Diskuse s wikipedistou:Ondrej.konicek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 měsícem od uživatele NZXNV1 v tématu „Lhota pod Radčem


V-0 Je mi 16, takže mi připadá divný, když mi starší lidé vykají!.



Zdravím, mnohé díky za nahrávané obrázky. Měl bych jen jednu drobnou prosbu – pojmenovávejte je prosím poněkud popisněji? "Prusikuv_pramen.jpg" se přeci jen dohledává snadněji než 674.jpg. Díky, s přáním pěkného dne --che 22:59, 17. 4. 2006 (UTC)


Omlouvám se za nepřesné a nicneříkající pojmenování obrázků. Je to dané tím, že jsem je nahrával přímo z CD, kde je mám uložené a neměl jsem chuť je přejmenovávat. Příště se vynasnažím o přesnější pojmenování.

Vážený kolego, prosím neodstraňujte ze šablony "katastrální území Prahy" kolonky pro historický znak a historickou vlajku! Několik těchto katastrálních území používalo před připojením k Praze vlastní symboly a proto jsem sem dal i tuto kolonku. Díky za pochopení. --Kirk 16:11, 30. 4. 2006 (UTC)


Omlouvám se, ale smazal jsem to proto, aby se potom u těch katastrů, které znak nemají neobjevovaly ty nevzhledné texty v závorkách. Nešla by ta šablona nějak upravit, aby se tyto kódy v těch infoboxech neobjevovaly?

Jistě že by šla zařídit vypínatelnost těch kolonek. Kolega Aktron to zkoušel, ale nějak se mu to nepovedlo. --Kirk 16:16, 30. 4. 2006 (UTC)

Koukal jsem na vaše fotky Jižního města; některé jsou velmi povedené a působivé (vyzdvihnul bych zejména tuto). Díky za ně. --che 22:43, 1. 5. 2006 (UTC)

Děkuji za pochvalu, jsem rád, že se fotky líbily. Snažil jsem se na JM I. vybrat co nejnechutnější panelák a vidím, že se mi to podařilo :-))

--Ondrej.konicek 15:26, 2. 5. 2006 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 17:44, 13. 5. 2006 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Zirland 16:33, 16. 5. 2006 (UTC)

Dobře. Provedu! :-)


Náměstíčko[editovat zdroj]

Předem díky za příspěvky a teď k věci. Chci poprosit o uvádění shrnutí editace, na což Vás už upozorňoval kolega Zirland výše. Dále bych chtěl poprosit o to, až budete příště vkládat obrázky, neuvádějte prosím s parametrem thumb i velikost px. Pokud je na obrázek použito thumb, doporučuje se velikost vůbec neuvádět. Velikost náhledu (thumb) si každý registrovaný může určit ve svém nastavení a pokud je nastavena pevně, je mu to znemožněno. Velikost náhledů je vhodná nastavovat zejména při prohlížení na menších rozlišeních monitoru. Např. mobily a PDA. Děkuji za pochopení. --Lukyn.v 15:36, 23. 5. 2006 (UTC)

Chtěl bych Vás upozornit na skutečnost, že obrázky z Commons není třeba nahrávat na českou wiki ale stačí na ně pouze odkázat. Týkalo se to několika obrázků vídeňského metra. To že jsou obrázky na Commons poznáte v jejích popúisu, kde je uvedeno, že z Commons pocházejí. --Zp 19:06, 1. 6. 2006 (UTC)

Aha,... tak to jsem si zbytečně zaplácal paměť ,... a jak se má ten obrázek z Commons nahrát?

Nijak, jen se na něj odkažte například [[Image:Wien Underground U6.jpg]]. --Zirland 19:11, 1. 6. 2006 (UTC)--Zp 19:14, 1. 6. 2006 (UTC)

Domácí demografický vývoj[editovat zdroj]

Ahoj, koukám jak přidáváš do roků Domácí demografický vývoj. Nestálo by za to udělat na to šablonu? Až se jednou někdo rozhodne třeba jen například změnit rámeček, nebude to muset dělat na sto místech. Prosím zvaž to. --Tlusťa 15:01, 8. 6. 2006 (UTC)

No to je fakt ,že by to bylo lepší a praktičtější. Tak já se pokusim nějakou tu šablonu vytvořit (snad se mi to povede :-), nejsem přes tohle "programování" zrovna moc velkej expert,... )

šablona demografie[editovat zdroj]

Při vkládání do článku používáte text Demografický vývoj na území ČR který se nikde nezobrazuje, neboť je použit stejný z šablony. Nevím, jetsli šablona má být univerzální, pak by se měl takovýto text přidávat přes parametr, nebo je ten text v článku zbytečný. --Li-sung 17:23, 8. 6. 2006 (UTC)

Kytička[editovat zdroj]

Za pěkně sepsané Sedlčany malá odměna :-) JAn 14:08, 19. 6. 2006 (UTC)

