Diskuse s wikipedistou:Joli~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Mario7 v tématu „Průvodce (profese)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Průvodcovská způsobilost. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Vrba 20:14, 1. 3. 2007 (UTC)

Zdravím, podívejte se prosím jak se tvoří na wikipedii odkazy a pak je v článku upravte, chce to trochu praxe, každopádně je dobré po každé změně (jen zpočátku) zmáčknout tlačítko Ukázat náhled a změnu hned uvidíte. Pokud chcete například udělat odkaz:

  • Tachov napište přesně toto: [[Tachov]]
  • Tachovský napište toto: [[Tachov]]ský
  • no a třeba pokud potřebujete zříceniny musíte takto: [[Zřícenina|zříceniny]]

princip je že před lomítkem je část (název článku) na kterou chcete aby odkaz vedl a za lomítkem je tvar který potřebujete = aby tak skutečně vypadal v článku. Nelekejte se pokud bude odkaz červeně, může to znamenat, že odkazovaný článek zatím neexistuje. Hodně zdaru přeje --Horst 20:39, 1. 3. 2007 (UTC)

delegát[editovat zdroj]

Zdravim, nebyl by ještě nějaký odkaz na jiné kurzy na delegáta. Tedy nejenom u Tyrkysu?--Juan de Vojníkov 22:34, 7. 3. 2008 (UTC)

Ahoj/dobrý den, nebyl, protože TYRKYS je jediný v České republice, který má na tento program akreditaci Ministerstva školství v rámci rekvalifikací. Krásný den Joli 25. 7. 2009, 11:47 (UTC)

Asociace cestovních kanceláří[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Asociace cestovních kanceláří, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jowe 22. 7. 2009, 19:29 (UTC)

Prosím o pomoc, jak se dělá ten autorský souhlas s textem. Sice jsem to četla, ale asi mám pomalejší vedení a tak tomu vůbec nerozumím. I když jak nad tím přemýšlím, neco by asi bylo dobré přeformulovat. Ale jsou věci - např. poslání, to musí být podle stanov Děkuji moc. Joli 25. 7. 2009, 13:00 (UTC)

Pokud jste autorkou textu nebo máte svolení autora pošlete o tom mail do OTRS. Přeformulovat by to jistě chtělo do encyklopedického stylu. Uvést samozřejmě můžete i odkaz na oficiální stránky kde je možnost si přečíst stanovy v originálním znění. --Jowe 25. 7. 2009, 14:15 (UTC)

Animátor[editovat zdroj]

SOS prosim o pomoc u hesla animátor je napsáno, že to je druh delegáta. Bohužel to není pravda a nejde mi to editovat. Jak se to dá udělat ? děkuji Joli 25. 7. 2009, 11:47 (UTC)

Nevím zde je to pravda nebo ne ale každopádně tu článek Animátor (cestovní ruch) existuje. Nemá sice zdroj ale jediné co mohu udělat je vložit tam šablonu žádající zdroje a ověření. Můžete se také obratit na autora článku kterým je Juan de Vojníkov a s ním to prokonzultovat. --Jowe 25. 7. 2009, 11:56 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:33 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:04 (CEST)

Průvodce (profese)[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 2. 10. 2016, 13:55 (CEST)Odpovědět

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 2. 10. 2016, 13:55 (CEST)Odpovědět