou obec mi přijde trochu krkolomné (jak jsem si ted všimla u vás). Snažila jsem se u Francie napodobit italské obce, kde se zadají pouze parametry. Nešlo by to nějak podobně i pro ten všeobecný infobox? 2. kdo předělá ty stávající infoboxy? S pozdravem --Lenka64 14:41, 26. 4. 2008 (UTC)

Ahoj. Přišlo by mi praktické, kdybychom měli jen jeden infobox pro města – stejně jsou v nich až na výjimky stejné kolonky. Ty mapky jsou problém. U infoboxu francouzských obcí se mi zobrazovala špatně – šlo to vlastně jenom v Internet Exploreru. Snad by se to dalo udělat tak, že by se na Wikipedii nahrály mapky států a někdo by to technicky vyřešil způsobem, že by se zadalo, ve kterém státu se konkrétní sídlo nachází, a pak by tam počítač nahrál správnou mapku a namaloval tečku. Bylo by to ale technicky náročnější a já to bohužel zařídit neumím. Současné infoboxy bych se nesnažil nijak kvapně předělávat – přestal bych je používat a časem by si to nějak sedlo. --Petr C. 14:52, 26. 4. 2008 (UTC)

Nechci tam hrotit debatu o opravnenosti hlasovani, ale debct, je neco jineho, je to nasilne vyvolani hlasovani proti vuli spravce a jeho vyhodnoceni podleha zcela jinym vecem. Nevyhodnocuji ho zdejsi byrokrate, ale stewardi. Unorove hlasovani je vlastne donuceni spravce ci byrokrata k tomu aby on sam pozadal o prava. Je to jen na vysvetlenou, aby to nebylo spatne chapano nijak nezpochybnuji Vas hlas ani nazor, jen vysvetluji, ze s tim pravidlem o nemz mluvite to nesouvisi. --Vrba 1. 8. 2008, 12:03 (UTC)

Děkuji za tvou reakci a názor na věc. --Petr C. 1. 8. 2008, 12:13 (UTC)

Tibet a Ujguristán[editovat zdroj]

Jste si jistý tou geografii a politikou? Koho během olympiády zabíjeli bomby Turkmenských separatistů? A čí armáda řešila násilné protesty v Tibetu? Tibet je součást Číny ale je také její problém. Tibet má tedy souvislost s Čínou, ale pokud jako správce portálu chcete mít v prologu pouze ty nejzákladnější články rozumím tomu. --Jenda H. 14. 10. 2008, 20:20 (UTC)

Skutečně jde o to zobrazit jen základní termíny. Tibet a 新疆 sice pod portál Čína spadají, ale pouze okrajově, a to jen díky tomu, že politicky náleží k ČLR. Tibet má navíc svůj vlastní portál, který v podstatě celé téma přebral. Podle mého proto není třeba v úvodu extra vypichovat Tibet a 新疆 na úkor ostatních, etnicky skutečně čínských regionů; odkaz na šablonu s provinciemi snad postačuje. --Petr C. 15. 10. 2008, 18:08 (UTC)
Doplňuji ke shrnutí editace: „geograficky nesouvisí“ bylo myšleno ve smyslu vzdálenosti od jádrové Číny; „politicky nesouvisí“ mělo vyjadřovat, že oblasti nemají zvláštní postavení jako např. Hong Kong a Macao, které se těší značné autonomii a někdy na mezinárodním poli vystupují samostatně – v případě Tibetu a Xinjiangu nejde o politicky uznávanou ani čínskou entitu, tudíž není důvod je zvlášť vyjmenovávat.

Srdečně zdravím. Na diskusní stránce hesla Archaeoraptor jsem dostal dotaz ohledně českého přepisu jména čínského paleontologa, který je v anglických textech uváděn jako Xu Xing. Podle toho, co se píše v hesle Český přepis čínštiny, tak by se měl přepisovat jako Su Sing. Na internetu jsem ale našel článek (ovšem ve slovenštině; nevím, jestli to hraje roli), kde je přepsán jako Sü Sing, tedy ještě s přehláskou. Mohl byste mi prosím poradit? Jestli se nepletu, tak na čínské Wikipedii o něm mají článek, kde by měl být původní čínský zápis jeho jména.

Moc díky. Jan.Kamenicek 23. 3. 2010, 17:15 (UTC)

Ještě jsem si uvědomil, že bych potřeboval pomoci i s přepisem jmen Zhonghe Zhou a Wang Xiaolin. Ještě jedno díky. Jan.Kamenicek 24. 3. 2010, 08:26 (UTC)
Sorry, že se pletu do diskuse, ale ohledně čínských jmen jsem objevil tohle. --Harold 24. 3. 2010, 08:28 (UTC)
[3] --Podzemnik 24. 3. 2010, 08:29 (UTC)
Díky všem. Takže to vypadá, že se přepisují Sü Sing, Čung-che Čou, Siao-lin Wang. Jan.Kamenicek 24. 3. 2010, 08:44 (UTC)
Tak já už k tomu nemám moc co dadat. Snad ještě je třeba dbát na to, co je jméno a co přímení (obyčejně se příjmení píše první, ale v Americe a v bibliografiích se pak různě prohazují - a to někdy i Číňany samotnými, kteří tak svá jména upravují na pro nás běžný způsob: jméno -> příjmení): jsou to Sü Sing (徐星), Čou Čung-che (周忠和) a Wang Siao-lin (汪筱林) - příjmení v těchto případech předcházejí jménu. --Petr C. 24. 3. 2010, 13:47 (UTC)

Portál Čína[editovat zdroj]

Ahoj, díky za přání, doufám že se ti líbí nový vzhled portálu, chtěl jsem to trochu oživit. Jinak samozřejmě vítám připomínky nebo jakoukoliv spolupráci na portálu. --Xwinus 15. 8. 2010, 18:25 (UTC)

Líbí se mi. Kdybys něco potřeboval, tak se na mě samozřejmě obrať. --Petr C. 16. 8. 2010, 10:33 (UTC)

Šablona:Cizojazyčně[editovat zdroj]

Dobrý den, mohl byste prosím upřesnit, v čem spočíval problém s upravenou šablonou {{Cizojazyčně}}? Jazyky, které jste uvedl ve shrnutí, parser interpretovat umí (viz "bubliny" u: فارسی, Ελληνικά, русский, 한국어, 中文) a i při testování na testovací šabloně bylo vše v pořádku. Zdravím, --Shlomo 7. 2. 2012, 21:55 (UTC)

Omlouvám se. Pokud bylo někde testováno nějaké zjednodušení, které dokáže jazyky interpretovat automaticky, pak mi uniklo. Výmaz jazyků jsem považoval za chybu. S pozdravem. --Petr C. 8. 2. 2012, 16:59 (UTC)
Nic se nestalo, je to poměrně nová (resp. nově upravená) funkce softwaru, tak jsem si říkal, jestli mi třeba něco neuniklo. Přece jen člověk nikdy neotestuje všechno. Děkuji za ostražitost a zdravím, --Shlomo 8. 2. 2012, 19:19 (UTC)

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět