Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Ludmann

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pavel Vranský[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Pavel Vranský. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vks (diskuse) 27. 1. 2013, 16:45 (UTC)

Ahoj, ujal jsem se článku, ale zároveň tě prosím o to, jestli bys mi řekl, kterou fotku jsi chtěl ke článku přiložit. O panu plukovníkovi text napíšu. S přáním hezkého zbytku dne --WWII (diskuse) 27. 1. 2013, 20:08 (UTC)
Prosímtě, vyjádři se na mojí diskusní stránku. Nechci aby vznikaly Editační konflikty. Díky --WWII (diskuse) 27. 1. 2013, 20:18 (UTC)

Pavel Vranský[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že váš text v článku je opsán z Parlamentních listů. Pokud k takovému textu nevlastníte autorská práva nebo autor textu dodatečně nepovolí šíření textu pod svobodnou licencí, bude takový text smazán. Totéž se týká i nahrané fotografie. Prostudujte si odkazy v uvítací šabloně. S pozdravem--Zdenekk2 (diskuse) 29. 1. 2013, 15:56 (UTC)

Dobrý den, Víte chtěl jsem jen udělat panu Vranské stránku na wiki, ale tady jsou pořád samé práva, licence, neumím s tím pořádně pracovat. Jestli to chce někdo předělat a udělat to tak jak to ma být budu rád. A když ne tak to holt smažte. Ale myslím si, že jeden s posledních našich žijících veteránu by si to zasloužil a určitě i jiní. Díky nashle 29.1. 18:25 2013 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Pavel Vranský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OISV (diskuse) 29. 10. 2013, 14:10 (UTC)