Za pěkný článek o Harrachovu ještě jedna odměna :-) --Stardust 00:42, 17. 10. 2006 (UTC)

Stodůlky[editovat zdroj]

Vážený kolego, doporučuju vám, abyste si po sobě přečetl ten nesmysl, který jste zplodil při rozšíření článku Stodůlky úpravou úvodního odstavce --Kirk 11:33, 26. 7. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 23:05, 29. 7. 2006 (UTC)

Ahoj Ondro. Myslíš, že tahle fotka má nějaký smysl? Stejně vypadají koleje i kdekoliv jinde, takže podle mě to článku nepřidává žádnou hodnotu. Navíc pod názvem Beroun by člověk čekal něco úplně jiného. Navrhuju ji smazat, vadilo by ti to? --egg 16:15, 5. 5. 2007 (UTC)

Nevadilo klidně to smaž :) ... jo ae já to nechtěl pojmenovat Beroun, ten název byl delší, ale hodilo mi to tam tehle zkrácenej...

Wikimedia Commons[editovat zdroj]

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří obrázky i s českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Martin Kozák 18:41, 6. 5. 2007 (UTC)

Dovolte mi, abych Vám jménem Wikiprojektu Fotografování poděkoval za Vaši dosavadní věrnou službu. V rámci reorganizace naší jednotky a pro zvýšení naší bojeschopnosti bylo rozhodnuto, že pěšáci budou odměněni za jejich dosavadní zásluhy hodnostmi. Tyto hodnosti mají být hrdým znakem naší příslušnosti k bojovému celku a uvědomění si, že nepřítel nikdy nespí a že ještě existuje mnoho pozic, které je potřeba okem zkušeného wikipedisty zvěčnit pro blaho lidstva!

Jako projev našeho díku je Vám propůjčena čestná hodnost Kadet. Česká wikipedie je na Vás hrdá! --Chmee2 20:55, 5. 8. 2007 (UTC)

Z Pod lípy[editovat zdroj]

preneseno z Wikipedie:Pod lípou (v rohu):

pro koníčka[editovat zdroj]

asi se mi smazal příspěvek,tak se omlouvám. ondro,chci se tě zeptat,když máš tak rád chodsko,tak proč poškozuješ tamní lidi svými komentáři k fotografiím?docela ráda bych věděla,kdo vlastně jsi,jestli na to máš vůbec nějaké právo takhle soudit.máš hezký fotky,ale nikdo tě nežádal o to,aby jsi je dával na net a když už,tak jsi tam nemusel psát tak nevkusně,protože jsi mohl někomu uškodit.zkus se mi představit,vždyť se nemusíš za nic stydět,napsal jsi svůj názor a já ho beru,ale nepiš lži. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 62.240.162.158 (diskuse)

Mohla bys mi prosím napsat kde jsem poškodil Chodsko? Konkrétně v jakém článku? Protože něco takového jsem opravdu neměl v úmyslu a už vůbec jsem nechtěl psát nějaké lži. Ale vůbec nevím, že bych napsal pro Chodsko a tamní lidi cokoliv urážlivého nebo nepravdivého. Pokud ano tak se omlouvám, a pokud mi napíšeš kde ona chyba nebo sporné tvrzení je, rád to opravím.

Když už jsem ti to sem kdysi hodil... Narazil jsem na tyhle editace: [1] případně [2]. Mám dojem, že ještě dřív jem někde možná zahlédl ještě nějakou edtaci na toto téma, ale fakt už nevím, kde.JAn 19:44, 21. 10. 2007 (UTC)

Město Žulová[editovat zdroj]

Zdravím kolego. Rád bych se vás zeptal, proč jste v článku uvedl, že leží na severní Moravě, když k Moravě nikdy nepatřila, naopak byla vždy součástí Slezska. Myslel jsem, že když je v infoboxu uvedeno, že leží ve Slezsku, že už tam nikoho nenapadne nacpat, že leží na Moravě. Komunistické členění neberu v potaz, protože komunistické celky hranice zemí nikdy nerespektovaly. --Kirk 11:32, 8. 3. 2008 (UTC)

Zdravím[editovat zdroj]

Nerad ruším, ale Váš demografický vývoj v Česku podle mne do obecného článku o roce nepatří (max. demografický vývoj lidstva). Proč nezaložíte článek rok X v Česku? To by bylo lepší, ne? --Cinik 10:17, 13. 7. 2008 (UTC)

No jo, ale to bych musel každý ten článek o jednotlivém roce více rozepisovat. Prozatím se to snažím dávat k událostem v Česku, a až si někdo dá práci se založením článku o českých dějinách v jednotlivých letech, tak tam ty údaje rád přesunu.

