Diskuse s wikipedistou:Petr63

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 2. 11. 2008, 09:30 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Havraní. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Měsíc je dostatek času, pokud mi zbyde čas, přepracuji to--Horst 2. 11. 2008, 12:15 (UTC)

Česká Lípa[editovat zdroj]

Dobrý večer, před chvílí jste přidal do hesla nefunkční externí odkaz, který je myslím identický s již uvedeným (stejným) a hlavně funkčním o dvě řádky výše. Zkontrolujte si to, případně zrušte. --Zákupák 5. 11. 2008, 17:53 (UTC)

Díky. Pokud budete potřebovat nějakou pomoc, hlavně na České Lípě, rád pomohu. Já to udělal jen heslovité, chce to udělat čtivé a hlavně rozšířit. --Zákupák 5. 11. 2008, 19:22 (UTC)

Richard Harry Fletcher[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Richard Harry Fletcher. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Zároveň bych Vás chtěl poprositi o doplnění zdroje, ze kterého jste čerpal. S přáním hezkého večera --Podzemnik 15. 1. 2009, 15:38 (UTC)

Přednáška v České Lípě[editovat zdroj]

Dobrý večer, budu moc rád, když zavítáte 19.ledna 2010 do Městské knihovny na náměstí v České Lípě, kde bude pořádána od 17.hodin přednáška (autor: Packa) o Wikipedii. Vstupné 0 Kč. Těším se na pokec. Budu tam dřív. --Zákupák 19. 12. 2009, 20:55 (UTC)

Opět Fletcher[editovat zdroj]

Přidal jste pane kolego do hesla řadu informací, ovšem bez důvěryhodných zdrojů. Dodejte je, protože jinak zítra uvedu heslo do původního stavu. Učiňte své připomínky na diskuzi u hesla --Zákupák 3. 4. 2010, 11:03 (UTC)

Stružnice[editovat zdroj]

Řada kolegů do Vaší Stružnice zasahuje. Určitě je řešení, ten článek musíte rozšířit alespoň 5x, hlavně o historii, popsat všechny památky, potoky, dopravní spojení, výsledky několikerých voleb, jména posledních min. pěti starostů, zaniklé spolky a fabriky a teprve pak vložit větu o současném spolku, o nějaké jeho akci. Protože napsat jen o ní je netaktické a pro encyklopedie opravdu nevhodné. Když jsem připsal fotbal, tak se zdrojem jejich Okresního fotbalového svazu, ne jejich web, ten není nezávislým zdrojem. A cožpak o Stružnici neexistuje žádná kniha? --Zákupák 6. 4. 2010, 12:26 (UTC)

Kostel Nejsvětější Trojice (Stružnice)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Kostel Nejsvětější Trojice (Stružnice). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 28. 12. 2012, 16:29 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel Nejsvětější Trojice (Stružnice), který již kolega Addvisor přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (mezitím však byl odkaz vyřazen, neboť po týdnu se odkazy vyřazují). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 30. 1. 2013, 08:36 (UTC)