Diskuse s wikipedistou:Mrgumby

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Harold 6. 11. 2009, 20:37 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Hradiště sv. Hypolita, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 6. 11. 2009, 20:42 (UTC)

Bohuslav Klíma[editovat zdroj]

Zdravím. Vzhledem k tomu, že jste dnes napsal článek o docentu Klímovi a na těchto stránkách se hned objevil odkaz na Wikipedii, poprosil bych Vás, abyste Vy (nebo někdo, kdo tam má přístup) opravil odkaz. Článek jsem totiž přesunul na název Bohuslav Klíma mladší (bez závorek), což je podle mě vhodnější název. Pěkný večer. --Harold 6. 11. 2009, 21:21 (UTC)

Katedra historie Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Katedra historie Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Mercy 21. 11. 2009, 17:19 (UTC)

Dnes jsem doplnil zdroje, přesněji řečeno literaturu o tomto tématu, ze které jsem čerpal. Nevím, zda to na prokázání významnosti článku, resp. tématu stačí. Budu proto vděčný za další připomínky.--Mrgumby 22. 11. 2009, 17:23 (UTC)

Spamování odkazem na hradiště sv, Hypolita[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 21. 11. 2009, 17:23 (UTC)

Výtku beru, trochu (dost) jsem se unáhlil ... nicméně útěchou mi je, že ze zištných důvodů to nebylo :-)--Mrgumby 21. 11. 2009, 18:34 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Gumruch 1. 10. 2010, 20:59 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Velkomoravská kamenná církevní architektura, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (je však třeba ho ještě upravit, wikifikovat a kategorizovat). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 21. 9. 2011, 20:45 (UTC)