Prosím o radu[editovat zdroj]

Nikde jsem nenašel nějakou funkci pro osobní zprávy tak se snažím zkontaktovat wikipedistu alespoň tímto způsobem. Zaujalo mne tebou vytvořené schema trolejbusové sítě v Českých Budějovicích, v rámci své diplomové práce se zabývám přestupními uzly ve VHD v ČB a moc prosím o info kde bych mohl sehnat podklad mapy (bez té uliční sítě), jako jsi to sehnal ty. Díky moc a omlouvám se za irelevantní příspěvek k diskuzi:)

Wikisraz[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

3. (snad již opravdu) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 18. července 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Juan de Vojníkov 15. 7. 2011, 15:54 (UTC)

Dobrý den. V uplynulém měsíci vyšel Váš nový článek "Okres Beroun". V jeho části "Historický vývoj okresu Beroun" jste uvedl, že existenci tehdy trhové obce Žebrák lze doložit již v 9.století. Můžete mi, prosím, uvést tento důkaz, případně i sdělit, kde je tento důkaz k vidění? Děkuji Krýl

Křižánky[editovat zdroj]

Ahoj, mohl bys prosím doplnit souřadnice nebo aspoň číslo popisné k těmto fotkám? https://commons.wikimedia.org/wiki/File:K%C5%99i%C5%BE%C3%A1nky,_chalupa.JPG https://commons.wikimedia.org/wiki/File:K%C5%99i%C5%BE%C3%A1nky,_d%C5%AFm.JPG V Křížánkách je spousta památek, které mám v plánu dofotit; bylo by fajn vědět, jestli jsou tyto mezi nimi a které. Dík. JiriMatejicek (diskuse) 19. 8. 2017, 10:40 (CEST)Odpovědět

Wikifotografové[editovat zdroj]

ahoj, zdravím všechny z vás, kteří fotíte/fotili jste pro Wiki, tady Kuba Holzer, od listopadu manažer pro multimédia v české Wikimedii.

---Pokud vám tato zpráva přišla 23.11. nebo potom, znamená to, že vám píšu přes Wikipedii a nemám váš email. Pošlete mi ho prosím, abych vás zařadil do databáze wikifotografů, kterou vytvářím a mohl vás oslovovat hromadně.---

Budu mít na starost vás - komunitu wikifotografů, organizaci různých (foto)akcí a taky projekt GLAM. Budu vám také občas psát o foto-novinkách, akcích etc. (Na konci mailu je seznam fotografů. Pokud tam nějaký váš kolega chybí, dejte mi prosím vědet).

Dnes mám pro vás dvě zprávy:

   V sobotu 16.12. uspořádáme celodenní foto workshop v Praze zaměřený na focení předmětů v interiéru (máme nový fotostan), kam jste srdečně zváni. Mimopražským zaplatíme nocleh, ať nejsou znevýhodněni. Pokud o uvažujete o účasti, napište se prosím k termínu 16.12. sem: https://doodle.com/poll/7kmy5ctzibni7u6p ať víme, kolik nás bude. Momentálně přemýšlíme nad tím, co fotit - po vzoru francouzské Wiki bychom mohli fotit jídlo nebo třeba nějaké přírodniny etc. Cokoli, na co se nevztahují autorská práva. Napadá vás něco? Sem s tím! Také hledáme lektora. Pokud máte tipy, nebo si na vedení kurzu sami troufáte (může vás být i víc), dejte mi prosím vědět.
   Dále 27.11. končí naše foto soutěž Czech Wiki Science Competition 2017 (https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Czech_Wiki_Science_Competition_2017_in_the_Czech_Republic). Pokud máte nějaké fotky z oblasti vědy (soutěžní kategorie jsou opravdu široké), určitě se zúčastněte. Nejlepší fotky odměníme (zřejmě nějakými fotovouchery) na Wikikonferenci 2.12. Budeme rádi, když o soutěži řekněte svým známým nebo ji budete jakkoli šířit.


Díky, zdraví vás Kuba

Jakub Holzer projektový manažer pro multimédia jakub.holzer@wikimedia.cz +420 728 891 602

Wikimedia Česká republika


Wikifotografové v databázi: Akron Atilla Atriplexmedia BenS BilaVrana Blahma dakur DavidSchuller fat frettie gampe gotyna Hadonos HanaKasparikova Horst cheva chmee2 jagro jakubac2517 jan.kamenicek JanPolak Jedudedek JiriGaluska JiriMatejicek JirkaDl Jirmina Jirrka jklamo johule juandev kankovaa Kesule krvesaj limojoe Midonek packa palickap Pastorius Petr1888 PetraPejsova podzemnik Rigel Richenza sandwort Stribrohorak svajcr TomasMerta vejr vildungova Vojtech.dostal walter_klosse YjM--Jakub Holzer (WMCZ) (diskuse) 24. 11. 2017, 14:10 (CET)Odpovědět

Lhota pod Radčem[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Lhota pod Radčem, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.lhotapodradcem.cz/obec/historie/

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--NZXNV1 (diskuse) 12. 4. 2024, 17:53 (CEST)Odpovědět