Diskuse s wikipedistou:Peche

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Vítejte.

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Prosím, vyplňujte shrnutí editace. Když ho nevyplníte, jako zde, tak nevím, co si o tom mám myslet. Jestli jste opravil domnělý překlep, zda jste se tím zapojil do diskuse, nebo zda jste měl nějaký jiný důvod.--Tchoř (diskuse) 15. 2. 2015, 19:05 (CET)Odpovědět


Zdravím, už nám tu hezkých pár měsíců editujete a dobře a nikdo Vás ani pořádně neuvítal, tak tady máte alespoň formální uvítání:

A ať se Vám tu líbí a daří i nadále přeje--Horst (diskuse) 18. 2. 2015, 17:13 (CET)Odpovědět

Odkazy v článku[editovat zdroj]

Zdravím. Nechci brzdit vaše nadšení, ale doplňování odkazů na banality nebo věci s tématem článku přímo nesouvisející (např. letopočty) je dle mého spíše kontraproduktivní. Text je pak zaneřáděn modrými nebo červenými slovy a velmi to snižuje čitelnost textu. Snažte se prosím vžít do pozice čtenáře. Děkuji a s pozdravem --RomanM82 (diskuse) 8. 5. 2016, 18:57 (CEST)Odpovědět

Community Insights Survey[editovat zdroj]

RMaung (WMF) 6. 9. 2019, 16:44 (CEST)Odpovědět

Reminder: Community Insights Survey[editovat zdroj]

RMaung (WMF) 20. 9. 2019, 17:12 (CEST)Odpovědět

Reminder: Community Insights Survey[editovat zdroj]

RMaung (WMF) 3. 10. 2019, 21:50 (CEST)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět